reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej!
Justyś,jakby co to inhalatorem i Pulmicortem służę(lepiej,żeby nie;-):no:).Z Igorkiem na spacerku byliśmy,bo A powiedziała,że dziś to przymusowy,tak ślicznie było - a jaki apetyt potem miał,na nadążałam karmić:szok::tak::-D:-D.

reklama
Hej!
Justyś,jakby co to inhalatorem i Pulmicortem służę(lepiej,żeby nie;-):no:).Z Igorkiem na spacerku byliśmy,bo A powiedziała,że dziś to przymusowy,tak ślicznie było - a jaki apetyt potem miał,na nadążałam karmić:szok::tak::-D:-D.
Dzięki Martka, ale u mnie od czasu mojego wiosennego nawrotu astmy nebulizator i pulmicort jest na stałym wyposażeniu domu. Nawet go nie chowam bo mimo, że codziennie przyjmuję doustne lekki od astmy to czasem jak mnie złapie muszę się wspomóc czymś innym.

Tak się zastanawiam gdzie się podziały anaklim i solange.

Aluśka też coś nie zagląda, rozjeźdża się chyba autem i nie ma czasu na BB.;-);-)

BasiJ dawno nie było a Dity to już caaaaaałe wieki.

Dokładnie,Julu to się dzisiaj o MNIAMBDĘ pytał i chciał jechać:tak::-D:-D:-D.A może szwagier znowu kabelek od neta przyciął:dry::eek:?
U anihiry byłam dzisiaj w pracy:tak: i na niedzielę nas zaprosiła:szok::tak:.
U anacondy siostra jest.

Wpadlam sie przywitac...dzis mam mase roboty...he,he....jak zreszta zawsze w sobote....:sorry2:...ogarnac chate musze,chociaz z grubsza :-D
I placek musze jakis upiec na niedziele i pranie zrobic,bo pare dni wody nie bylo i sie troche uzbieralo :tak:...a wiecie z 2 miesiaczna panna to troche schodzi z tym wsztstkim...he,he ...
Milego wekendu zycze....:tak:;-)
PS.
Ciesze sie ze z Kubulkiem juz ok....
No i tym ktore dzis na impreski ida , zycze udanej zabawy....ehh...tez bym gdzies poszla....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry