reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
chorobcia!!!No jak ja jestem to żadnej nie ma!!!:-:)-:)-:)eek::eek::eek:

ja już jestem i się melduje. Hubert ładnie zjadł kaszkę i śpi:tak:

o kurczę ale fajny misio. dziewczyny od kiedy można zacząć czytać bajki dzieciom?, ale tak żeby coś czaiły z tego. ja w sumie to od początku małemu czytam, on nic pewnie jeszcze z tego nie rozumie, ale czasami ładnie słucha no i zasypia:tak:

Dla meza to pewnie nic nie kupie na gwiazdke,nie zasluzyl-no chyba ze rózge :-D
Mamy nadal ciche dni,gadamy tylko sluzbowo...he,he....

oj aż tak?

A widzialyscie takie smoczki dla maluchow?:-D:-D:-D
http://img476.imageshack.us/img476/9404/smoczki4hx.jpg

Moze na gwiazdke ktoras kupi...hi,hi....

:-D:-D:-D niezłe, ale mój jest bez smoczkowy:tak:

A widzialyscie takie smoczki dla maluchow?:-D:-D:-D
http://img476.imageshack.us/img476/9404/smoczki4hx.jpg

Moze na gwiazdke ktoras kupi...hi,hi....

Masakra!!!:szok::szok::szok:

Ja po pracy,M takiego newsa sprzedał mi dziś,że :szok:.Tylko siedzę i kwiczę ale o tym gdzie indziej;-):tak:.

Jakiego????

ja już jestem i się melduje. Hubert ładnie zjadł kaszkę i śpi:tak:

o kurczę ale fajny misio. dziewczyny od kiedy można zacząć czytać bajki dzieciom?, ale tak żeby coś czaiły z tego. ja w sumie to od początku małemu czytam, on nic pewnie jeszcze z tego nie rozumie, ale czasami ładnie słucha no i zasypia:tak:

Zazdroszcze Ci mo nie chce w ogóle nic mlecznego tylko czasem serek, dzisiaj zrobialam mu w butelce kakao i tez troszke chlipnal! Teraz spi moze zaraz mu zrobie kaszke i dam mu przez sen moze akurat sie uda!
A co do bajek to ja tez vcaly czas czytam mojemu do snu,ale niezabardzo slucha!!!:eek::eek::eek::eek:

Spadam na house'a!

hej dziewczyny można się dołączyć ?

pewnie, że można, a powiesz nam coś więcej o sobie?

Zazdroszcze Ci mo nie chce w ogóle nic mlecznego tylko czasem serek, dzisiaj zrobialam mu w butelce kakao i tez troszke chlipnal! Teraz spi moze zaraz mu zrobie kaszke i dam mu przez sen moze akurat sie uda!
A co do bajek to ja tez vcaly czas czytam mojemu do snu,ale niezabardzo slucha!!!:eek::eek::eek::eek:

sundey to mleka Ci nie pije, a jogurty itp.?

Spadam na house'a!

ja czekam na "Tancerzy"

jasne że mogę:-) więc tak jestem z Lublina mam 34 lata jestem mama dwóch chłopców OLi ma 5,5 roku Miki ma 15mc póki co jestem z nimi sama, Oli chodzi do przedszkola Miki z nianią siedzi a ja pracuje

no to witam jeszcze raz.
a można wiedzieć czym się zajmujesz? jakiego rodzaju praca? no i z której części lublina jesteś?

Hubert śpi już od 20.00, ale ciii.... nie chwalę go, bo zawsze jak się pochwale to potem mam jazdę....

no i chyba wszystkie na Haus'a poszły:-(

Witam.

Tak chodzilo mi o te skojarzeniowe szczepionki, mam juz recepte ale jeszcze nie wykupilam.Moja kosztuje 235 zl wiec troche da po kieszeni:cool:ale jak trzeba to nie ma wyjacia.

A w jakiej ty jestes przychodni strasznie droga i dlaczego masz sobie kupic, Ja chodze na tymiankową i za 5w1 płace 100zł i oni maja ja na miejscu. Wiadomo ze na dzieciach sie nie oszczedza ale tez po co nieporzebnie wydawac. Zorientuj sie jeszcze bo o takiej cenie nie słyszalam. No i jesli to jest 6w1 to pomysl o 5w1

reklama
sundey to mleka Ci nie pije, a jogurty itp.?

Jogurty i jakies serki nawet nawet, lubi twarozek. Wlasnie mi zjadl przez sen 100ml kaszy-dobre i tyle!

jasne że mogę:-) więc tak jestem z Lublina mam 34 lata jestem mama dwóch chłopców OLi ma 5,5 roku Miki ma 15mc póki co jestem z nimi sama, Oli chodzi do przedszkola Miki z nianią siedzi a ja pracuje

Hej! Mamy w podobnym wieku synka?A gdzie rodziłaś drugiego chłopaka?

Ja to zaraz spadam. Jutro znowu mam na 7.30-tylko na szczescie Wojtek ma wolne wiec zostaje z malym.:-)

Do góry