reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Byłam w Lublinie na święta. Matko, śniegu po pachy, Kajetan się cieszył, bo tu w Irlandii nie mamy, ja przemarzłam:(
Byłam za to na tym USG 4D, cudo!!! Nasza mała dziewczynka ma zadarty nosek i jest zdrowiutka!
W czerwcu powtórka!

Basia - buziaki dla Kacperka, mam nadzieję, ze się goi!

czesc,
dziewczyny czy nie wiecie gdzie jest dobry alergolog,dermatologow dla maluchow..prywatny i panstwowy

a z innej beczki...szukam dobrego fryzjera/fryzjerke..ale takich co jak idziesz to ci doradzaja albo mowia ze ten kolor, taka fryzura do ciebie pasuje a nie tacy co daja katalog i maja w tylku
z gory dziekuje za informacje

...ja chodzę z wózkiem zabudowanym zielono kremowym.:tak:..... ale najlepiej będzie jak się spotkamy w konkretnym miejscu bo tak to całe osiedle możemy zwiedzić i się nie spotkać co Ty na to ? :sorry2:

Byłam w Lublinie na święta. Matko, śniegu po pachy, Kajetan się cieszył, bo tu w Irlandii nie mamy, ja przemarzłam:(
Byłam za to na tym USG 4D, cudo!!! Nasza mała dziewczynka ma zadarty nosek i jest zdrowiutka!
W czerwcu powtórka!

Basia - buziaki dla Kacperka, mam nadzieję, ze się goi!
Gratuluję przyszłej córeczki :tak::-Di super że jest z nią wszystko w porządku:-D:-D
...a na kiedy masz termin jeżeli wolno wiedzieć bo jakoś z suwaczka trudno mi obliczyć:dry:;-):-p...

reklama
hej, hej, o prosze, troszkę mnie nie było a tu nowe mamusie - witam:tak::tak::-D

Wczoraj i dziś na targach turystycznych byłam, jako jeden w wystawców, ale od wtorku niestety powiększę grono bezrobotnych...:-( Kurcze, dalczego tu tak trudno o pracę??:-(

Do góry