reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Maltanka może spróbuj tych palonych kropli miętowych..

zapomniałam Wam jeszcze napisac że my już po sesji, zadzwoniłam żeby umówić się i okazało się że jest wolna godzina więc szybko pojechaliśmy w poniedziałek...ale Lenka tym razem była nie w humorze nie dała się fotografować...Julcia ma kilka fajnych zdjęć....

Elizka, Marzenka
a Wy kiedy??bo Misia juz ma termin...

maltanka krople miętowe podpala się na łyżce i wącha. Kiedyś wspominałaś, ze Hubert ma uczulenie na Olbasoil to nie wiem czy to doby pomysł.

Witam :)

...nie ma to jak o normalnej godzinie wrócić do domu :-) wczoraj po 16.00 skończyłam więc tez nie źle ale na 16.40 byłam u lekarza bo mnie od zeszłego poniedziałku gardło pobolewało (pastylki na gardło nie pomagały) no i dostałam antybiotyk.... zwolnienie też mi pani dr. chciała dać ale nie skorzystałam....
A jeszcze wczoraj zapomniałam podładować baterie w telefonie i ledwo odebrałam telefon od kuriera na szczęście udało mi się na szybko numer do P. podać i prezenty dla dziewczynek (tablety)już na nie czekają, jeszcze dziś P. tylko dokupił do nich pokrowce żeby w miarę były bezpieczne:tak:
Już się nie mogę doczekać ich minek:-)

Anaconda gdzie rolki dla siebie kupiłaś?
Paulina dla mnie też to bym smutny dzień :-(a czas biegnie nie ubłaganie :-(
Madzienka ładnie była Julia ubrana na DMiT:-)
a foteczki z sesji superaśne:tak:
Sienio udanego wypoczynku :tak:a czemu nie ma lotów ze Świdnika?:confused:

Maltanka to świetnie że "okazali skruchę" i dali rabat na tą opóźnioną szafkę ;-)
Oby katar szybko H. przeszedł:confused:
Anaconda dobrze że udało Ci się wyegzekwować od tego swojego operatora bezprawnie pobrane pieniądze :confused: .....ale oni kombinują :wściekła/y:
Eliza dobrze że pani dr bez numerka Was przyjęła:tak:
Martynka też została przez pulmonologa zapisana na testy i termin mamy na 24 czerwca:szok:

reklama
Witam :-):-)
Ja już "dokończeniówki" pomalowałam więc zasiadam do kompa, Maja u |Rafała randkuje, J jeszcze w pracy więc cisza i spokój :tak::tak:
Ja też dzisiaj zakupiłam 2kg truskawek i zamierzam się nimi najadać przez cały wieczór :tak::tak:
Oj jak mi się dzisiaj wstawać nie chciało to tragedia :no::no:
Aluśka rolki kupowałam u siebie "po promocji" :-p:-p;-);-)
Sienio to kombinujmy jakieś spotkanie bo ja też już Was dawno nie widziałam :tak::tak:
Maltanka krople miętowe palone na łyżeczce też polecam - wypróbowane i skuteczne :tak::tak::-D:-D
VoceDelCuore oj to Ty tak dużo tego czasu na pakowanie to nie masz :no::no: oby przeprowadzka sprawnie Wam poszła :tak::tak:
Misia co jak co ale pogoda to Wam się udała :tak::tak: czekam z niecierpliwością na foteczki :tak::tak:
Madzienka ja tam nie zauważyłam żeby Lenka miała zły humorek na sesji ;-):tak::-) super Wam wyszła :tak::tak:
Motylla przeganiamy złe nastroje daleko daleko :tak::tak:
Idę ściągać moje dziecię do domu bo musi jeszcze lekcje odrobić :tak::tak:

Do góry