reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam
U nas noc tragiczna. Maja gorączkowała ciągle budziła się i majaczyła. Po podaniu nurofenu nad ranem spokojnie zasnęła. Nie wiem co jej jest, wczoraj skarżyła się na ból brzuszka. A tak się cieszyłam że tyle zdrowa była i do przedszkola chodziła:-:)-(
Pogoda za oknem deszczowa, czy to się już nigdy nie zmieni?:crazy::crazy:

O joj!!!Trzeba chyba pojsc do lekarza!Majaczenie to już powazniejsza rzecz!A jak apetyt?

Witam po długiej przerwie ....
Wybaczcie nie mam czasu na pisanie...ale regularnie staram sie czytac co piszecie:tak:

Witam wszystkie nowe mamy:-):-)

Anaklim kochana juz niedługo bedziesz rozdwojona-jak ten czas leci:szok:
A niedawno to ja narzekałam że juz mi ciężko i chce juz Emila w ramionach trzymać ;-)

U nas w skrócie tak: Emiś zdrowy i radosny, śpi w nocy-zasypia o 20, wstaje do niego o 1.30 a potem koło 6 rano-życ nie umierac :-)
W dzień jest bardziej aktywny ale tez ładnie śpi. A nawet jak nie spi to lezy spoojnie i slucha sobie muzyki albo cos do siebie gada.
W przyszłym tyg. mamy szczepienie i wizytę w poradni preluksacyjnej-mam nadzieję że wszystko pójdzie sprawnie i nie każą nam czekać :-)

Lece do mojego misia rysia...buziaki

Witam!!!:tak::tak::tak::tak:
Jaka masz śliczna rodzinke!!!!!;-):-)

Witam.

Tak chodzilo mi o te skojarzeniowe szczepionki, mam juz recepte ale jeszcze nie wykupilam.Moja kosztuje 235 zl wiec troche da po kieszeni:cool:ale jak trzeba to nie ma wyjacia.

Matko jak drogo!!!!A te mniejsze skojarzone ile???!!!:szok::szok::szok:

reklama
hej ale sporo popisalyscie. jakie macie pomysly na gwiazdke dla swoich mezow?? i dzieciaczkow. w sumie mam bardziej problem z M bo nie mam zadnego pomyslu co mu kupic. doradzcie cos.

hej ale sporo popisalyscie. jakie macie pomysly na gwiazdke dla swoich mezow?? i dzieciaczkow. w sumie mam bardziej problem z M bo nie mam zadnego pomyslu co mu kupic. doradzcie cos.

Ja jeszcze nic niewymyśliłam. Choć kiedyś prosił mnie mój M zeby jak zaczne prace to zeby kupic mu gitare!;-):-D

hmm kurczę ja też nie wymyśliłam nic jeszcze. dla Huberta pewnie jakaś zabawka, no a dla M pojęcia nie mam:sorry:

Anaconda jak tam Maja się czuje. Zdrówka życzę.

Ostatnia edycja:
Karola zasnela,a Gosia oglada dobranocke....wiec mam chwilke....
Dla meza to pewnie nic nie kupie na gwiazdke,nie zasluzyl-no chyba ze rózge :-D
Mamy nadal ciche dni,gadamy tylko sluzbowo...he,he....

reklama
Do góry