hejka:-)
O jak fajnie że już weekend bo ta pogoda to już mi bokiem wychodziła...brrr.... gdzie się słoneczko podziałko?
Jutro jak zwykle z rana jedziemy na angielski a potem może zrobimy sobie spacerek do Plazy żeby z kuponu skorzystać..... oby tylko nie padało
A dodam że gardło już mnie aż tak nie boli czyli antybiotyk działa
Madzienka spóźnione życzenia szczęścia i zdróweczka
Maltanka ból w lewym boku ustąpił?
Anaconda gratuluję takiej mądrej córci:-) duma musi Cię rozpierać :-)
Jak będziesz miała jeszcze takie rolki to daj znać pudełko nie jest mi do niczego potrzebne ;-) (rozm. 39-40)
wow jaka promocja na zabawki
Talia fajnie że się tak dobrze tam zaaklimatyzowaliście :-)
Misia to świetnie że z maleństwem wszystko w porządku
Udanej wycieczki do Wojciechowa oby pogoda dopisała:-)
Marz Brawa dla Bartusia dzielnego zucha :-)
Z tymi tabletami pomysł się nasunął jak któregoś to dnia jechaliśmy na wieś i w drodze Amanda z Martynką tak i dawały nam popali że miałam ochotę je zakneblować i zamknąć w bagażniku
wówczas przypomniała nam się reklama jak dzieci się wygłupiają w czasie jazdy potem rodzice zauważają szyld z tabletami i dalsza cześć jak to dzieci spokojnie siedzą z tabletami w rękach i P. stwierdził że by nam się przydały ale to były tylko plany i jak dla mnie odległe..... .a dzień Dziecka to był tylko pretekst dla P. żeby te plany mógł szybciej wprowadzić w życie
Mandziula dobrze że już ma Zosieńka szczepienie za sobą oby szybko o nim zapomniała
Fajnie że już skończyli układać kostkę:-)
O jak fajnie że już weekend bo ta pogoda to już mi bokiem wychodziła...brrr.... gdzie się słoneczko podziałko?
Jutro jak zwykle z rana jedziemy na angielski a potem może zrobimy sobie spacerek do Plazy żeby z kuponu skorzystać..... oby tylko nie padało
A dodam że gardło już mnie aż tak nie boli czyli antybiotyk działa
Madzienka spóźnione życzenia szczęścia i zdróweczka
Maltanka ból w lewym boku ustąpił?
Anaconda gratuluję takiej mądrej córci:-) duma musi Cię rozpierać :-)
Jak będziesz miała jeszcze takie rolki to daj znać pudełko nie jest mi do niczego potrzebne ;-) (rozm. 39-40)
wow jaka promocja na zabawki
Talia fajnie że się tak dobrze tam zaaklimatyzowaliście :-)
Misia to świetnie że z maleństwem wszystko w porządku
Udanej wycieczki do Wojciechowa oby pogoda dopisała:-)
Marz Brawa dla Bartusia dzielnego zucha :-)
Z tymi tabletami pomysł się nasunął jak któregoś to dnia jechaliśmy na wieś i w drodze Amanda z Martynką tak i dawały nam popali że miałam ochotę je zakneblować i zamknąć w bagażniku
wówczas przypomniała nam się reklama jak dzieci się wygłupiają w czasie jazdy potem rodzice zauważają szyld z tabletami i dalsza cześć jak to dzieci spokojnie siedzą z tabletami w rękach i P. stwierdził że by nam się przydały ale to były tylko plany i jak dla mnie odległe..... .a dzień Dziecka to był tylko pretekst dla P. żeby te plany mógł szybciej wprowadzić w życie
Mandziula dobrze że już ma Zosieńka szczepienie za sobą oby szybko o nim zapomniała
Fajnie że już skończyli układać kostkę:-)