reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Cześć Kobitki!
Dzięki Wam za informację :-):-):-):-), ja myślałam że tylko moja pani doktor tak odejmuję wagę pieluszki ale widzę że nie. Jak pozwoli to następnym razem zważę na golaska :tak:
anaconda27 serdecznie witamy :-D:-D:-D:-D

Pogodę mamy dziś paskudną:szok: ale to nie przeszkodziło nam pójść na spacer przynajmniej na te pół godzinki :tak: i teraz Amanda sobie smacznie śpi :-D:-D:-D a ja mam czas dla siebie :-D:-D:-D

reklama
My dziś z Natka na zaległym szczepieniu świnka-odra-różyczka byliśmy.
Natka ma jeszcze przyjmować leki wziewne do końca stycznia, mam nadzieje że będzie ok

Nam też się udało zaliczyć spacer, ale wiatrzycho wieje niesamowity. A skoro mam do czynienia z lubliniankami to proszę mnie poinformować gdzie jest sklep ROSSMANN?

Nam też się udało zaliczyć spacer, ale wiatrzycho wieje niesamowity. A skoro mam do czynienia z lubliniankami to proszę mnie poinformować gdzie jest sklep ROSSMANN?

Rossman jest na Krakowskim Przedmieściu - na deptaku, drugi jak się skręca z Krakowskiego w 3 Maja, Na ul. Zana za Media Markt, w Galerii Orkana, W Plazie przy ul Lipowej - tyle pamiętam :tak:

Witam gorąco lubelskie Mamusie:-)
Jestem mamą niespełna 8-miesięcznego Kacpruśka.
Co prawda nie mieszkam w Lublinie tylko w Kraśniku, ale w Lublinie studiowałam i pracowałam. Mam więc nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona:-)
Pozdrawiam serdecznie!

Witam gorąco lubelskie Mamusie:-)
Jestem mamą niespełna 8-miesięcznego Kacpruśka.
Co prawda nie mieszkam w Lublinie tylko w Kraśniku, ale w Lublinie studiowałam i pracowałam. Mam więc nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona:-)
Pozdrawiam serdecznie!

Witamy i zapraszamy do pisania :-)

cześć wawu - a gdzie studiowałaś? Ja mieszkam mniej wiecej w połowie drogi z Kraśnika do lublinia - w Bychawie;-):tak:

fogia
- a mojej małej nic. W ogóle to podczas szczepienia tylko kwęknęła bo poza tym była strasznie zajęta łażeniem po gabinecie, otwieraniem wszystkich szuflad itp;-):cool2:

anaconda,i Ty tutaj;-):-D?
wawu,witaj.
Na szczepienie mialiśmy iść po 15-tym ale że Julek zaliczył szpital i rotawirusa to pielegniarka kazała zjawic się na początku lutego.Dziś byłam na miasteczku i Felinie,bo miałam zaliczenie z marketingu(na 3) i będę w poniedziałek.:tak:

Witam Kobitki!:tak:

Co do szczepienia to my wybieramy się 14 lutego, to będzie nasz drugi raz:baffled:
Za pierwszym raz bidulka była kuta 3 razy (szczepimy na NFZ ):dry: i tym razem czeka ją to samo :no::no::no::no:

wawu witamy w naszym gronie :-):-)

Pogoda całkiem niezła w porównaniu do wczorajszego dnia więc zaraz śmigamy na spacerek :tak::tak::tak::tak::tak:

owiczkaxu9.jpg

reklama
Do góry