reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Marta1981 ja tutaj bo ja z okolic Lublina:-):-):-)
Ja też szczepiłam Majkę bezpłatnymi i muszę przyznać że wcale tak bardzo nie płakała, ale nieraz to były po trzy kłucia i wcale nie wyglądało to wesoło

witajcie kobitki
byłam na usg oczywiscie.
wiadomości dobre i bardzo dobre:) wszystkie narządy, łącznie z ich naczyniami, które tylko dało się obejrzec-są OK - nerki, wątróbka, żółądeczek, serduszko, pęcherz, mózg, nawet zrenice dało sie obejrzec(ich kształt), a to istotna informacja dla nas, przy zespole gen. marcelki - zrenice mają zmieniony kształt.
Została oczywiscie zaspokojona również nasza ciekawość odnosnie płci - Proszę Pań i Panów - w maju pojawi się na świecie MATYLDA :)
W naszym domu - czwarta kobieta
jak ja współczuje mojemu facetowi :-)

a co do pieluszek - pusta, sucha pieluszka Pampers w rozm 4+ wazy do 28g.wiem, bo Marcelka bedąc na OIOMie po operacjach, zawsze przed włozeniem pampersa miała wazoną pustą pieluche - a potem mokrą- chodziło o bilans płynów, stąd taka skrupulatnośc. byc moze teraz są nawet lzejsze, nie wiem. dawno nie było okazji sprawdzic:)

pozdrawiam i dziekuję za cipelutkie słowa

filipka - gratuluję zdrowej córci:tak::tak:

co do cen - hehehe, przecież w Lublinie sami milionerzy mieszkają:cool2:
...ech.....:dry:

filipka - a co z Marcelką było? Może przegapiła gdzieś, ale nie wiem...? Ale już dobrze?

anaconda - e tam, mówi się ,,jeszcze do nich nie należę" (z naciskiem na ,,jeszcze"):cool2:

Prawda, jeszcze do nich nie należę:-D:-D:-D
Jutro chyba wyruszę do Lublina na zakupki, a dziś jak oglądałam w anonsach mieszkanka to niestety nic dla mnie nie było, a tak myślałam że może jutro będę jakieś oglądać i może wreszcie wrócę do miasta na stałe:-:)-(

reklama
Do góry