reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Fogia, ja też polecaqm ten żel - baby orajel - jest rewelacyjny, autentycznie znieczula:tak:.
Majeczka, powodzenia ;-)

Dzięki za odpowiedzi dot. alergologa :-)

reklama
witajcie ponownie dziewczyny
zapisywałam sie do Was w grudniu i jakos zleciało:)) w liczbach to cały rok ;)
jutro dla nas bardzo ważny dzień - idę na usg połówkowe - trzymajcie kciuki, by wszystko było ok

wszystkikm maluszkom i ich mamom Lubelaczkom - duzo zdrówka !
pozdrawiam cieplutko

czesc aluska,
moj maly synek tez tak wczesnie zaczal sie slinic i brac raczki do buzi, a teraz ma juz 9 miesiecy i zabkow jak nie bylo tak nie ma. :-D to ze twoja urocza coreczka tak sie slini jes oznaka tego ze tak male bobasy ucza sie dopiero polykac sline i nie zawsze sie to im udaje:-(tak wiec glowa do gory, niedlugo minie, chyba ze faktyczne wczesnie zacznie zabkowac, tzn. ok 4 m-ca, znam takie przypaki, ale moja pani stomatolog mowi, ze im pozniej tym lepiej:-)
pozdrawiam wszystkie mamuski z lubelszczyzny

Witam wszystkich rodziców obecnych i przyszłych z Lublina i okolic.:cool2:
Piszę "rodziców", bo jestem ojcem i mam nadzieję że nie jedynym z Lublina.
Oczywiście forum znalazłem przypadkiem szukając informacji nt. USG. W Lublinie jesteśmy od niedawna, moja żona jest w 18 tygodniu ciąży i szukamy informacji o dobrym lekarzu ginekologu, który może wykonać np. USG prenatalne z UKG serca płodu w 20 - 24 tygodniu ciąży.
Zależy mi zwłaszcza na sprawdzonych informacjach
pozdrawiam Wszystkich.
Grzegorz

Witam wszystkich rodziców z Lublina i okolic :-).
Olci ząbek wyłazi, juz go widać, ale spanie fatalne :-(. Padnięta jestem więc dziś tylko tyle.
mimi33 - wysłałam Ci wiadomość na priva. Powodzenia.

Dzień dobry :tak:
Witam wszystkie nowe mamusie na forum i tatusia. Moja córcia zaczęła raczkować i wstawać na nóżkach więc już nie mogę długo spokojnie posiedzieć przy kompie :tak: Pilnować trzeba cały czas bo ciągnie ją do wszystkich kabelków w domu i w ogóle wszystko trzeba zrzucić na podłogę co się tylko sięgnie rączkami :tak::-) Wyszedł już 4 ząbek na dole i chyba idą górne bo ma mocno dziąsła spulchnione :tak:. Ale w nocy śpi ładnie, nawet żelem ostatnio nie smaruję.

reklama
hello nowe i ,,stare" mamusie i tatusie;-):-)

mimi - ja niestety nie doradzę, mój lekarz nie robił usg, chodziłam do luxmedu. Zreszta do tego lekarza też do Luxmedu chodziłam.

Do góry