reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie. Piątek, piąteczek, piątunio....:tak::tak::tak: jeszcze jestem przed pracą, właśnie jem śniadanio-obiad i na 12 mam lekcje. Dzisiaj tylko 3 więc pewnie szybko zleci :-) Jutro wybywamy do znajomych na jakiegoś grilla czy ognisko, oby tylko pogoda dopisała:tak:
Maksio już dzielnie chodzi do przedszkola, sam maszeruje na górę do sali- dzielny chłopczyk!!!:tak:

filipiamama ja niestety nie pomogę bo mam już 5latka i jesteśmy zupełnie na innym etapie, ale może warto probować.

anaconda tak zadaje dzieciom pracę domową, jest tyle materiału że zwyczajnie czasem nie wyrabiamy na lekcjach, ale szlaczki czy już ćwiczenia w pisnaiu poznanych liter to podstawa jednak... u mnie piszą ołówkiem i na bank w tym roku tak będzie, może nawet poł w drugim, ale to sie zobaczy.
Ekstra Pawia Majeczka zrobiła:tak:

Justyna płacz nieunikniony, wiemy coś na ten temat, im więcej przerw tym dłuższy płacz. Super prezent dla rodzciców,ale i tak coś czuję że mama wyprawi swój prowiant dla Was.

gon1a tak pracuje teraz w szkole, mam I klase, narazie jest super :-)

Madzienka też czytałam ten artykuł, matko jedyna skąd to się bierze... obrzydlistwo:-(

psspss trzymam mocno kciuki za pracę, wierze że w końcu zadzwonią :-)

Motylla zdrówka dla Krystka :-)

aneta zdróweczka dla siostry:tak:

reklama
Hej
Widzę że pogoda Was wciąż nie rozpieszcza, ale jest szansa bo u nas od tygodnia temp w okoicach 20 i krótki rękaw trzeba nosić:-p
Gabrysia chodzi dizelnie do przeszkola choć jej najlepszej koleżanki ten tydzien nie ma w przedkolu są sobie nabliższe bo obie nie umieją niemieckiego (ta koleżanka jest włoszką). Miewa kryzysy ale ogólnie oceniana jest bardzo optymistycznie przez Pania wiec mam nadzieję ze zacznie wkrótce szprechać do dzieci.
Ja od rama obmyślam weekend dla nas zeby pogodzić zakupy i rozrywki dla każdego;-)
Dziś jadę wreszcie do canadyjskiego sklepu jakiś truneczek na bazie ich klonowego smakołyku.:zawstydzona/y:;-);-)

Anaconda Ja to myślę ze Maja będzie tak cały czas w czołówce szkolnej będzie ambitna i aktywna a Paw Gratulacje!!!

Sunday
świetnie ze masz taką umowę, dobrze ze awans robisz przyda sie w karierze. Jak Twoje osobiste dziecko czy Maks już zaakceptował przedszkole?

Filipiamama Madzienka
aktwnie uczestniczy we wszystkich iventach lubelskich na pewno coś doradzi w sprawie zagospodarowania czasu z Maluszkiem!!
Justynka jak Wasze przedkolne poranki?

Madzienka świetnie ze wycieczka takie pozytywne wrażenie zrobiła ja Julci

Hejka :-):-)
Ja na chwilkę do domu wpadłam, zjem coś i jadę dalej załatwiać swoje sprawy :tak::tak:
Talia ja też mam taką nadzieję, że Maja będzie zawsze taka chętna i ambitna :tak::tak: super że Twoja córa tak ładnie integruje się w przedszkolu :tak::tak: ooo ma włoszkę koleżankę ;-);-)
Sunday to fakt materiału jest ogrom i trzeba gonić na łeb na szyję :tak::tak: ale dzisiaj masz mało godzin, jednak szkoła chyba wygrywa z przedszkolem jeśli chodzi o pracę prawda :happy::happy: super że Maksio nie wyprawia już scen przed przedszkolem :tak::tak:
Filipiamama no właśnie musisz popytać Madzienkę - ona najlepiej zorientowana jak się nie nudzić z maluszkiem z Lublinie :tak::tak:

Witam,

Sunday no to już fajnie że Maksio chętnie idzie do przedszkola:tak:

Talia oj zazdroszczę wam pogody :tak:

Anaconda powodzenia w załatwianiu spraw:tak:

M w przedszkolu, szedł niechętnie. I nie wiem dlaczego na noc i rano ma podetkany nos. Mam nadzieję że z tego nic się nie rozwinie.

Witajcie

Ja dzis miałam wolne, wiec Julę do przedszkola a sama na zakupy:-) Kupiłam Juli śniegowce, nie wiem czy nie za wcześnie, ale i tak juz pełnej rozmiarówki nie było:sorry2: i mam juz buy zimowe z głowy:tak:
talia oj jak ja Ci zazdroszczę i pogody i tej całej przygody:tak: zawsze lubiłam jak sie coś działo a teraz czuję taki marazm:baffled: Gabrysia szybko sie zaadaptuje zobaczysz za rok bedzie płynnie mówiła:tak:
sunday oj fajnie Ci z tymi piątkami, az sie chce pracować:tak: i bardzo sie cieszę, ze wreszcie masz upragnioną mowę:tak:
anaconda a co to za strajk obiadowy? jak to nie bedziesz obiadków gotowała? ja od tygodnia gotuję codziennie :-):tak:

zmykam, bo oprócz zakupów nic dzis nie zrobiłam:baffled:

Witam :-):-)
Ja nie wiem co się dzieje, sobota a ja od godz.6 na nogach :sorry2::sorry2: przecież chciałam sobie pospać :crazy::crazy:
Dzisiaj jedziemy do Radomia więc zaraz będzie trzeba zagonić Maję do lekcji coby książek ze sobą nie wozić :tak::tak:
Justyna może za suche powietrze masz w domu i stąd ten podetkany nosek :confused::confused: to jednak puściłaś Michałka wczoraj do przedszkola :confused::confused:
Sienio jaka przykładna gospodyni domowa z Ciebie :-D:-D:-p:-p tylko brać przykład :-p:-p:-D:-D ja też się muszę rozejrzeć za butami zimowymi dla Majki :tak::tak:

Witajcie.

Pojechał Paweł na zabieg :-:)-:)-( sam... Aż mi się gotuje w środku że nie mogłam tam pojechać raazem z nim :angry: Zaczął się trochę bać jak mu powiedziałam jak wygląda narkoza.

anaconda od 6??? :-p my mieliśmy pobudkę po 5 bo tata jest z nami i kazał rozpalać w piecu Pawłowi bo zmarzł :-D dzięki za czwartkową kawkę i ploty

sienio i ja też muszę w końcu rozejrzeć się za butami dla Oli, ale to jak już wszyscy wrócą ze szpitalnych wojaży :-D

Justyna teraz taka pogoda że wszyscy mamy zatkane nosy, Ola też pociąga na noc :tak: a siostra ma się dobrze, jak z nią rozmawiałam przez telefon to całkiem inna osoba, rozgadana, uśmiechnięta, taka jak dawniej :-D

talia obyś miała rację z tą pogodą, podeślij nam trochę :tak: już niebawem Gabi będzie ładnie mówić po niemiecku i skończą się kryzysy, dobrze że ma taką koleżankę

sunday udanego grillowania u znajomych :tak:

Filipiamama ja niestety nie pomogę, ale tak jak piszą dziewczyny, Madzienka jest najlepiej z nas wszystkich poinformowana :tak:

gon1a ja z chęcią przygarnę jednego kotka :tak:

Motylla zdrówka dla Krystka :tak:

misia jak Twój kręgosłup?

Melisy, melisy i jeszcze raz melisy!!!!! Zaraz zwariuję czekając na jakieś wiadomości.

Witajcie
aneta82 trzymam kciuki za zabieg i szybki powrót męza do domu:tak: szkoda, ze nie mogłas pojechac z nim, pewnie nie miałaś z kim dziewczynek zostawic:-(
anaconda jedziesz na weekend? Zyczę udanej wyprawy do mamusi, Twoj J pewnie wniebowzięty:-D
justyna jeszcze trochę i M przywyknie do codziennych wypraw:tak: oj oby juz nic do M sie nie przypałętało:no:

Witajcie wekeendowo:-) Juz dwa prania wywiesiłam,zimno jest ale witrznie więc mam nadzieje,że choć trochę podeschnie. Ogarnełam troszkę roboty papierkowo-komputerowej, ale cała diagnoza mnie czeka...:wściekła/y:

aneta trzymam kciuki za P.Dawaj znać jak tam?

anaconda udanego wekendu:-) Gdzie będziesz pracować??

sienio super, ze zakupy udane.

Justynka zdróweczka dla Michałka!!!A dla Ciebie wytrwałości!

talia ojj zazdroscimy tedo specyfiku;-)

reklama
Witam. Chlopaki drzemkuja, wiec na chwileczke zasiadam. W piatek bylam na kontroli z Radkiem i ma antybiotyk:no:. Krystek nadal kaszle:no: i daje mu mucosolvan moze pomoze:confused:. U Radka sie zaczal bunt 2 latka:baffled: oby szybko mu minal:tak:

Witajcie.

Pojechał Paweł na zabieg :-:)-:)-( sam... Aż mi się gotuje w środku że nie mogłam tam pojechać raazem z nim :angry: Zaczął się trochę bać jak mu powiedziałam jak wygląda narkoza.
Zaciskam mocno&&&& za zabieg P, napewno wszystko bedzie dobrze:tak:

Do góry