reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam, byłam wcześniej ale M mi stronkę wyłączył:wściekła/y::wściekła/y:. Z resztą dziś cały dzień produkcja idzie, bo do poważnych klientów jutro jadę;-):tak:, tam 100 sztuk to i to mało:szok::tak::cool::cool:.
Widzę że sobotnie imprezy w miarę, my wczoraj przed 23-ą wróciliśmy, Juli chciał zostać ale babka musiałby:sorry2: na podwórko wychodzić i pilnować go:baffled:.
Fogia, pamiętaj o wtorku 17-ej;-):tak:.
Mama Iza, Mataka śliczne Wasze dzieciaczki:tak:.
Sieno, ja też nie przepadam za spaniem u teściów:no::sorry2:;-).
Sunday na umieranie;-) rewelacyjna jest taka zupka - mojego od razu stawia na nogi
vifon9.jpg

reklama
Cześć Dziewczyny ! :)
Tak imię dla Synka wybrane - będzie Marcelek na pewno, a drugie imię jeszczepodlega wahaniom ;) Albo Maksymilian albo Mikołaj :)

Rodzić będę w Świdniku bo ponoć szpital tutaj już się zmienił, jest na miejscu, jest dobra opieka i koleżanki chwalą porodówkę :)

Już nie mogę doczekać się września :))))

Oglądanie Maleństwa na usg zawsze bardzo mnie wzrusza, każde zdjęcie jakie dostałam pokazywane było rodzince, babciom, ciociom, koleżankom... Ja robiłam sobie tapetę w komórce :) A teraz, mając film z usg oglądam go codziennie i czuję się jakby już PRAWIE był z nami :)

fajne imiona:tak::tak:już z Wami jest, a niebawem będziesz go miała w ramionach

witam i ja
dopiero teraz bo rano zaspałam i biegiem się do doentysty wybieraliśmy, Mikołaj bidulka musiał w samochodzie śniadanie pałaszować:-D:-D:-D no ale ząbek naprawiony i nawet nie bolało:tak::tak::tak::tak:

sunday ogromne brawa dla Maksia,dzielny duży-mały chłopiec:tak::tak::tak:

madziara twój Julu to już strasznie samodzielny facet, brawa dla niego:tak::tak::tak:, ja dzis rano bez kawy bo ledwie dałam rade śniadaie zjeść:-D:-D:-D:-D teraz sobie popijam:-D:-D

fornetka ja to bym chętnie na to spotkanie poszła, a ty się wybierasz????

misia mi te dary zaczęły przychodzic jak Mikołaj skończył 4 miesiące bo te próbki jedzonka są po 4 miesiacu

Mama Iza ładne imię wybraliście:tak::tak::tak: a co szpitala w świdniku to też słyszałam dobre opinie, moja kolezanka będzie tam rodzic w lipcu:tak::tak::tak:

madziara madzienka udanego wypadu nad jeziorko:tak::tak::tak:

dziewczyny co mżna kupić rodzicon na 30 rocznicę ślubu???? brakuje mi pomysłu:dry::dry::dry:

dobrze, że dentystę ddało się przeżyć:tak::tak::tak:
nie mam pojęcia:-(zależy od zasobów finansowych...wyjazd jakiś fajna rzecz ale kosztowna:tak::tak:

hej girls
u nas ok. Tylko, że dobija mnie to siedzenie w domu. Każde lato to były chociaż 2 wyjazdy, a w tym roku masakra. Już mam dosyć, Fifi chyba też, bo ciągle pyta kiedy pojedziemy na wakacje. Mieliśmy w piątek podskoczyć nad Firlej ale M. dostał tel. i w piątek o 6 wyjechał do pracy, tym razem trasa do Holandii. Powrót może we wtorek.
Objechaliśmy już z Fifim wszystkie możliwe okoliczne atrakcje ale i tak jakoś nam z syniem smutno/nudno. Dziś ma kumpela przyjść to może mi się trochę humor poprawi przy ploteczkach.

udanych ploteczek i lepszego humorku:tak::tak:

Hej dziewczyny :-):-):-):-)
Donoszę że żyję ale to gorąco mnie pomału wykańcza a do tego pracy na full więc jednym słowem jestem padnięta.
Nie czytałam więc nie odpisuję tylko pozdrawiam ;-);-);-)

nieco odpoczynku życzę i mniejszych upałów:tak::tak:

wstawie wam kilka zdjec mojej panny:)

no wiec oto moje dziecie.....

a tak poza tym mam nadzieje ze u was wszystkich wszystko w porzadku??:) obiecuje ze jak bede miala lepszy dostep do neta odezwe sie i ponadrabiam... na razie znikam bo mi sie dzicie budzi.... buziaczki :)

śliczna panna:tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 261598
No jasne że Go czujemy (Ja to doskonale, zwlaszcza w nocy gdy mnie budzi) a nawet widzimy, co Tata lubi najbardziej :)
Czasem tak się wypina, że widać jak szura nóżką (chyba kolankiem) po brzuchu :)

Lekarz mówił, że już (w 7 mcu) ułożyl sie główką do dołu, to dobrze? Bo siostra była zaskoczona, ze AZ tak wczesnie...

WKlejam fotę z usg :) wprawdzie zasłania buźkę ale w sumie widać Go śpiącego :)

hmmm...mi lekarz mówił, że dziecię w tym czasie ma jeszcze sporo miejsca i może się obracać, ale może Twoje już się ułożyło do wyjścia:dry:

witajcie
mataka sliczna ta Twoja panieneczka :)
sunday miejmy nadzieje, ze szybko se z tata pogodzicie. Duza ilosc %%% nie sluzy zdrowym relacjom...
madziara zyczymy udanej imprezy urodzinowej Neli :) Pamietam jak dzis pierwsze urodziny Juleczki :D:D:D

My z J pospalysmy dzis sobie do 11 !! Wczoraj spotkalam sie z kolezanka na ploteczkach, calkiem przyjemnie bylo :) A od jutra jade na tydzien do tesciowej, bo P juz pojechal i nie ma kto z Julka zostac, matko jak ja przetrwam ten tydzien, nie lubie mieszkac nie u siebie ;p;p;p

ja też wolę w swoim łóżeczku:tak::tak::tak::tak:

no i skończył się weekend:-(

Witam się wieczorowo.:-)
anaconda27 współczuję tych upałów i mam nadzieję że się szybko zaklimatyzujesz w nowym klimacie.
mataka24 śliczna córeczka:tak:
MamaIza świetne zdjęcie, a gdzie robiłaś? Ja swoje też trzymam w kopercie na pamiątkę, kiedyś pokażę Kubusiowi.
sunday_ gratulacje dla Maksia, teraz już pójdzie z górki. Najtrudniej za pierwszym razem. My z Kubusiem "podlewamy" kwiatuszki na podwórku i tyle radochy że nie wiem.Mam nadzieję że u nas też tak szybko pójdzie.
sienio szkoda że wyjeżdżacie, myślałam że jakoś się spotkamy na tygodniu na plotki;-)
Ja też nie lubię nocować w obcym miejscu, oby miło Wam zleciał czas.
Witam się wieczorowo. My cały weekend zabiegani, rodzice moi obchodzili dzisiaj 30 rocznicę ślubu i z tej okazji dzisiaj była msza w kościele a potem zjazd rodzinny:tak: Kuba śpi od 19 a ja wpadłam nadrobić zaległości, goście już się rozjechali-pozostało sprzątanie. :shocked2: Miłej nocki.

jestem, padam, witam sie i znikam - nigdy więcej nad jezioro Białe w sezonie w niedzielę nie jadę :wściekła/y::szok:
Jutro znowu mnie nie ma więc nie wiem kiedy nadrobię... Ale pozdrawiam mocno wszystkie razem i każdą z osobna :)
Dobrej nocy!

Pierwsza????:szok::szok::szok::szok::szok: wow :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

My wczoraj wróciliśmy z działeczki, poszliśmy zagłosować i odwiedzic piaskownicę i na szczęście zdążyliśmy przed ta zlewą....
Moj P jakiś katar złapał i chyba mi próbuje sprzedać ale ie daję się:-p:-p:-p:-p
Poczytałąm co u as i nadrabiam....

Anaconda wysyłaj do nas trochę promyków bo cos ostatnio słoneczko chowasię u nas:blink:

Mataka malutka jest boska, małą modeleczka!!!

MamaIza zdjęcie super, moja Jula tez szybko była ułożona główką w dół...:tak:

Madziarka i jak imprezka....deszczyk przegonił Was do domku???
I gratulacje dla samodzielnego Juleczka!!!

Fogia zakupy udane???...no i poprawu humorku:tak:

Sunday gratulacje, ale masz juz dorosłego synka:tak:

któraś z Was pytała o Maltankę, może dzisiaj podłączą jej internet to na pewno do nas zajrzy....

Madzienka, witaj :)

No, doczytałam (mniej więcej ;)) ale niczego mądrego nie napiszę bo muszę za chwilę wychodzić. Jadę spotkać się z koleżanką, z którą nie widziałam sie od 16 lat! Dobrze, że jest nasza klasa to wiem jak teraz wygląda ;) Zostawiam okropny bajzel w domu, wrócę pewnie wieczorem dopiero więc jutro od rana porządki...
Miłego dnia!

Madzienka, witaj :)

No, doczytałam (mniej więcej ;)) ale niczego mądrego nie napiszę bo muszę za chwilę wychodzić. Jadę spotkać się z koleżanką, z którą nie widziałam sie od 16 lat! Dobrze, że jest nasza klasa to wiem jak teraz wygląda ;) Zostawiam okropny bajzel w domu, wrócę pewnie wieczorem dopiero więc jutro od rana porządki...
Miłego dnia!

Udanego spotkania......

Madziarka specjalnie dla Ciebie zamkowe babki:-D:-D:-D:-D:-D

img0195mr.jpg

Madzienka super masz foremki!!!!!!!!Gdzie je zakupilas???:tak:
shenen udanego spotkania!:-)
Marta dzieki za pomysł!!!:tak::tak::-):-) Duzo pracy masz!!!!:tak:

Witam! No i po wekendzie!!!
Trzeba ogarniac mieszkanie-matko jedyna caly czas niby sie to robi a konca nie widac!!!!:confused: Nie wiem czy ja cos zle robie czy u wszystkich tak jest!!!!
Co planujecie dzisiaj na obiad???

Udanego spotkania......

Madziarka specjalnie dla Ciebie zamkowe babki:-D:-D:-D:-D:-D

img0195mr.jpg

jak zwykle wychodzenie z domu zajmuje nam dużo czasu ;/:wściekła/y:

Madzienka, skąd masz takie fajne foremki???? U mnie byłyby hitem!

Sunday, nie wiem czy u wszystkich ale ja mam tak samo, gdybym chciała zrobić wszystko co trzeba, to na tyłku nie mogłabym nawet na sekundę usiąść a sen trzeba by zredukować do minimum ;) Dlatego często odpuszczam :)
Lecę.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzienka super masz foremki!!!!!!!!Gdzie je zakupilas???:tak:

Co planujecie dzisiaj na obiad???

Dzięki dziewczyny...u nas na placu też są hitem i dzieciaki wyrywają je sobie:-D:-D:-Da kupiłam je w realu
Moniczko Tobie nad morze przydałyby się żebyś zamków nie musiała budować;-);-);-)

U mnie dziś na obiad karkówka z patelni grillowej(takie przedłużenie weekendu grillowego:-D:-D:-D:-D)ziemniaczki i młoda marcheweczka;-)

Do góry