reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej właśnie wróciliśmy z karate...trochę nas deszcz zmoczył ale to tak dla zdrowotności...

talia witaj na forum po długiej nieobecności.... ale ten czas leci Wy już rok w Niemczech....:szok::szok::szok:
jak tam po firmowym raucie?????

sienio co to za kiepskie humory???? a sio złe nastroje.....
dobrze że powiedziałaś temu panu co o tym myślisz będzie się taki pchał.... ja tak miałam ostatnio w przychodni przychodzi z dzieckiem po 17 i mówi że miał numerek na 13.10 ale nie zdążył.... normalnie się roześmiałam....

madzienka jak tam kuchnia ogarnięta???? gdzie się wybieracie na 1 czerwca do olimpu???? słyszałam że ma być kiepska pogoda więc chyba będą tłumy w marketach
widziałam zdjęcia na fb z przedstawienia Julcia cudnie wyglądała.... a Lenka, to tak dziewczyna że nie mogło jej zabraknąć na scenie....
daj mi numer to tego fotografa.... muszę w końcu zadzwonić....

aluska zaszaleliście z prezentami na dzień dziecka....:-):-):-)

anaconda Maja ma chłopaka :-):-):-p:-p wcale się nie dziwię taka ładna zdolna dziewczyna....będzie wybierać

fajnie że coś się ruszyło na forum.....
miłego wieczoru.... ciekawe kro wygra bitwę o dom..... ja trzymam kciuki za doktorka.....

reklama
Anaconda a masz może jeszcze jakieś na "promocji":rofl:
wow Maja ma już chłopaka :szok: jak ten czasy szybko leci:cool2:
Eliza to mój P. wpadł na taki pomysł:rofl: i oby im tylko długo posłużyły :dry:

Ello
Ala kapelutki już skończone torebeczki też na FB zdjecia ale modelka zasnęła więc zdjecia kiepskie są ;-) To dziewczyny będa miały radochę Natalia też dostała tablet ale u nas dzien dziecka przyszedł wczesniej bo i tablet i hulajnoga już w obiegu :tak:
Anaconda to masz już dużą córę. A co do spotkania to może i mi tym razem by się udało wyrwać z domu:dry:
Madzienka super fotki...
Justynka a ty co dziś porabiałaś? Natalia podłapała od Michała jazdę na rowerku i wczoraj po raz pierwszy udawało jej sie nóżki podnosic i utrzymywac równowagę no i zabawa z hamulcem ciągle trwa... więc Michał jest Natalki guru hehe maly nauczyciel :happy2:

Witam co za pogoda :confused2:wycieczka odwołana w przedszkolu, jeszcze z rana tak się wkurzyłam że szok ale nie będę tu wypisywać wiedząc że wszyscy to mogą przeczytać ;-) coż wypije kawke i może ochłonę ;)

Anaconda jakoś by mineła sprawnie tylko ten deszcz chyba w sobotę też ma lać :( Maja widzę duża dziewczynka i pewnie te 8 lat szybko zleciało co ??:) Mi te Igorka 4,5 mega szybko dopiero był takiii maluszek :sorry::eek::szok::-D

My wczoraj też poszliśmy na targ kupiliśmy truskaweczki i się objadaliśmy :) z Synkiem:tak: i ostatni raz poszliśmy do naszej kochanej sąsiadki w kapciach i znów nam się smutno zrobiło (mieszka 2p. nizej i ma synka w wieku Igorka - same rozumiecie była bajka ) no i niestety ...

Sienio a gdzie kupujecie te krople miętowe palone ?:)

Madzienka super z tą sesją fotek nie widzę ale zapewne super jak to zawsze z takiej sesji wychodza :) i pamiątka super uwielbiam zdjecia.

Ostatnia edycja:
Witajcie...co to za pogoda...nie dość że boli mnie gardło to jeszcze głowa...pora chyba na jakąś kawkę...może uda mi się ją przełknąć...

miłego dnia

Witajcie
Ja dzisiaj jestem uziemiona, chłopaki pojechali razem do przedszkola, a ja się chyba wezmę za sprzątanie, bo pogoda mnie dobija.

anaconda
no proszę, niedługo Maja będzie do domu Ci kawalerów przyprowadzać;-)

aluśka zdrówka, ja kiedyś tak miałam, że nie chciałam zwolnienia to mnie lekarz jeszcze op... że jak będę się narażać jeszcze na antybiotyku na zarazki to potem może być jeszcze gorzej, także przynajmniej na te 3 dni ja bym brała zw.

eliza
też wczoraj oglądałam :tak:ale chyba bardziej to mieszkanie przydałoby się tej rodzince z dzieckiem, bo doktorek prędzej czy później i tak na nie zarobi :/

VoceDelCuore a co cię tak z rana wkurzyło? ps. oj mi ten czas też tak szybko ucieka, pamiętam jak wróciliśmy ze szpitala, a tu już tyle lat

Madzienka o kurczę, kuruj się, popłucz gardło wodą z solą jak dasz radę, ja nigdy nie mogłam się przemóc i męczyłam się tabletkami

Hej pogoda mnie dobija łeb pęka, leń gigant mnie dopadł a jeszcze muszę zrobić transparent małemu do przedszkola bo w sobotę jest między przedszkolna spartakiada... o praniu i prasowaniu nie wspomnę
Madzienka zdrówka... niech gardło szybko przestanie boleć
Zdjęcia z sesji super muszę się jak najszybciej zapisać
MamaIgora chyba dobrze że odwołali tą wycieczkę w taką pogodę to żadna przyjemność dla dzieci... lepiej poczekać na lepszą.
Normatywna super że Natalka podłapała jazdę na rowerku biegowym bo mój to prowadził rower między nogami..brawo dla księżniczki
Maltanka posprzątałaś mieszkanie... podziel się to energią bo ja już kompletnie opadłam z sił.

eliza i jak się czujesz? tak posprzatałam, podłogi pomyłam i nawet meble w kuchni, pranie wstawione, już musiałam bo mi z kosza wyłaziło i nastawiam obiad, ps. ja tak miałam przez 3 dni od poniedziałku, nic mi się nie chciało tylko bym spała

mama agatki witaj, :-)powiedz coś więcej o sobie

reklama
Madzienka Wszystkiego Najlepszego!!!!!
Zobacz załącznik 626571

ja zrobiłam ten transparent.... a pranie i prasowanie chyba poczeka do wieczora... teraz czekam aż się ugotuje moja ukochana fasolka szparagowa.....mniam..............

mamaAgatki witaj.... takiego małego szkraba jak na razie nie ma.... najmłodsze forumowe dzieciaczki to dwie roczne księżniczki.... napisz coś więcej o sobie i rozgość się....

Ostatnia edycja:
Do góry