reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam. W tym tygodniu Krystek ma wolne od przedszkola, p. doktor powiedziala, ze kaszle przez splywajacy kaszel, wiec oczyszczamy nosek i syropek na kaszelek bierze. Od pon Krystek idzie do przedszkola.
anacondaPaw Mai przesliczny
anetatrzymam kciuki za zabieg twojego malzonka
justynabiedny Michas, ze musial sie nacierpiec przy pobietaniu krwi
madzienka I jak Jula po wycieczce?

reklama
Hej dziewczyny to ja;-);-)
Zaraz idę po bąble do przedszkola, ja mam dzisiaj jakiś kryzysowy dzień, tzn. piję czwartą kawę, bo śpię żywcem:eek:
No i się wkurzam, bo nikt do mnie nie dzwoni w sprawie pracy, a tyle aplikacji wysłałam już:-(

Zaglądam na chwilkę bo Maja zajęta odrabianiem lekcji :tak::tak:
Misia świetnie że w tym roku Natalka tak chętnie chodzi do przedszkola :tak::tak: a co z Twoim kręgosłupem, przechodzi trochę po lekach? :confused::confused:
Madzienka fajnie że Lence spodobały się zajęcia :tak::tak: a jak wrażenia Julci z dzisiejszej wycieczki?
Justyna o rany ale mieliście przeprawy z pobieraniem krwi :szok::szok: szkoda Michasia że się tak musiał nastresować :tak::tak: no i oby jutrzejsze wyjście do przedszkola odbyło się bez płaczu :tak::tak:
Motylla oby Krystek od poniedziałku pochodził dłużej do przedszkola :tak::tak: spotkałam dzisiaj Twoją siostrzyczkę :tak::tak:
Psspss musisz się uzbroić w cierpliwość bo m-cami może nikt nie zadzwonić niestety :-:)-( ja też sie musiałam dzisiaj pół godzinki przespać bo nie dawałam już rady ;-);-):-p:-p

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-):-)
My już na nogach chociaż Maja ma na godz.8.50 :tak::tak:
I znowu pada deszcz, przecież to oszaleć można :crazy::crazy:
Mimo wszystko miłego dnia życzę :tak::tak:
Madzienka ohydne te krocionogi :szok::szok: aż mnie ciarki przeszły :szok::szok:

Witam z rana
Od dwoch dni probuje cos napisac ale moja przrgladarka fiksuje, a to nie moge forum znalezc albo mnie wywala jak sie zaloguje
Anaconda paw lal sliczny moja Asia antytalent plastyczny
Justyna no to nie fajnie Maciusiowi siniakow
narobily jak krew nie chciala leciec bo cisnely reke na 2 fiolki
Michas w koncu sie przekona do przedszkola zobaczysz
Sunday e szkole teraz pracujesx? Zadowolona jestes?
Dziewczyny mam 4 kotki do oddania wsxydtkie czarno-biale ale kazdy inny
I nie wiem co mialam jeszcze pisac wiec milego dnia, zimno dzid i mokro

Witajcie w ten okropny dzień....ja już po śniadanku popijam herbatkę, Lenka drzemkuje wiec pora na obiad coś wymyślić bo dzisiaj P wraca...:-)

Anaconda żebyś wiedziała ze okropne...bleeeeee

Justyna jak Michaś dzisiaj i jego wyjście do przedszkola??pusto w domu bez Michałka???

miłego dnia życzę...

Witam,

Anaconda
podobno weekend ma być ładny, to aby dzisiejszy dzień przetrwać i będzie dobrze:tak:
Idziecie dzisiaj na basen?

Madzienka
mówili o tych krocionogach w panoramie...mi też ciary przechodzą jak widzę takie świństwo. Teraz to strach okno otworzyć:szok:
Michał dzisiaj i jutro na wagarach. Ma podetkany nos:no:Ale rano jak wspomniałam o przedszkolu to zaczął płakać:baffled:

Gona
no niestety ja kotka nie potrzebuję...jakoś nie jestem wielbicielką takich zwierzątek

Motylla zdrówka dla Krystka:tak:

Psspss zobaczysz że niedługo ktoś się odezwie w sprawie pracy:tak:

Dzisiaj z babcią produkowałyśmy pierogi:-)część zamrożę a resztę zawieziemy rodzicom:tak: zawsze jest tak, że mama nam pakuje wałówkę do Lublina, to dzisiaj ja jej pierogi sprezentuję:happy2:

Wpadam na chwilkę bo jutro z rana raczej na kompa czasu nie będzie :tak::tak:
Justyna mniam mniam pierożki, mi by się przydał taki prezent :tak::tak::-p:-p ale teściowa dzwoniła, że już mi mega wałówkę obiadową szykuje tak więc wystarczy podjechać i zabrać :-D:-D oj to w poniedziałek chyba płacze będą przed przedszkolem skoro znów mu wolne zrobiłaś ;-);-) tak byłyśmy dzisiaj na basenie :tak::tak:
Madzienka oj mężusiowi obiadek trzeba zrobić ;-);-):-p:-p ja już niedługo zakończę stanie przy garach :-p:-p;-);-)
Gon1a gdyby moja Maja wiedziała ze masz kotki to zapewne by mnie o jednego męczyła ale nic jej nie powiem bo jak na razie zwierzak w domu mi niepotrzebny :no::no:
Pogoda dzisiaj przez cały dzień okropna, mam nadzieję że jutro chociaż nie będzie padać :crazy::crazy:

reklama
Witam.
Mam pytanie do bardziej doświadczonych mam:-). Szukam jakiś atrakcji dla matki z niemowlakiem. Jedyne co ostatnio uskuteczniam to spacery i zakupy. Co sądzicie np. o Mieście Kobiet na Globusie? Czy w ogóle jest sens na takie zajęcia zabierać dziecko czy lepiej zostawić z mężem i samej się wyrwać z domu?

Nudzę się już w domu. Robi się coraz chłodniej i spacery też będą krótsze i bliższe. Zaczęłam już nawet rozwijać swoje zdolności kulinarne, ale ciągle mi czegoś brak.

Do góry