reklama
Byłam w Lublinie na święta. Matko, śniegu po pachy, Kajetan się cieszył, bo tu w Irlandii nie mamy, ja przemarzłam
Byłam za to na tym USG 4D, cudo!!! Nasza mała dziewczynka ma zadarty nosek i jest zdrowiutka!
W czerwcu powtórka!
Basia - buziaki dla Kacperka, mam nadzieję, ze się goi!
Byłam za to na tym USG 4D, cudo!!! Nasza mała dziewczynka ma zadarty nosek i jest zdrowiutka!
W czerwcu powtórka!
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
czesc,
dziewczyny czy nie wiecie gdzie jest dobry alergolog,dermatologow dla maluchow..prywatny i panstwowy
a z innej beczki...szukam dobrego fryzjera/fryzjerke..ale takich co jak idziesz to ci doradzaja albo mowia ze ten kolor, taka fryzura do ciebie pasuje a nie tacy co daja katalog i maja w tylku
z gory dziekuje za informacje
dziewczyny czy nie wiecie gdzie jest dobry alergolog,dermatologow dla maluchow..prywatny i panstwowy
a z innej beczki...szukam dobrego fryzjera/fryzjerke..ale takich co jak idziesz to ci doradzaja albo mowia ze ten kolor, taka fryzura do ciebie pasuje a nie tacy co daja katalog i maja w tylku
z gory dziekuje za informacje
Gratuluję przyszłej córeczki i super że jest z nią wszystko w porządkuByłam w Lublinie na święta. Matko, śniegu po pachy, Kajetan się cieszył, bo tu w Irlandii nie mamy, ja przemarzłam
W czerwcu powtórka!
...a na kiedy masz termin jeżeli wolno wiedzieć bo jakoś z suwaczka trudno mi obliczyć;-)...
reklama
hej, hej, o prosze, troszkę mnie nie było a tu nowe mamusie - witam
Wczoraj i dziś na targach turystycznych byłam, jako jeden w wystawców, ale od wtorku niestety powiększę grono bezrobotnych...:-( Kurcze, dalczego tu tak trudno o pracę??:-(
Wczoraj i dziś na targach turystycznych byłam, jako jeden w wystawców, ale od wtorku niestety powiększę grono bezrobotnych...:-( Kurcze, dalczego tu tak trudno o pracę??:-(