reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hejka:-)

O jak fajnie że już weekend:rofl2: bo ta pogoda to już mi bokiem wychodziła...brrr.... gdzie się słoneczko podziałko?:eek:
Jutro jak zwykle z rana jedziemy na angielski a potem może zrobimy sobie spacerek do Plazy żeby z kuponu skorzystać..... oby tylko nie padało:sorry:

A dodam że gardło już mnie aż tak nie boli czyli antybiotyk działa:rofl2:

Madzienka spóźnione życzenia szczęścia i zdróweczka:tak:
Maltanka ból w lewym boku ustąpił?:confused:
Anaconda gratuluję takiej mądrej córci:-) duma musi Cię rozpierać :-)
Jak będziesz miała jeszcze takie rolki to daj znać pudełko nie jest mi do niczego potrzebne ;-) (rozm. 39-40:rofl2:)
wow jaka promocja na zabawki:szok:
Talia fajnie że się tak dobrze tam zaaklimatyzowaliście :-)
Misia to świetnie że z maleństwem wszystko w porządku:tak:
Udanej wycieczki do Wojciechowa oby pogoda dopisała:tak::-)
Marz Brawa dla Bartusia dzielnego zucha :-)
Z tymi tabletami pomysł się nasunął jak któregoś to dnia jechaliśmy na wieś i w drodze Amanda z Martynką tak i dawały nam popali że miałam ochotę je zakneblować i zamknąć w bagażniku:crazy:
wówczas przypomniała nam się reklama jak dzieci się wygłupiają w czasie jazdy potem rodzice zauważają szyld z tabletami i dalsza cześć jak to dzieci spokojnie siedzą z tabletami w rękach i P. stwierdził że by nam się przydały ale to były tylko plany i jak dla mnie odległe..... .a dzień Dziecka to był tylko pretekst dla P. żeby te plany mógł szybciej wprowadzić w życie:rofl2:
Mandziula dobrze że już ma Zosieńka szczepienie za sobą:tak: oby szybko o nim zapomniała:sorry:
Fajnie że już skończyli układać kostkę:-)

reklama
Witam mamuśki z rana :-):-)
Dzisiaj lenimy się cały dzień i nawet obiadu nie zamierzam gotować tylko pizzę zamówimy - a co :-p:-p
Pogoda widzę znowu nieciekawa, oby tylko do poniedziałku się polepszyło bo Maja jedzie na wycieczkę z okazji Dnia Dziecka :tak::tak:
Kainkas oj zleciały te 3 m-ce szybciutko :tak::tak: ja pamiętam jak jeszcze przed porodem byłaś :tak::tak:
Aluśka dobrze że antybiotyk działa, my się chyba dzisiaj do Olimpu wybierzemy i zwiedzimy nowe pepco :tak::tak:
Miłego dnia, spadam szykować śniadanko :tak::tak: jakoś dzisiaj pospać nie mogłam, chyba po kilku dniach na rano mój organizm się przestawił na wcześniejsze wstawanie :-D:-D

Anaconda ja już wstaje rok tak skoro świt i w dalszym ciągu się przyzwyczai nie mogę:baffled:
Co do rolek to jak ju ż sobie kupię to może umówimy się na wspólną jazdę z dziewczynkami (Maja i Amandą) w parku Saskim co Ty na to ?

Dobra muszę przyspieszyć ruchy żeby nie biec na autobus:dry:

Witam się i ja miałam mieć pracujący weekend ale widze ze się nie napracuje dzisiaj bylam 5godz a jutro to chyba na 2 pojde bo już się z zadaniem uporałam a ze w umowie nie ma określonych godzin na jgo wykonanie to luzik...tak wiec jutro wybirzemy się do Bałtowa lub dziadków...

Anaconda kiedy maja przyniesie jakas "pałe" ze szkoły:-D
Kainkas no t dylematy najgorsze:sorry2:pokaż jakies fotki małego....
Aluśka włąsnie tablet uspakajający....
Maltanka Eliza co Was tak dopadło jedngo dnia???trzymajcie się dzielnie kobitki...

Mati na dworze a Bartus dostał jakiegoś spiocha dzisiaj złapal:-)ide i ja się polozyc przy jakims serialu...

Dzień dobry :-)

Wszystkim dzieciaczkom z okazji ich święta
życzę
dużo słodkości, fajnych prezentów,
uśmiechu każdego dnia
i spełnienia marzeń
:-)

Witam i przepraszam że "nie nadrabiam" podczytałam co u was :-)ale jeszcze wasze nicki nie zapamiętuje i jestem na maxaaa zmęczona normalnie mam w rękach zakwasy :szok: już przeprowadzeni rozpakowani i tak o dziwnie nam:baffled: w końcu po 6 latach to normalne cóż oby te miesiące szybkooo zleciały i u siebie już będzie sama radość ... teraz zaciskamy zęby bierzemy się w garść nie marudzimy pracujemy i byle do przodu a potem już znów będzie luuuuz znów sami u siebie :)))) ehh

Witam. Dzieciaki zadowolone z prezentow od rodzicow bo chlopaki sami je wybierali:tak:. Bylismy dzis u tesciow , wiec od dziadkow dzieci tez cos dostali. I za duzo tam zjadlam :baffled: a teraz siedzi mi to w brzuchu...
Sunday: Wszystkiego najlepszego z okazji twoich urodzin:tak:

reklama
Witajcie
Wczoraj z rana wybraliśmy się na zakupy do Auchana, i powiem wam, że jak dla mnie to najlepszy market w Lublinie:tak: A wieczorem poszliśmy na basen, kurczę lepiej się czuję jak sobie trochę popływam, więc zamierzam przynajmniej raz w tygodniu chodzić.

A Hubert na dzień dziecka wybrał sobie Angry Birds Go grę- tak, tak dalej to u nas trwa:sorry: po południu przyjechał dziadek z babcią.

Jutro chyba wezmę go wcześniej z przedszkola i pójdziemy do kina, bo mam bilety do wykorzystania.

eliza
jak tam samopoczucie? ja poszłam w sobotę na basen z chłopakami i powiem ci że dużo lepiej się czuję jak sobie popływam:tak:

anaconda ja zazwyczaj wstaje o 7 i jak przyjeżdżam z przedszkola nie kładę się już, wtedy faktycznie dzień taki długi, ps. brawa dla Mai za kolejną nagodę:tak:

kainkas a no najgorsze te dylematy, hmmm mi się tak spieszyło do pracy po Hubercie, ja bym nie wracała tak szybo, ale to musisz sama ocenić i podjąć decyzję

aluśka i jak udało się wyjście do Plazy, podobały się dziewczyno tablety? oj musisz z tym uważać, bo dziecko łatwo uzależnić

marzenka i jak wybraliście się do Bałtowa, czy do dziadków?

sunday Wszystkiego Najlepszego!!!

VoceDelCuore czas szybko zleci, a potem już będziecie na swoim (ja to mówię, że w banku mieszkamy jeszcze:-D)

Motylla
fajnie, że chłopakom się zabawki podobały

Do góry