reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej dziewczyny... jak tam Wam mija weekend mój ukochany...????
ja miałam ciężki tydzień w pracy... bo dyr jakaś nie w humorze... ale dzisiaj wieczorem mam zamiar się wyluzować.....
Czarek pełną parą chodzi na karate i ćwiczy a jak robi przewroty w przód i w tył to mi normalnie serce staje... nie mogę na to patrzeć bo zawału dostanę....

anaconda paw jest cudowny jak nie wygra to znaczy że jury zostało przekupione....

madzienka super że Lence podobały się zajęcia w Fice....

justynka oj biedy Michaś pani mu dziurę w ręce zrobiła.... ale dzielny był... bo mój Czarek ostatnio darł się do pielęgniarek "wyjmijcie mi to" bo też krew nie chciała lecieć...a jak wyniki????

sunday brawo dla Maksia... dobrze że już kryzys minął

talia super że Gabi się podoba w przedszkolu a języka szybciutko się nauczy... może nie tylko niemieckiego a i włoskiego ;-)

sienio bardzo dobrze że kupiłaś już śniegowce przynajmniej się nie obudzisz z reką w nocniku tak jak ja co roku ha ha ha
gdzie je kupiłaś???

aneta trzymam kciuki.... nie martw się... oby szybko wrócił do domu

miłego wieczoru... mój na pewno będzie udany pa pa

reklama
Witam niedzielnie, jakoś mi ostatnio czasu brakuje. Podczytuję Was, ale już na pisanie brak weny.

Ja z takim szybkim pytankiem, bo wiem, że dużo z Was używa..Jaki inhalator polecacie ?

Anetka trzymam kciuki za zabieg męża, wszystko będzie dobrze:tak:

Justynka ciekawe jak mój Cyprian teraz będzie chodził do przedszkola, aż strach pomyśleć...

Elza no i już Twój ukochany weekend ( z resztą prawie każdej ) powoli mija:sorry2:

Talia pewnie ciężko się Gabi odnaleźć wśród dzieci mówiących w innym języku, ale i tak świetnie sobie radzi:tak:

Ostatnia edycja:
Hejka :-):-)
My już w domku i szykujemy się do spania ;-):-p:-p
Oczywiście pobyt u mamusi mega udany :tak::tak: szkoda tylko że nie mieszka bliżej mnie :-:)-(
A jutro znowu poranna pobudka bo Jacek wstaje i zapewne ja się obudzę razem z nim :crazy::crazy:

Witam z rana :-):-)
A co to nikogo nie ma :szok::szok:
Piękne słonko za oknem ale na termometrze mało stopni :tak::tak: ojej jak ja jutro o godz.5 wstanę :szok::szok:
Sunday wracam na stare śmieci :tak::tak:
Iwonka i jak tam Cypek powrócił do przedszkola? :confused::confused:
Motylla zdrówka dla chłopaków :tak::tak: niestety ten rok to chyba taki będzie, że co chwila Krystek coś przyniesie z przedszkola i oba będą chorowały :-:)-(
Aneta to ja dziękuję za odwiedziny :tak::tak: jak tam P po zabiegu? :confused::confused:
Elza super że Czarkowi podobają się zajęcia z karate :tak::tak: a gdzie chodzicie i ile razy w tygodniu? :confused::confused:
Justyna a jak tam Twój przedszkolaczek? :confused::confused:

Aneta fajnie ze z mezem ok i juz wraca do Was a kotka jak chcesz to sie jakos umowimy
Sunday masz 6-latkow w klasie, piszesz ze duzo materialu jak to bedzir jsk szesciolstki pojda obowiazkowo?
Chyba to zbierani podpisow pod referendum nic nie da, bo rzad lepiej wie co jest dla naszych dzieci jest lepsze
Talia a gdzie Ty wyemigrowalas?
Anaconda musimy sie spotkac, pogadac, do prcy wybierasz sie?
Justyna jak dzis Michas?
Moja Asia je obiad w sobote i zaczyna plakac, pytam sie czemu placze a ona mi mowi ze nie chceisc w pn do szkoly :-( zalamka totalna i mowi ze wraca do przedszkola a szkola jest nudna
Milego dnia

hej co tu takie pustki... wakacje czy co????

madzienka żyjesz??? bo zazwyczaj już o tej porze coś tam skrobnęłaś...

anaconda dobrze że miałaś udany weekend u mamusi... narzekasz że tak daleko mieszka ale teściowa jest bliżej przecież to też "mamusia"... nie odpowiada??? :-D:-D:-D
jeśli chodzi o karate to Czarek jest mega zadowolony i ja też bo on tak tam się wybiega wyskacze jednym słowem wymęczy to potem jest tak potulny.... chodzimy do SP23 dwa razy w tygodniu... grupka jest niewielka dzięki czemu trener wszystkich może dopilnować

anetka i jak tam P dotarł do domu wszystko ok????

iwonka z inhalatorem niestety nie pomogę bo nie używam JESZCZE...

Witajcie ale cicho i pusto....za nami fajny weekend i spotkanie z super niania i szczerze zrobiła na mnie świetne wrażenie...mówiła "po ludzku"- warsztaty bardzo ciekawe ale jej wygląd zewnętrzny zostawia wiele do życzenia...chyba tak to mnie zszokowało bo pamiętam ją taka zrobioną z tv...

a wczoraj mieliśmy urodziny w Bugi Julci koleżanki z przedszkola...i tak dzień za dniem leci...

Jutro Julka jedzie na wycieczkę do ciastkarni Beza w Marysinie, pewnie coś dobrego zjedzą;-)

wracając jeszcze do Bugi to coś Wam TUTAJ zostawiłam, zajrzyjcie!!!

Iwonka my mamy taki Philips Respironics Family - Ceneo.pl i jesteśmy zadowoleni....

Anaconda napisz nam jak Ci tam!!!!

Aneta jak siostra i mąż??

I jak nasze przedszkolaki, dzielnie znoszą poranki i rozstania??

Justyna idziecie jutro na basen???

tyle zapamiętałam...spokojnych nocek

reklama
witam porannie
wybaczcie, ze nei zaglądam, ale u nas jakis pomór urządzeń zapanował, najpierw mój komp zakończył żywot w niewjaśnionych okoloicznościach, a potem antena od net padła, tak wiec nawet nie mogę was z telefonu poczytać, w pracy to już w ogule na nic czasu nie mam, wiec moge tylko liczyć na komputer P jak go akurat nie ma, albo śpi:-D:-D
jak już odzyskam dostę do świata to się odezwę:):)
miłego dnia!!!

Do góry