reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hejka:-)

O jak fajnie że już weekend:rofl2: bo ta pogoda to już mi bokiem wychodziła...brrr.... gdzie się słoneczko podziałko?:eek:
Jutro jak zwykle z rana jedziemy na angielski a potem może zrobimy sobie spacerek do Plazy żeby z kuponu skorzystać..... oby tylko nie padało:sorry:

A dodam że gardło już mnie aż tak nie boli czyli antybiotyk działa:rofl2:

Madzienka spóźnione życzenia szczęścia i zdróweczka:tak:
Maltanka ból w lewym boku ustąpił?:confused:
Anaconda gratuluję takiej mądrej córci:-) duma musi Cię rozpierać :-)
Jak będziesz miała jeszcze takie rolki to daj znać pudełko nie jest mi do niczego potrzebne ;-) (rozm. 39-40:rofl2:)
wow jaka promocja na zabawki:szok:
Talia fajnie że się tak dobrze tam zaaklimatyzowaliście :-)
Misia to świetnie że z maleństwem wszystko w porządku:tak:
Udanej wycieczki do Wojciechowa oby pogoda dopisała:tak::-)
Marz Brawa dla Bartusia dzielnego zucha :-)
Z tymi tabletami pomysł się nasunął jak któregoś to dnia jechaliśmy na wieś i w drodze Amanda z Martynką tak i dawały nam popali że miałam ochotę je zakneblować i zamknąć w bagażniku:crazy:
wówczas przypomniała nam się reklama jak dzieci się wygłupiają w czasie jazdy potem rodzice zauważają szyld z tabletami i dalsza cześć jak to dzieci spokojnie siedzą z tabletami w rękach i P. stwierdził że by nam się przydały ale to były tylko plany i jak dla mnie odległe..... .a dzień Dziecka to był tylko pretekst dla P. żeby te plany mógł szybciej wprowadzić w życie:rofl2:
Mandziula dobrze że już ma Zosieńka szczepienie za sobą:tak: oby szybko o nim zapomniała:sorry:
Fajnie że już skończyli układać kostkę:-)

reklama
Witam mamuśki z rana :-):-)
Dzisiaj lenimy się cały dzień i nawet obiadu nie zamierzam gotować tylko pizzę zamówimy - a co :-p:-p
Pogoda widzę znowu nieciekawa, oby tylko do poniedziałku się polepszyło bo Maja jedzie na wycieczkę z okazji Dnia Dziecka :tak::tak:
Kainkas oj zleciały te 3 m-ce szybciutko :tak::tak: ja pamiętam jak jeszcze przed porodem byłaś :tak::tak:
Aluśka dobrze że antybiotyk działa, my się chyba dzisiaj do Olimpu wybierzemy i zwiedzimy nowe pepco :tak::tak:
Miłego dnia, spadam szykować śniadanko :tak::tak: jakoś dzisiaj pospać nie mogłam, chyba po kilku dniach na rano mój organizm się przestawił na wcześniejsze wstawanie :-D:-D

Anaconda ja już wstaje rok tak skoro świt i w dalszym ciągu się przyzwyczai nie mogę:baffled:
Co do rolek to jak ju ż sobie kupię to może umówimy się na wspólną jazdę z dziewczynkami (Maja i Amandą) w parku Saskim co Ty na to ?

Dobra muszę przyspieszyć ruchy żeby nie biec na autobus:dry:

Witam się i ja miałam mieć pracujący weekend ale widze ze się nie napracuje dzisiaj bylam 5godz a jutro to chyba na 2 pojde bo już się z zadaniem uporałam a ze w umowie nie ma określonych godzin na jgo wykonanie to luzik...tak wiec jutro wybirzemy się do Bałtowa lub dziadków...

Anaconda kiedy maja przyniesie jakas "pałe" ze szkoły:-D
Kainkas no t dylematy najgorsze:sorry2:pokaż jakies fotki małego....
Aluśka włąsnie tablet uspakajający....
Maltanka Eliza co Was tak dopadło jedngo dnia???trzymajcie się dzielnie kobitki...

Mati na dworze a Bartus dostał jakiegoś spiocha dzisiaj złapal:-)ide i ja się polozyc przy jakims serialu...

Dzień dobry :-)

Wszystkim dzieciaczkom z okazji ich święta
życzę
dużo słodkości, fajnych prezentów,
uśmiechu każdego dnia
i spełnienia marzeń
:-)

Witam i przepraszam że "nie nadrabiam" podczytałam co u was :-)ale jeszcze wasze nicki nie zapamiętuje i jestem na maxaaa zmęczona normalnie mam w rękach zakwasy :szok: już przeprowadzeni rozpakowani i tak o dziwnie nam:baffled: w końcu po 6 latach to normalne cóż oby te miesiące szybkooo zleciały i u siebie już będzie sama radość ... teraz zaciskamy zęby bierzemy się w garść nie marudzimy pracujemy i byle do przodu a potem już znów będzie luuuuz znów sami u siebie :)))) ehh

Witam. Dzieciaki zadowolone z prezentow od rodzicow bo chlopaki sami je wybierali:tak:. Bylismy dzis u tesciow , wiec od dziadkow dzieci tez cos dostali. I za duzo tam zjadlam :baffled: a teraz siedzi mi to w brzuchu...
Sunday: Wszystkiego najlepszego z okazji twoich urodzin:tak:

reklama
Witajcie
Wczoraj z rana wybraliśmy się na zakupy do Auchana, i powiem wam, że jak dla mnie to najlepszy market w Lublinie:tak: A wieczorem poszliśmy na basen, kurczę lepiej się czuję jak sobie trochę popływam, więc zamierzam przynajmniej raz w tygodniu chodzić.

A Hubert na dzień dziecka wybrał sobie Angry Birds Go grę- tak, tak dalej to u nas trwa:sorry: po południu przyjechał dziadek z babcią.

Jutro chyba wezmę go wcześniej z przedszkola i pójdziemy do kina, bo mam bilety do wykorzystania.

eliza
jak tam samopoczucie? ja poszłam w sobotę na basen z chłopakami i powiem ci że dużo lepiej się czuję jak sobie popływam:tak:

anaconda ja zazwyczaj wstaje o 7 i jak przyjeżdżam z przedszkola nie kładę się już, wtedy faktycznie dzień taki długi, ps. brawa dla Mai za kolejną nagodę:tak:

kainkas a no najgorsze te dylematy, hmmm mi się tak spieszyło do pracy po Hubercie, ja bym nie wracała tak szybo, ale to musisz sama ocenić i podjąć decyzję

aluśka i jak udało się wyjście do Plazy, podobały się dziewczyno tablety? oj musisz z tym uważać, bo dziecko łatwo uzależnić

marzenka i jak wybraliście się do Bałtowa, czy do dziadków?

sunday Wszystkiego Najlepszego!!!

VoceDelCuore czas szybko zleci, a potem już będziecie na swoim (ja to mówię, że w banku mieszkamy jeszcze:-D)

Motylla
fajnie, że chłopakom się zabawki podobały

Do góry