reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...my już po muzycznych fikankach...Lenka dosypia na balkonie a ja dojadam śniadanko

Mandziulka współczuję problemów z urządzeniami!!!Jak Zosia dzisiaj???

miłego dnia

Maltanka
widzimy Cię odezwij się co u was...jak H w przedszkolu i jak u Ciebie w pracy??

reklama
Witajcie,

Ostatnio brakuje mi czasu na komp...ciągle coś się dzieje, sprzątanie, gotowanie, wizyty rodzinne:happy2:, teraz znowu pieczenie mnie czeka.
Wczoraj zaliczyliśmy endokrynologa i po nowym roku spróbujemy odstawić leki:tak:

Anaconda
jak w pracy?

Iwonka mam taki sam inhalator jak Madzienka:-);-),
Co tam u was, Cypek chętny do przedszkola?

Sunday a jak Maksio? wyjście do przedszkola odbywa się bez płaczu?

Motylla a jak zdrówko chłopaków?

Mandziula współczuję awarii:no:

Eliza fajnie że Czarek zadowolony z zajęć karate:-)

Madzienka tak, dzisiaj mamy basen. Ciekawe ile nas tym razem będzie bo tydzień temu był okropny ścisk na zajęciach:baffled:
Super weekend za wami:happy2:

Hejka :-):-)
Jak w pracy?! Do du... bo mam na zmiany i po niedzieli czeka mnie druga :crazy::crazy: poza tym wszystko ok, pracownicy spoko, kierowniczka też :tak::tak:
Wstaję o godz.5 a w związku z tym o godz.22 już padam :tak::tak: do tego ogarnąć chatę, przypilnować Majkę z lekcjami, zaprowadzić na basen i leci czas jak szalony :tak::tak:
Justyna u nas na basenie też w tym roku niezły ścisk co mi osobiście wcale nie odpowiada :no::no: jak tam Michaś w przedszkolu? :confused::confused: super że spróbujecie odstawić leki :tak::tak:
Mandziula jak to mówią - złośliwość rzeczy martwych :sorry2::sorry2:
Elza to fajne te zajęcia z karate :tak::tak: nie nie odpowiada mi "mamusia" :-p:-p:-D:-D:-D
Aneta i jak P, doszedł już do siebie? :confused::confused:
Gon1a o kurcze, musisz koniecznie przekonać Asię do szkoły bo inaczej będzie kiepsko, a ona poszła do szkoły z kimś znajomym czy sama :confused::confused:
Ooo i już mi się chce spać :sorry2::sorry2:

witam
wczoraj mialam problemy z komorka bo myslalam ze mi nie odsiweza strony a tu pustki caly dzien, ani Madzienki ani Anacondy i myslalam ze mi cos z przegladarka sie zrobiło:-D:-D:-D
Anaconda niestety jest sama, ale juz jest lepiej troszeczkę, powodzenia w praccy:-)
Aneta jak mąż??
Mandziula wspołczuje problemow z urzadzeniami ale tak juz jest jak pisze Anaconda, byłaś w nowej stokrotce ludzie powariowali tłumy po prostu
u nas otworzyli stokrotke do soboty mega promocje tłumy ludzi zjerzdzają sie ze wszystkich okolic, kosze pełne, szalenstwo, nie mozna z wozkiem po sklepie spokojnie przejsc, MAciusiowi sie dostało balonik i żelki a w sobotę festyn dla dzieci:happy2:

Cześć Dziewuszki

Pogoda chyba u Was lepsza. My miliśmy swietny weekend byliśmy w Ikei która chyba ma gorsze wuposarzenie niz te w polsce i mały szoping w SAArbrucken, w nedzielę były jakby dożynki u nas świetna impreza rekodzieło, zwirzyna na rynku tylko pogoda sie akurat popsuła ale ogólnie wrażenie niezłe. ja wczoraj ćwiczyłam wraz z gromadą amerykanów na aerobicu i było świtnie tylko dzisiaj cieżko sie ruszyć, jutro ciąg dalaszy.
A u nas niestety samochód dzis się sprzeciwił, rano pojechałam z do racy zeby go zawiść bo chciałam do lidla samochodem podjechać i jak otorzylisy kno w samochodzie żeby przepustke pokazać to już nie zamknęliśmy;-) a zaraz potem ktoś nam migał i co się okazało to ze nie mamy stipu:szok: więc tu jutro świeto a my kiblujemy w domu bo bez stopu i z otwarym oknem to sie nie wypuscimy a mechanik zaśpiewał już nam sporo:baffled:

Mandziula u nas też podobne problemy z mechaniką

Madzienka no tak telewizja robi z każdego bóstwo:tak: szkoda ze nas na Mikołajkach nie bedzie bo do polski chyba 20 przyjedziemy, Gabi do dziś wspomina te z zeszłego roku

Anaconda powodzenia a prcujesz tam gdzie wcześniej?

Gon dla Was udanej imprezki i luzu w szkole dla ASI, a ja obecnie w Niemczech

Justyna co wypiekasz?

nic nie powiem tylko tyle że naskrobałam posta i mi go wcięło i nie mam pojęcia dlaczego nożesz.... ku....... nie chce mi się pisać od nowa wybaczcie.....

życzę udanego wieczoru....

Witam,

Obrobiłam się już w kuchni pozostało mi jeszcze lekkie ogarnięcie mieszkanka i zmykam po M i do Lidla, może uda nam się upolować kozaczki na zimę(chociaż wątpię by były jeszcze)

Talia zrobiłam sernik i planuję jeszcze zrobić wafle według przepisu Marty, ale muszę właśnie skoczyć do Lidla po śmietankę:tak:
uuuuu współczuję awarii samochodu:no:. Z sam to naprawi czy jednak skorzystacie z usług mechanika?

Anaconda to kiepsko jak na zmiany masz, kto Maję zaprowadzi wtedy na basen?
A M chodzi do przedszkola ale nie wiem jak długo bo w grupie jest chłopiec z zielonymi glutami!!:wściekła/y:,który wczoraj kichał na lewo i na prawo:no:

Eliza
oj rozumiem twój gniew...mi też czasami Auto Saved nie zadziała:no:

Witajcie.

Daję znak że żyję, ale jestem chora :-( a jak tu chorować przy dziewczynkach i obolałym mężu :baffled: ledwo siedzę, wstawać ciężko żeby Olę zaprowadzić do przedszkola, potem ją odebrać, zrobić zakupy, obiad, zająć się Karoliną, i to wszystko z gorączką i zawalonym gardłem, że o wodospadzie z nosa nie wspomnę :no: no nic, jakoś muszę dać radę, ale oddałabym wszystko żeby móc poleżeć w ciepłym łóżeczku pod kołderką z gorącą herbatką, oj rozmarzyłam się :-p

Może wieczorem uda mi się usiąść na dłużej, bo teraz muszę obiad robić.

Hejka :-):-)
Ja już z pracy wróciłam i wpadłam do domu na kawkę bo Maja ma dzisiaj gimnastykę artystyczną i wychodzi o 15.10 :tak::tak:
Zimno dzisiaj jak w zimie, oj zimno :sorry2::sorry2:
Justyna oby Michaś jak najdłużej pochodził do przedszkola :tak::tak: Maja będzie chodziła na basen z tatą bo jak ja będę miała drugą zmianę to on już o 15 będzie wychodził z pracy tak więc o tyle dobrze, że teściowej o pomoc prosić nie będzie trzeba :-p:-p:-D:-D;-);-)
Aneta zdrówka życzę :tak::tak:
Gon1a to dobrze że w szkole coraz lepiej :tak::tak: no ja już takim częstym bywalcem na bb nie będę :no::no:
Talia tak wróciłam na stare śmieci tylko że na inny dział :tak::tak: coś mi się zdaję że fachowcy niemieccy to się tak samo wysoko cenią jak i włoscy :crazy::crazy: jak mojej siostrze coś się popsuje w aucie to zawsze kupę kasy musi wydać na naprawę a jak rozmawiam z moim J ile by to u nas kosztowało to o połowę taniej :sorry2::sorry2:
Dobra spadam po Maję, miłego popołudnia :tak::tak:

reklama
Witajcie....

Justyna powodzenia na zakupach ja dzisiaj przez przypadek trafiłam do lidla i powiem Ci że nie było jak się tam dopchać...
buty podobno po 8 już się pokończyły...
my na szczęście mamy śniegowce...
Jak było wczoraj na baseniku???

Aneta zdróweczka....oby marzenie o kołderce spełniło się!!!

Anaconda udanego pluskania Majeczce...

Talia super że tak łatwo odnalazłaś się w nowym miejscu!!!!

miłego popołudnia

Do góry