reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
No nareszcie mój komp na chodzie i mam kontakt ze światem. :-D:-D:-D:-D
Właśnie miałam Was prosić o cynk jak się zaczną przeceny. :-D:-D Powiedzcie mi czy te w plazie to już jakieś konkretne czy lepiej się jeszcze wstrzymać. Standardowo interesują mnie sklepy 5 10 15, smyk i h&m.

Ja mam wolne jeszcze tydzien:-)
to tak jak ja. :-):-) I nie mogę się nacieszyć wolnością. :-):-):-):-)

Witajcie po świętach,
no i znów mamy biało, a na święta akurat wypadła szarówka:-(. Ja też niestety sobie nie żałowałam w święta i boję się teraz stanąć na wagę- jutro będę u rodziców to się przekonam, ile to przybyło:wściekła/y:- za to małej się chyba to jedzenie podobało, bo szalała niesamowicie:szok:. Teraz trzeba będzie uważać co się je, a tyle jeszcze w domu pysznych ciast:dry:

Fogia w 5-10-15 są wyprzedaze w smyku nie wiem bo nie byłam. a w h&m są też. Jak którąż interesuje to w sephora jest 30% taniej na wszytskie kosmetyki kolorowe. Nie wiem czy w Plazie ale w Olimpie na pewno

hej, hej witajcie.
no właśnie biało, biało, a na święta był deszcz jakby na złość.:wściekła/y:

my siedzimy w domku z młodym. M w pracy:-(. może później wyskoczymy gdzieś na miasto.musimy się zaopatrzyć jeszcze w sanki:tak:

Marta jak głowa? mi M dzisiaj rano narzekał też na głowę.

Fogia w Smyku mają okropne ceny, myślę, że nawet po wyprzedaży się nie opłaca.

Ja też niestety sobie nie żałowałam w święta i boję się teraz stanąć na wagę- jutro będę u rodziców to się przekonam, ile to przybyło:wściekła/y:

misia spoko jak zaczniesz karmić dzidzie to szybko zrzucisz. :-)

hej, hej witajcie.
no właśnie biało, biało, a na święta był deszcz jakby na złość.:wściekła/y:

my siedzimy w domku z młodym. M w pracy:-(. może później wyskoczymy gdzieś na miasto.musimy się zaopatrzyć jeszcze w sanki:tak:

Marta jak głowa? mi M dzisiaj rano narzekał też na głowę.

Fogia w Smyku mają okropne ceny, myślę, że nawet po wyprzedaży się nie opłaca.

misia spoko jak zaczniesz karmić dzidzie to szybko zrzucisz. :-)

Hehe, dzięki za pocieszenie:-)

reklama
dzięki dziewczyny za odpowiedź. Mieliśmy jutro jechać do Lublina m.in. skorzystać z wyprzedaży ale coś mi się wydaje, że jeszcze się wstrzymamy. Może po nowym roku będą większe obniżki. Jak myślicie?

Do góry