F
fogia
Gość
nie no coś ty, niedziela?????jaka niedziela????Czy Wam też się wydaje,że dzisiaj niedziela?
mi się cały czas wydaje, że dziś sobota. ;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no coś ty, niedziela?????jaka niedziela????Czy Wam też się wydaje,że dzisiaj niedziela?
aluśka, ten suwaczek jest u mnie tak na wszelki wypadek. Ze mną to jest tak, że serce chce co innego niż głowa.
Czy Wam też się wydaje,że dzisiaj niedziela?
Słuchajcie jeszcze Wam nie pisałam najlepszego!!!
A zatem.... śpie sobie w najlepsze w nocy i chcę się przekręcić na plecy a tu coś twardego "małego" cholera odwracam się, podnoszę a tu Maksio śpi obok mnie!Patrzę na zegarek jakoś było 4-pomyślałam, że Wojtek go do nas przyniosł a ja nie słyszałam jak płakał, więc go przykryłam i śpię. Rano Pytam Wojtka czy go przyniósł a On że nie! No masakra-przyszedł do nas w nocy sam i nic nie słyszeliśmy!Jak to możliwe!Zaczynam się tego normalnie obawiać!
Co to może być???
może miałaś twardy sen i dlatego;-)Słuchajcie jeszcze Wam nie pisałam najlepszego!!!
A zatem.... śpie sobie w najlepsze w nocy i chcę się przekręcić na plecy a tu coś twardego "małego" cholera odwracam się, podnoszę a tu Maksio śpi obok mnie!Patrzę na zegarek jakoś było 4-pomyślałam, że Wojtek go do nas przyniosł a ja nie słyszałam jak płakał, więc go przykryłam i śpię. Rano Pytam Wojtka czy go przyniósł a On że nie! No masakra-przyszedł do nas w nocy sam i nic nie słyszeliśmy!Jak to możliwe!Zaczynam się tego normalnie obawiać!
Co to może być???
Madzienka a gdzie wy chodzicie do przychodni i do jakiej pani doktor?
Słuchajcie jeszcze Wam nie pisałam najlepszego!!!
Co to może być???
My chodzimy do Medicover na Wallenroda, do dr Polkowskiejkobieta anioł;-)
oj twardy sen musieliście mieć
My juz po obiadku, teraz ciasteczko piecze sie a Jula zabiera mi myszkę i wspina sie po biurku
a u mnie jest dziś pyszna pomidorówka zrobiona przez m.
My juz po obiadku, teraz ciasteczko piecze sie a Jula zabiera mi myszkę i wspina sie po biurku
gotuje ale raz na jakiś czas...tak od święta;-)aluśka Twój M gotuje. mój to ma dwie lewe ręce w kuchni.
.
obyś szybko z małżem doszła do porozumieniaWitam kochane,ale zescie napisaly od wczoraj
Ale macie dobrze ze swoimi mezami,jak czytalam to az ryczec mi sie chcialo.....mam dzis jakis plaksiwy dzien,pewnie dlatego ze rano sie ze swoim slubnym poklócilam
Dobrze ze dzieciaki dzis grzeczne,bo wczoraj Karola dala tak do wiwatu po poludniu, myslalam ze oszaleje,nic jej sie nie podobalo i darla sie byle czego... zaczelo sie o 16-stej , a padla dopiero o 22 i spala az do 7.30