sunday_
Fanka BB :)
Witam
U nas noc tragiczna. Maja gorączkowała ciągle budziła się i majaczyła. Po podaniu nurofenu nad ranem spokojnie zasnęła. Nie wiem co jej jest, wczoraj skarżyła się na ból brzuszka. A tak się cieszyłam że tyle zdrowa była i do przedszkola chodziła:--(
Pogoda za oknem deszczowa, czy to się już nigdy nie zmieni?
O joj!!!Trzeba chyba pojsc do lekarza!Majaczenie to już powazniejsza rzecz!A jak apetyt?
Witam po długiej przerwie ....
Wybaczcie nie mam czasu na pisanie...ale regularnie staram sie czytac co piszecie
Witam wszystkie nowe mamy:-):-)
Anaklim kochana juz niedługo bedziesz rozdwojona-jak ten czas leci
A niedawno to ja narzekałam że juz mi ciężko i chce juz Emila w ramionach trzymać ;-)
U nas w skrócie tak: Emiś zdrowy i radosny, śpi w nocy-zasypia o 20, wstaje do niego o 1.30 a potem koło 6 rano-życ nie umierac :-)
W dzień jest bardziej aktywny ale tez ładnie śpi. A nawet jak nie spi to lezy spoojnie i slucha sobie muzyki albo cos do siebie gada.
W przyszłym tyg. mamy szczepienie i wizytę w poradni preluksacyjnej-mam nadzieję że wszystko pójdzie sprawnie i nie każą nam czekać :-)
Lece do mojego misia rysia...buziaki
Witam!!!
Jaka masz śliczna rodzinke!!!!!;-):-)
Witam.
Tak chodzilo mi o te skojarzeniowe szczepionki, mam juz recepte ale jeszcze nie wykupilam.Moja kosztuje 235 zl wiec troche da po kieszeniale jak trzeba to nie ma wyjacia.
Matko jak drogo!!!!A te mniejsze skojarzone ile???!!!