reklama
mama mika i olinka
Aktywna w BB
pewnie będą i większe obniżki ale i towar będzie już przebrany
F
fogia
Gość
to jednak wstrzymam się do stycznia z nadzieją, że jednak coś uda się upolować.;-)
Girls potrzebuję przepisu na efektowny, a prosty w zrobieniu tort urodzinowy. Filipek w niedzielę ma 3 urodziny, robimy skromne przyjęcie dla najbliższej rodziny i ambitnie pomyślałam sobie, że w tym roku upiekę mu torcik własnoręcznie. Tylko, że właśnie przekopuję neta i nie mogę znaleźć nic sensownego. Doradźcie coś.
Marta ty kiedyś pisałaś przepis na ciasto shreka, błagam Cię przeklej tego posta na przepisowy wątek. pllliiis.
Girls potrzebuję przepisu na efektowny, a prosty w zrobieniu tort urodzinowy. Filipek w niedzielę ma 3 urodziny, robimy skromne przyjęcie dla najbliższej rodziny i ambitnie pomyślałam sobie, że w tym roku upiekę mu torcik własnoręcznie. Tylko, że właśnie przekopuję neta i nie mogę znaleźć nic sensownego. Doradźcie coś.
Marta ty kiedyś pisałaś przepis na ciasto shreka, błagam Cię przeklej tego posta na przepisowy wątek. pllliiis.
maltanka
Fanka BB :)
Wydaje mi się, że prawdziwe wyprzedaże zazwyczaj zaczynają się gdzieś w styczniu, więc warto jeszcze poczekać
no dokładnie, ostatnią rzeczą na jaką bym teraz miała ochotę to latanie po sklepach tym bardziej jak sobie przypomnę te tłumy przed świętami.
Girls potrzebuję przepisu na efektowny, a prosty w zrobieniu tort urodzinowy. Filipek w niedzielę ma 3 urodziny,
Fogia ja mam ochotę zrobić ten, słyszałam, że jest rewelacyjny Tort Szwarcwaldzki (Black Forest Cake)
to jednak wstrzymam się do stycznia z nadzieją, że jednak coś uda się upolować.;-)
Prosty w miarę jest tort kawowy na bezach, ale nie wiem, czy dla 3-latka to dobry pomysł, tak samo jak nasączony mocno alkoholem. Inna sprawa, jakie on najbardziej lubi, bo chyba chodzi o to, żeby nie tylko był efektowny ale też smakował bohaterowi przyjęcia;-)
Może coś takiego? http://www.wielkiezarcie.com/recipe18166.html
Ostatnia edycja:
mama mika i olinka
Aktywna w BB
no wiecie jak się chce coś ekstra to się nie czeka do ostatniej chwili bo juz nie bedzie nic, U nas nie ma prawdziwych wyprzedazy jak np. w uk a tłumy zawsze są i pewnie się skonczą za tydzien w poniedziałek jak sie zcaznie szkoła.
maltanka
Fogia ja bym stawiała na masy śmietanpwe, są lekkie i nie zapychają tak
sunday_
Ja mam wolne jeszcze tydzien:-)
Ja dzisiaj w pracy i jutro a potem dopiero 4stycznia!:-)
Witam wszystkich!!!!
Witam się po świetach
Dzisiaj dopiero zjechalismy zaraz ze dwa prania musimy nastawic bo sie tego nazbierało.
Mój M do 4 stycznia ma wolne wiec troche razem porzadzimy przez tydzien.
Swojska wedlinka od rodziców i tesciow pomrozona zapas na jakis czas.
Jutro wybieramy sie na rodzinne saneczki
Życzę miłego wieczoru
Dzisiaj dopiero zjechalismy zaraz ze dwa prania musimy nastawic bo sie tego nazbierało.
Mój M do 4 stycznia ma wolne wiec troche razem porzadzimy przez tydzien.
Swojska wedlinka od rodziców i tesciow pomrozona zapas na jakis czas.
Jutro wybieramy sie na rodzinne saneczki
Życzę miłego wieczoru
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam kochane po Swietach....minely spokojnie w miare....:-)
fogia,dokladnie mam ten sam problem....juz w pokoju jej sie nie mieszcza te zabawki,a jak jeszcze Karolina dorosnie to ja nie wiem gdzie to wszystko pomieszczePrezenty jak najbardziej udane, tego co dostał Filipek wymieniać nie będę, ale najchętniej dobudowałabym nowy pokój.:-):-):-):-)
Ha,Marta,mi tez zostala jedna salaterkaJakby która miała ochotę na rybę po grecku to zapraszam;-).
fogia,ja zawsze robie sama na urodziny do Gosi i robie wlasnie z masa śmietanowa,ale dodaje jeszcze ser bialy,taki w wiadereczku z Biedronki,wtedy jest pyszna masa,bo nie jest taka mdla....ja chcesz to daj znac dam przepis na odpowiednim watku....Girls potrzebuję przepisu na efektowny, a prosty w zrobieniu tort urodzinowy. Filipek w niedzielę ma 3 urodziny, robimy skromne przyjęcie dla najbliższej rodziny i ambitnie pomyślałam sobie, że w tym roku upiekę mu torcik własnoręcznie. Tylko, że właśnie przekopuję neta i nie mogę znaleźć nic sensownego. Doradźcie coś.