reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej,
Całe wieki mnie tu nie było, pewnie nikt mnie juz nie pamięta. Chciałam Wam złożyć życzenia Wielkanocne

...........@..@..@........@...@...@
........@............@....@...............@
........@.......(\(\....@...../)/)........@
..........@.....(=':')........(':'=).......@
............@...(..(")(")..(")(")..)...@
................@.....................@
....................@.............@
............... .........@.....@
.............................@
Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!

Ewa z Rafałkiem

reklama
Mówi zając do baranka,
jaka piękna ta pisanka,
wtem z jajeczka wyszła kurka,
nastroszyła swoje piórka,
Teraz biega, głośno krzyczy,
że WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY!

Dla wszystkich BB-owiczek od Marty,Mirka,Olka i Julka

A ja składam spóźnione życzenia wszystkiego najfajniejszego na reszte Świąt i po Świętach, pogody bardziej wiosennej niż dzisiaj, żeby sanki mozna było schować do następnego roku a zamiast tego, żeby zaświeciło słonko!!!

Piszę dopiero dziś, bo w czwartek Ola nam się rozchorowała i dziś dopiero robi się znośnie. Pradopodobnie trzydniówka, bo ja własnie wysypało, ale na święta juz nie wyjechaliśmy do rodziców, tylko siedzimy w Lublinie. Także nasze Słonko nas załatwiło ;-) Ale najwazniejsze, że choróbsko chyba juz za nami.

A jeszcze dodam, że tymi zębami to się tak nie martwię, bo wiem, że dzięki temu moga być lepiej zmineralizowane, tylko z jedzeniem troche problem. Nie bardzo może coś pogryźć :-). Ale dziś zobaczyliśmy, że oprócz drugiej, górnej jedynki juz sie prawie przebiła jedna górna dwójka, także pewnie zaraz się zacznie chrupanie:tak:.

pozdrowienia

Cześć Kobitki :-)

icecoffee
super że choróbsko już Oleńkę puściło :tak::tak::tak:Tak trzymać :-)
A co do ząbków to u Amandy zaczynają się wyżynać na dole:-) wczoraj była strasznie marudna a uspokajało ją jak dawałam jej gryzaczek więc wzięłam metalową łyżeczkę i stuknęłam (delikatnie:rofl2:) o dolne dziąsełka i zabrzęczało jak o ząbki :tak:

Ptasiorek zajrzyj do nas koniecznie :-):-):-)
......Śliczna ta Twoja Milenka .......:tak::tak::tak:

Poród też miałam wywoływany tyle że po 7 dniach:sorry2:

reklama
Cześć wszystkim! mam pytanie. czy któraś z Was wie może coś na temat remontu w szpitalu na jaczewskiego? bo dziś się dowiedziałam, że zaczął się podobno drugi i nie przyjmują wogóle kobiet do porodu? mam już termin, więc boję się, że mnie odeślą... pomóżcie. pozdrawiam, czekam na szybką odpowiedź.:-(

Do góry