reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam we wtorkowy poranek :-):-)
Znowu udało mi się pospać ale to już niestety ostatni taki leniwy dzień :-:)-( więc dziewczynki szykujcie się i dzisiaj na przelotne opady deszczu :-D:-D wczoraj tak mi dobrze poszło malowanie że dzisiaj zabieram się za łazienkę i kuchnię, a co farbę mam to trzeba ją wykorzystać :tak::tak:
Dziewczyny to okropne co piszecie o tym ZUS-ie :szok::szok: tylko do tv z tym iść :crazy::crazy:
Maltanka całe szczęście że dali rabat, w ten sposób odkupili trochę swoje winy :tak::tak: ja ostatnio dzwoniłam do mojego operatora bo co chwila zabierali mi kasę za jakieś usługi o których nie miałam zielonego pojęcia, niby po 3zł więc to nic ale m-cznie trochę się tego nazbierało i zaczęłam się z nimi wykłócać i zwrócili mi wszystko co do grosza i na nr który kupiłam dla Mai to samo, wyobraźcie sobie ile jest osób którzy nawet o tym nie wiedzą, z usług nie korzystają a opłaty pobierane mają :crazy::crazy: normalnie na każdym kroku trzeba wszystko sprawdzać
Elza maluję na taki kolor jaki był tylko że już brudne ściany były i trzeba było je odświeżyć :tak::tak:
Marz to Bartuś jak ja - trudno mu się rozstać ze swoimi rzeczami :-D:-D oj jak ja muszę pracować nad sobą żeby czegoś się pozbyć :-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Sienio wróciłaś wreszcie do pracy leniuchu jeden :-D:-p:-p
VoceDelCuore jak Ci idzie pakowanie? Do kiedy macie się stąd wyprowadzić? :confused::confused:
Zaraz zmykam zaprowadzić Maję do szkoły a potem zabieram się do roboty, miłego dnia :-):-)

reklama
Witajcie wtorkowo

Hubert coś wstał mi z podetkanym nosem, nie wiem czy to nie wina klimatyzacji:dry:

anaconda o rozpędziłaś się z tym malowaniem, ja też muszę jeszcze P pogonić, żeby kuchnię pomalował, ale ma czas do końca wakacji:-D ps. no to jest jakaś paranoja z tym Zus-em, ja bym chyba dzwoniła do nich codziennie z awanturami jakby mieli mi tak płacić, mam nadzieję, że macierzyński będzie mi płacił zakład pracy, tak jak teraz zwolneinie:sorry2:

Witam po urlopowo,
wczoraj wróciliśmy,ale późno bardzo więc już nie było jak się odezwać:sorry2:dzisiaj od rana prania, rozpakowywanie i załatwianie spraw:baffled:nie ma jak powrót do rzeczywistości:sorry2:wyjazd udany, pogoda dopisała, hotel extra...tylko szkoda że tak krótko:-(jak ogarnę fotki to nieco pokażę...ale to potrwa bo jest ich coś około 700:szok:a Nowa Holandia to park rozrywki Rodzinny Park Rozrywki Nowa Holandia ale w porównaniu z Bałtowem to nie ma po co jechać:sorry2:

Witam. Wczoraj zagladalam ale mialam fatalny nastroj:-( i nie chcialam wam smecic:-(...
Dzisiaj bylam z chlopakami na placu zabaw, za bardzo Krystek nie chcial wracac bo poznal kolegow i caly czas sie z nimi bawil:tak:.
Anaconda: Fajnie, ze tak sprawnie ci idzie malowanie :tak:
VoceDelCuore: Super, ze przedstawienie sie podobalo:-)

no i po słoneczku :-:)-:)-( dobrze że nie jest zimno....
jak tam żyjecie kochane babeczki????
u nas bez zmian tzn J na budowie ja w domku bądź na budowie a Cz poszedł już w końcu do przedszkola... ale bąble pokrzywkowe jeszcze wyskakują..... w pon poszłam z nim do pulmonologa bez numerka na szczęście nas przyjęła dała skierowanie na testy.... i skierowanie do laryngologa...tak żeby skontrolować górne drogi oddechowe....tak więc w sobotę idziemy znowu do lekarza... a na testy zapisy są dopiero w czerwcu.....

misia super że wyjazd udany....takie chwile relaksu zawsze są za krótkie.... pogodę mieliście rewelacyjną.... a jak się czujesz????

madzienka a Ty gdzie nam zniknęłaś?????

i co z resztą dziewczyn?????
hallo!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej
Ho ho ale miaąłm czytania, nie wiem ile stron ale chyba z pół godziny mi zeszło, ale solidnie wszytko przeczytałam gorzej z zapamietaniem;)
Chciałąm króciótko sie przypomnieć bo cały czas Was pamiętam.
U nas pogoda bardzo zmienna i nie jest ciepło za wiele. Jak jest ciepło to ciagle gdzieś jeździmy, piknikujemy , gramy na świeżym powietrzu. Ja mam tu za cel zwiedzać jak najwięcej przez te 3 lata a zostało nam 2.
za 2 miesiące wyruszymy do Pl będzie to męcząca podróż, ale warto.
dzis mamy jakiś raut u Z w pracy wiec na 14 jedziemy do restauracji z Gabi. Ja na szybcika umówiłam się na strzyżenie bo czekałam juz za długo i okropnie zarosłam:).

Maltank
gratulacje ze Twoje maleństwo zdrowo sie rozwija, no i ze mozesz bezstresowo w domu przebywać. Jak ja sobie przypomnę swój horror z pracy z PL to wiem co czujesz, na pewno działaeczka bedzie fajnym sposobem ne relaks

Madzienka Ciebie oczywiscie wszędzie pełno, \Lenka roznie jak na drozdzach

Elza Tobie oczywiscie też gratulacje ze dziddzia zdrowa oby do końca!! kiedy przeprowadzka? odpoczywasz sporo?
Anacondaciekawe gdzie Ty na wakacje wylądujesz ja czyję ze PL
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

VoceDelCuore
witam!!! Oby bezproblemowo u rodziców, a u których mieszkacie?
Misia ale mieliscie cudna pogode podczas urlopu, opaliłaś sie?:-D

Witajcie

anaconda no proszę za malowanie się wziełać:-) no ale bez przesady za duzo to tego nie było:-D:-D trzebaby się spotkać jakoś, bo zawze mi humor poprawiasz swoimi opowieściami:tak: a co do ojej pracy to fakt wróciłam , ale jeszcze tylko 2 dni i potwm 2 tyg urlopu:-p a co!!:-D
talia ale mija czas niedawno pojechałaś a juz rok tam jesteście.
motylla mam nadzieję, ze powody do smutku więcej się ie pojawią i tzymam kciuki ,abyś szybko znalazła pracę:tak:
misia super ze pooda Wam dopisała:tak: akumulatory naładeowane na kolejny rok?:-D

Ja mam jakiś humor nie taki, wszystko mnie drażni,wczoraj opierdzieliłam gościa, bo zrobił swoje zkupy, poszedł i zachwilę wraca , bo czegoś zapomniał i staje sobie radośnie w kolejce przede mną. Później sobie tak myślę, ze trzebabyło nic nie mówić, ale juz było po:-p

Witajcie
Ja to niewyspana chodzę, przez to niskie ciśnienie. Kupiłam dzisiaj 2 kg truskawek i na kolację tylko truskawki będą:tak: może jakieś ciasto wymyślę;-) jeszcze.
Właśnie sobie uświadomiłam, że jestem jeszcze w lesie, nawet imienia nie mamy wybranego, no nic mi się nie podoba.

misia
o tak mi się wydawało, że to o ten park rozrywki chodzi,
sienio ja bym pewnie zrobiła tak jak ty, ale ja to ostatnio wredna się zrobiłam:sorry2:

talia super, że zajrzałaś, jak tam się wam mieszka? przyzwyczaiłaś się już? jak Gabi w przedszkolu?
anaconda jak malowanie? rozpędziłaś się tak to zapraszam do mnie;-)

Witam :)

Anaconda jako tako do piątku musimy być spakowani a w sobotę już przewozimy zamykamy drzwi i ten rozdział w życiu ;) po 6 latach to już "rozdział :tak:"

Maltanka
a wy macie miec chłopca czy dziewczynke ?:)

Misia zazdroszcze wyjazdu :) odpoczynku relaxu :) super.

Witaj talia :)

reklama
Witajcie....coś ostatnio dużo się dzieje i brak czasu na bb...
wczoraj mieliśmy przedstawienie z okazji dnia mamy i taty...było pięknie...Lenka oczywiście też zaznaczyła swoją obecność na scenie...

Lenka poszła spać a ja biorę się za ogarnianie kuchni...bo wygląda jak po wybuchu bomby:zawstydzona/y:ale jeszcze tylko Was nadrobię...

Maltanka na którym basenie byliście???
jak nosek Huberta...ja dziś wstałam z bolącym gardłem:zawstydzona/y:

Marzenka mówisz że mam czekać na siostrzenicę??chętnie ale nie mam gdzie dziewczyn ubrań chować:shocked2:
jak Bartuś zadowlony z hulajnogi???

Elizka na działce byliśmy tylko w sobotę, bo teściowa robiła imieniny...w niedzielę w Lublinie bo byliśmy na spektaklu Pyza.... z Lenusią, Sylwia i jej gromadką;)
jestem jestem Kochana...tylko paweł dopiero dzis pojechał więc całymi dniami gdzieś łaziliśmy

Anaconda rozkręciłaś się z tym malowanie...może u mnie coś pomalowałabyś....

Misia super że urlop udany!!!czekamy na fotki!!!

Talia w jakie okolice PL przyjeżdżasz???

Sienio brawo!!!!tez tak zrobiłabym...kiedy jedziecie na wakacje??może w końcu udałoby się nam spotkać???21-ego bedziesz???

nadrobiłam...miłego dnia

Do góry