reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Maltanka może spróbuj tych palonych kropli miętowych..

zapomniałam Wam jeszcze napisac że my już po sesji, zadzwoniłam żeby umówić się i okazało się że jest wolna godzina więc szybko pojechaliśmy w poniedziałek...ale Lenka tym razem była nie w humorze nie dała się fotografować...Julcia ma kilka fajnych zdjęć....

Elizka, Marzenka
a Wy kiedy??bo Misia juz ma termin...

maltanka krople miętowe podpala się na łyżce i wącha. Kiedyś wspominałaś, ze Hubert ma uczulenie na Olbasoil to nie wiem czy to doby pomysł.

Witam :)

...nie ma to jak o normalnej godzinie wrócić do domu :-) wczoraj po 16.00 skończyłam więc tez nie źle ale na 16.40 byłam u lekarza bo mnie od zeszłego poniedziałku gardło pobolewało (pastylki na gardło nie pomagały) no i dostałam antybiotyk.... zwolnienie też mi pani dr. chciała dać ale nie skorzystałam....
A jeszcze wczoraj zapomniałam podładować baterie w telefonie i ledwo odebrałam telefon od kuriera na szczęście udało mi się na szybko numer do P. podać i prezenty dla dziewczynek (tablety)już na nie czekają, jeszcze dziś P. tylko dokupił do nich pokrowce żeby w miarę były bezpieczne:tak:
Już się nie mogę doczekać ich minek:-)

Anaconda gdzie rolki dla siebie kupiłaś?
Paulina dla mnie też to bym smutny dzień :-(a czas biegnie nie ubłaganie :-(
Madzienka ładnie była Julia ubrana na DMiT:-)
a foteczki z sesji superaśne:tak:
Sienio udanego wypoczynku :tak:a czemu nie ma lotów ze Świdnika?:confused:

Maltanka to świetnie że "okazali skruchę" i dali rabat na tą opóźnioną szafkę ;-)
Oby katar szybko H. przeszedł:confused:
Anaconda dobrze że udało Ci się wyegzekwować od tego swojego operatora bezprawnie pobrane pieniądze :confused: .....ale oni kombinują :wściekła/y:
Eliza dobrze że pani dr bez numerka Was przyjęła:tak:
Martynka też została przez pulmonologa zapisana na testy i termin mamy na 24 czerwca:szok:

reklama
Witam :-):-)
Ja już "dokończeniówki" pomalowałam więc zasiadam do kompa, Maja u |Rafała randkuje, J jeszcze w pracy więc cisza i spokój :tak::tak:
Ja też dzisiaj zakupiłam 2kg truskawek i zamierzam się nimi najadać przez cały wieczór :tak::tak:
Oj jak mi się dzisiaj wstawać nie chciało to tragedia :no::no:
Aluśka rolki kupowałam u siebie "po promocji" :-p:-p;-);-)
Sienio to kombinujmy jakieś spotkanie bo ja też już Was dawno nie widziałam :tak::tak:
Maltanka krople miętowe palone na łyżeczce też polecam - wypróbowane i skuteczne :tak::tak::-D:-D
VoceDelCuore oj to Ty tak dużo tego czasu na pakowanie to nie masz :no::no: oby przeprowadzka sprawnie Wam poszła :tak::tak:
Misia co jak co ale pogoda to Wam się udała :tak::tak: czekam z niecierpliwością na foteczki :tak::tak:
Madzienka ja tam nie zauważyłam żeby Lenka miała zły humorek na sesji ;-):tak::-) super Wam wyszła :tak::tak:
Motylla przeganiamy złe nastroje daleko daleko :tak::tak:
Idę ściągać moje dziecię do domu bo musi jeszcze lekcje odrobić :tak::tak:

Do góry