reklama
maltanka
Fanka BB :)
Voce chłopczyk
Madzienka na Głębokiej, a z noskiem niby ok, ale coś mu gdzieś tam wysoko przeszkadza, tak jakby gdzieś zatoki
Madzienka na Głębokiej, a z noskiem niby ok, ale coś mu gdzieś tam wysoko przeszkadza, tak jakby gdzieś zatoki
Maltanka może spróbuj tych palonych kropli miętowych..
zapomniałam Wam jeszcze napisac że my już po sesji, zadzwoniłam żeby umówić się i okazało się że jest wolna godzina więc szybko pojechaliśmy w poniedziałek...ale Lenka tym razem była nie w humorze nie dała się fotografować...Julcia ma kilka fajnych zdjęć....
Elizka, Marzenka a Wy kiedy??bo Misia juz ma termin...
zapomniałam Wam jeszcze napisac że my już po sesji, zadzwoniłam żeby umówić się i okazało się że jest wolna godzina więc szybko pojechaliśmy w poniedziałek...ale Lenka tym razem była nie w humorze nie dała się fotografować...Julcia ma kilka fajnych zdjęć....
Elizka, Marzenka a Wy kiedy??bo Misia juz ma termin...
maltanka
madzienka a co to za krople? ps. chwal się zdjęciami
maltanka
sienio kiedyś jak był mały, zastosowaliśmy ten Olbas i faktycznie tak było, potem już nie stosowałam, wywaliłam te krople, a teraz to nie wiem
Witam
...nie ma to jak o normalnej godzinie wrócić do domu :-) wczoraj po 16.00 skończyłam więc tez nie źle ale na 16.40 byłam u lekarza bo mnie od zeszłego poniedziałku gardło pobolewało (pastylki na gardło nie pomagały) no i dostałam antybiotyk.... zwolnienie też mi pani dr. chciała dać ale nie skorzystałam....
A jeszcze wczoraj zapomniałam podładować baterie w telefonie i ledwo odebrałam telefon od kuriera na szczęście udało mi się na szybko numer do P. podać i prezenty dla dziewczynek (tablety)już na nie czekają, jeszcze dziś P. tylko dokupił do nich pokrowce żeby w miarę były bezpieczne
Już się nie mogę doczekać ich minek:-)
Anaconda gdzie rolki dla siebie kupiłaś?
Paulina dla mnie też to bym smutny dzień :-(a czas biegnie nie ubłaganie :-(
Madzienka ładnie była Julia ubrana na DMiT:-)
a foteczki z sesji superaśne
Sienio udanego wypoczynku a czemu nie ma lotów ze Świdnika?
...nie ma to jak o normalnej godzinie wrócić do domu :-) wczoraj po 16.00 skończyłam więc tez nie źle ale na 16.40 byłam u lekarza bo mnie od zeszłego poniedziałku gardło pobolewało (pastylki na gardło nie pomagały) no i dostałam antybiotyk.... zwolnienie też mi pani dr. chciała dać ale nie skorzystałam....
A jeszcze wczoraj zapomniałam podładować baterie w telefonie i ledwo odebrałam telefon od kuriera na szczęście udało mi się na szybko numer do P. podać i prezenty dla dziewczynek (tablety)już na nie czekają, jeszcze dziś P. tylko dokupił do nich pokrowce żeby w miarę były bezpieczne
Już się nie mogę doczekać ich minek:-)
Anaconda gdzie rolki dla siebie kupiłaś?
Paulina dla mnie też to bym smutny dzień :-(a czas biegnie nie ubłaganie :-(
Madzienka ładnie była Julia ubrana na DMiT:-)
a foteczki z sesji superaśne
Sienio udanego wypoczynku a czemu nie ma lotów ze Świdnika?
Maltanka to świetnie że "okazali skruchę" i dali rabat na tą opóźnioną szafkę ;-)
Oby katar szybko H. przeszedł
Anaconda dobrze że udało Ci się wyegzekwować od tego swojego operatora bezprawnie pobrane pieniądze .....ale oni kombinują
Eliza dobrze że pani dr bez numerka Was przyjęła
Martynka też została przez pulmonologa zapisana na testy i termin mamy na 24 czerwca
Oby katar szybko H. przeszedł
Anaconda dobrze że udało Ci się wyegzekwować od tego swojego operatora bezprawnie pobrane pieniądze .....ale oni kombinują
Eliza dobrze że pani dr bez numerka Was przyjęła
Martynka też została przez pulmonologa zapisana na testy i termin mamy na 24 czerwca
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-)
Ja już "dokończeniówki" pomalowałam więc zasiadam do kompa, Maja u |Rafała randkuje, J jeszcze w pracy więc cisza i spokój
Ja też dzisiaj zakupiłam 2kg truskawek i zamierzam się nimi najadać przez cały wieczór
Oj jak mi się dzisiaj wstawać nie chciało to tragedia
Aluśka rolki kupowałam u siebie "po promocji" ;-);-)
Sienio to kombinujmy jakieś spotkanie bo ja też już Was dawno nie widziałam
Maltanka krople miętowe palone na łyżeczce też polecam - wypróbowane i skuteczne
VoceDelCuore oj to Ty tak dużo tego czasu na pakowanie to nie masz oby przeprowadzka sprawnie Wam poszła
Misia co jak co ale pogoda to Wam się udała czekam z niecierpliwością na foteczki
Madzienka ja tam nie zauważyłam żeby Lenka miała zły humorek na sesji ;-):-) super Wam wyszła
Motylla przeganiamy złe nastroje daleko daleko
Idę ściągać moje dziecię do domu bo musi jeszcze lekcje odrobić
Ja już "dokończeniówki" pomalowałam więc zasiadam do kompa, Maja u |Rafała randkuje, J jeszcze w pracy więc cisza i spokój
Ja też dzisiaj zakupiłam 2kg truskawek i zamierzam się nimi najadać przez cały wieczór
Oj jak mi się dzisiaj wstawać nie chciało to tragedia
Aluśka rolki kupowałam u siebie "po promocji" ;-);-)
Sienio to kombinujmy jakieś spotkanie bo ja też już Was dawno nie widziałam
Maltanka krople miętowe palone na łyżeczce też polecam - wypróbowane i skuteczne
VoceDelCuore oj to Ty tak dużo tego czasu na pakowanie to nie masz oby przeprowadzka sprawnie Wam poszła
Misia co jak co ale pogoda to Wam się udała czekam z niecierpliwością na foteczki
Madzienka ja tam nie zauważyłam żeby Lenka miała zły humorek na sesji ;-):-) super Wam wyszła
Motylla przeganiamy złe nastroje daleko daleko
Idę ściągać moje dziecię do domu bo musi jeszcze lekcje odrobić