reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam
U nas noc tragiczna. Maja gorączkowała ciągle budziła się i majaczyła. Po podaniu nurofenu nad ranem spokojnie zasnęła. Nie wiem co jej jest, wczoraj skarżyła się na ból brzuszka. A tak się cieszyłam że tyle zdrowa była i do przedszkola chodziła:-:)-(
Pogoda za oknem deszczowa, czy to się już nigdy nie zmieni?:crazy::crazy:

reklama
Witam po długiej przerwie ....
Wybaczcie nie mam czasu na pisanie...ale regularnie staram sie czytac co piszecie:tak:

Witam wszystkie nowe mamy:-):-)

Anaklim kochana juz niedługo bedziesz rozdwojona-jak ten czas leci:szok:
A niedawno to ja narzekałam że juz mi ciężko i chce juz Emila w ramionach trzymać ;-)

U nas w skrócie tak: Emiś zdrowy i radosny, śpi w nocy-zasypia o 20, wstaje do niego o 1.30 a potem koło 6 rano-życ nie umierac :-)
W dzień jest bardziej aktywny ale tez ładnie śpi. A nawet jak nie spi to lezy spoojnie i slucha sobie muzyki albo cos do siebie gada.
W przyszłym tyg. mamy szczepienie i wizytę w poradni preluksacyjnej-mam nadzieję że wszystko pójdzie sprawnie i nie każą nam czekać :-)

Lece do mojego misia rysia...buziaki

Witam.

Tak chodzilo mi o te skojarzeniowe szczepionki, mam juz recepte ale jeszcze nie wykupilam.Moja kosztuje 235 zl wiec troche da po kieszeni:cool:ale jak trzeba to nie ma wyjacia.

dostalam recepte na infanrix hexa , pytalam w aptece i kosztuje 235zl. Pani sprawdzala w tym ich katalogu

jedna dawka??my szczepimy sie ta samą wersją 5 w 1 i placimy 110zl za dawke w przychodni, a oni na pewno na nas też zarabiają:tak::tak::tak:6w1 kosztuje chyba 140 albo 160zl, lepiej podzwon po aptekach bo to coś strasznie dużo:confused2::confused2::confused2::confused2:

WITAJCIE
jak czytam wczorajsze posty to śmiać mi sie chce bo...wczoraj był dzień wkurzania sie na mężów ja unikałam zwary jak ognia bo u nas to ja jestem prowodyrką (cóz bywa i tak :-)) wszelkich kłótni a, że 2 dzień miałam migrenę:-( to myslałam, że wyjdę z siebie i stanę obok..ale jakoks przeżyłam ten dzień i zaczynam 3 z migrena wiec dziś STRAJK obiadu nie ma leże...także dzień dobry wszystkim ahh..aa najważnejsze, że Paula przespała noc bez kaszlu :-)

wiem,co znaczy bol migrenowy-wspolczuje serdecznie.....ja tez na nia cierpie,w ciazy jakos mnie omijala,a teraz juz tez jedna po porodzie zaliczylam,a ze prochow brac nie moge,bo karmie,to myslalam,ze sciany bede gryzla,az do pediatry dzwonilac co moge wziasc,bo apap nie dziala na mnie.....no i ibuprom wzielam i pomoglo,a ty bierzesz jakies leki na migrene?
ciesze sie ze corci lepiej

a tak wogole to dzien dobry,psze z Karola na kolanach,bo cos marudzi mi znow :szok:

witaj solange,po przerwie,fajnie ze z malutkim wszystko ok,moja Karola tez o podobnych porach mi wstaje....:-)

reklama
Do góry