reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
to jednak wstrzymam się do stycznia z nadzieją, że jednak coś uda się upolować.;-)

Girls potrzebuję przepisu na efektowny, a prosty w zrobieniu tort urodzinowy. Filipek w niedzielę ma 3 urodziny, robimy skromne przyjęcie dla najbliższej rodziny i ambitnie pomyślałam sobie, że w tym roku upiekę mu torcik własnoręcznie. Tylko, że właśnie przekopuję neta i nie mogę znaleźć nic sensownego. :szok::szok::szok::szok: Doradźcie coś.

Marta ty kiedyś pisałaś przepis na ciasto shreka, błagam Cię przeklej tego posta na przepisowy wątek. pllliiis.

Wydaje mi się, że prawdziwe wyprzedaże zazwyczaj zaczynają się gdzieś w styczniu, więc warto jeszcze poczekać:tak:

:tak::tak::tak: no dokładnie, ostatnią rzeczą na jaką bym teraz miała ochotę to latanie po sklepach tym bardziej jak sobie przypomnę te tłumy przed świętami.:baffled::rofl2:

Girls potrzebuję przepisu na efektowny, a prosty w zrobieniu tort urodzinowy. Filipek w niedzielę ma 3 urodziny,

Fogia ja mam ochotę zrobić ten, słyszałam, że jest rewelacyjny Tort Szwarcwaldzki (Black Forest Cake)

to jednak wstrzymam się do stycznia z nadzieją, że jednak coś uda się upolować.;-)

Girls potrzebuję przepisu na efektowny, a prosty w zrobieniu tort urodzinowy. Filipek w niedzielę ma 3 urodziny, robimy skromne przyjęcie dla najbliższej rodziny i ambitnie pomyślałam sobie, że w tym roku upiekę mu torcik własnoręcznie. Tylko, że właśnie przekopuję neta i nie mogę znaleźć nic sensownego. :szok::szok::szok::szok: Doradźcie coś.

Marta ty kiedyś pisałaś przepis na ciasto shreka, błagam Cię przeklej tego posta na przepisowy wątek. pllliiis.

Prosty w miarę jest tort kawowy na bezach, ale nie wiem, czy dla 3-latka to dobry pomysł, tak samo jak nasączony mocno alkoholem. Inna sprawa, jakie on najbardziej lubi, bo chyba chodzi o to, żeby nie tylko był efektowny ale też smakował bohaterowi przyjęcia;-)

Może coś takiego? http://www.wielkiezarcie.com/recipe18166.html

Ostatnia edycja:
no wiecie jak się chce coś ekstra to się nie czeka do ostatniej chwili bo juz nie bedzie nic, U nas nie ma prawdziwych wyprzedazy jak np. w uk a tłumy zawsze są i pewnie się skonczą za tydzien w poniedziałek jak sie zcaznie szkoła.

Witam się po świetach
Dzisiaj dopiero zjechalismy zaraz ze dwa prania musimy nastawic bo sie tego nazbierało.
Mój M do 4 stycznia ma wolne wiec troche razem porzadzimy przez tydzien.
Swojska wedlinka od rodziców i tesciow pomrozona zapas na jakis czas.
Jutro wybieramy sie na rodzinne saneczki
Życzę miłego wieczoru

reklama
Witam kochane po Swietach....minely spokojnie w miare....:tak::-)

Prezenty jak najbardziej udane, tego co dostał Filipek wymieniać nie będę, ale najchętniej dobudowałabym nowy pokój.:-):-):-):-)
fogia,dokladnie mam ten sam problem....juz w pokoju jej sie nie mieszcza te zabawki,a jak jeszcze Karolina dorosnie to ja nie wiem gdzie to wszystko pomieszcze :szok:
Jakby która miała ochotę na rybę po grecku to zapraszam;-):tak:.
Ha,Marta,mi tez zostala jedna salaterka :-D:-D:-D

fogia,ja zawsze robie sama na urodziny do Gosi i robie wlasnie z masa śmietanowa,ale dodaje jeszcze ser bialy,taki w wiadereczku z Biedronki,wtedy jest pyszna masa,bo nie jest taka mdla....ja chcesz to daj znac dam przepis na odpowiednim watku....

Do góry