reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Aluśka - termin mam na 10 września.

Beza - niestety dr Kraczkowski brzmi dla mnie całkiem obco:((

Ale....... Pozdrawiam wszystkie Nałęczowianki, szczerze zazdroszcząc Wam bliskości SPA:))

Witaj Beza wśród nas:tak:;-)

Ja też mieszkałam w Nałęczowie... ale po ślubie sie przeprowadziłam do Lublina:tak:

Co do doktora Kraczkowskiego to niestety nie pomogę bo go nie znam:tak:

Cześć dziewczynki,
ja tu zupełnie nowa, w sensie lubelskiego forum.
Do tej pory przesiadywałam na łódzkim, ale od kilku dni stałam się nałęczowianką.
Powróciłam po 8 latach na stare śmieci.
Wyjeżdżałam sama a wróciłam z mężem, cudnym synkiem i fasolką w brzuchu
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona.

Właściwie od razu mam do Was sprawę, słyszałyście coś o dr. Kraczkowskim.
Do tej pory słyszałam same dobre rzeczy, ale w łodzi. A chciałabym poznać Wasze opinie, jeśli takie się znajdą.

Pozdrawiam Was gorąco!!

Witajcie dziewczyny
ja teraz siedze w naleczowie juz 2 lata, fajnie, ze ktos tu jest z tych okolic
Beza...ja wlasnie mieszkam teraz z naleczowie a pochodze z lublina. Gdzie mieszkasz dokladnie, bo ja na ulicy Wiercieńskiego
Aluśka....a ty na jakiej ulicy mieszkalas?

Asmodis ja mieszkam w samym centrum bo na ul. Partyzantów, Twoje okolice też znam, mam tam sporo znajomych. Może jakiś wspólny spacer?

Aluśka ja na polną chodziłam do przedszkola. Piękne czasy.... :)))

Miłego dzionka

reklama
Do góry