reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam!
Bylam wczoraj u ortopedy ze starsza cora,na szczescie wszystko juz dobrze,a miala problemy z kolankami(koslawosc kloan) i pietki jej do srodka lecialy,chodzila we wkladkach ortopedycznych,ale juz jest ok.
Zakupy sie udaly,tzn.kupilam Gosi buty zimowe i to w pierwszym sklepie do ktorego weszlam :szok:
Odwiedzilam swoja prace,pogadalam chwile z kolezankami....czasem chcialabym juz wrocic,ale Karola jeszcze mala,no i tesciowa by z nia nie siedziala przez caly czas,teraz zostaje , ale to tak jednorazowo,a opiekunka nie wchodzi w gre,bo ja na wsi mieszkam:sorry2:,a jeszcze Gosie do szkoly trzeba zawozic i przywozic....nie wiem jak to bedzie jak mi sie maciezynski skonczy-chyba trzeba bedzie isc na wychowawczy-bezplatny....tylko nie wiem jak damy rade finansowo....uf...pozalilam sie troszke...:happy2:
Dobra,dosyc tego narzekania,trzeba isc do kuchni cos na obiad wykombinowac...macie moze jakies pomysly?

a to buty mojej Gosi....

Swietne buciory!

reklama
Do góry