reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam, byłam wcześniej ale M mi stronkę wyłączył:wściekła/y::wściekła/y:. Z resztą dziś cały dzień produkcja idzie, bo do poważnych klientów jutro jadę;-):tak:, tam 100 sztuk to i to mało:szok::tak::cool::cool:.
Widzę że sobotnie imprezy w miarę, my wczoraj przed 23-ą wróciliśmy, Juli chciał zostać ale babka musiałby:sorry2: na podwórko wychodzić i pilnować go:baffled:.
Fogia, pamiętaj o wtorku 17-ej;-):tak:.
Mama Iza, Mataka śliczne Wasze dzieciaczki:tak:.
Sieno, ja też nie przepadam za spaniem u teściów:no::sorry2:;-).
Sunday na umieranie;-) rewelacyjna jest taka zupka - mojego od razu stawia na nogi
vifon9.jpg

reklama
Cześć Dziewczyny ! :)
Tak imię dla Synka wybrane - będzie Marcelek na pewno, a drugie imię jeszczepodlega wahaniom ;) Albo Maksymilian albo Mikołaj :)

Rodzić będę w Świdniku bo ponoć szpital tutaj już się zmienił, jest na miejscu, jest dobra opieka i koleżanki chwalą porodówkę :)

Już nie mogę doczekać się września :))))

Oglądanie Maleństwa na usg zawsze bardzo mnie wzrusza, każde zdjęcie jakie dostałam pokazywane było rodzince, babciom, ciociom, koleżankom... Ja robiłam sobie tapetę w komórce :) A teraz, mając film z usg oglądam go codziennie i czuję się jakby już PRAWIE był z nami :)

fajne imiona:tak::tak:już z Wami jest, a niebawem będziesz go miała w ramionach

witam i ja
dopiero teraz bo rano zaspałam i biegiem się do doentysty wybieraliśmy, Mikołaj bidulka musiał w samochodzie śniadanie pałaszować:-D:-D:-D no ale ząbek naprawiony i nawet nie bolało:tak::tak::tak::tak:

sunday ogromne brawa dla Maksia,dzielny duży-mały chłopiec:tak::tak::tak:

madziara twój Julu to już strasznie samodzielny facet, brawa dla niego:tak::tak::tak:, ja dzis rano bez kawy bo ledwie dałam rade śniadaie zjeść:-D:-D:-D:-D teraz sobie popijam:-D:-D

fornetka ja to bym chętnie na to spotkanie poszła, a ty się wybierasz????

misia mi te dary zaczęły przychodzic jak Mikołaj skończył 4 miesiące bo te próbki jedzonka są po 4 miesiacu

Mama Iza ładne imię wybraliście:tak::tak::tak: a co szpitala w świdniku to też słyszałam dobre opinie, moja kolezanka będzie tam rodzic w lipcu:tak::tak::tak:

madziara madzienka udanego wypadu nad jeziorko:tak::tak::tak:

dziewczyny co mżna kupić rodzicon na 30 rocznicę ślubu???? brakuje mi pomysłu:dry::dry::dry:

dobrze, że dentystę ddało się przeżyć:tak::tak::tak:
nie mam pojęcia:-(zależy od zasobów finansowych...wyjazd jakiś fajna rzecz ale kosztowna:tak::tak:

hej girls
u nas ok. Tylko, że dobija mnie to siedzenie w domu. Każde lato to były chociaż 2 wyjazdy, a w tym roku masakra. Już mam dosyć, Fifi chyba też, bo ciągle pyta kiedy pojedziemy na wakacje. Mieliśmy w piątek podskoczyć nad Firlej ale M. dostał tel. i w piątek o 6 wyjechał do pracy, tym razem trasa do Holandii. Powrót może we wtorek.
Objechaliśmy już z Fifim wszystkie możliwe okoliczne atrakcje ale i tak jakoś nam z syniem smutno/nudno. Dziś ma kumpela przyjść to może mi się trochę humor poprawi przy ploteczkach.

udanych ploteczek i lepszego humorku:tak::tak:

Hej dziewczyny :-):-):-):-)
Donoszę że żyję ale to gorąco mnie pomału wykańcza a do tego pracy na full więc jednym słowem jestem padnięta.
Nie czytałam więc nie odpisuję tylko pozdrawiam ;-);-);-)

nieco odpoczynku życzę i mniejszych upałów:tak::tak:

wstawie wam kilka zdjec mojej panny:)

no wiec oto moje dziecie.....

a tak poza tym mam nadzieje ze u was wszystkich wszystko w porzadku??:) obiecuje ze jak bede miala lepszy dostep do neta odezwe sie i ponadrabiam... na razie znikam bo mi sie dzicie budzi.... buziaczki :)

śliczna panna:tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 261598
No jasne że Go czujemy (Ja to doskonale, zwlaszcza w nocy gdy mnie budzi) a nawet widzimy, co Tata lubi najbardziej :)
Czasem tak się wypina, że widać jak szura nóżką (chyba kolankiem) po brzuchu :)

Lekarz mówił, że już (w 7 mcu) ułożyl sie główką do dołu, to dobrze? Bo siostra była zaskoczona, ze AZ tak wczesnie...

WKlejam fotę z usg :) wprawdzie zasłania buźkę ale w sumie widać Go śpiącego :)

hmmm...mi lekarz mówił, że dziecię w tym czasie ma jeszcze sporo miejsca i może się obracać, ale może Twoje już się ułożyło do wyjścia:dry:

witajcie
mataka sliczna ta Twoja panieneczka :)
sunday miejmy nadzieje, ze szybko se z tata pogodzicie. Duza ilosc %%% nie sluzy zdrowym relacjom...
madziara zyczymy udanej imprezy urodzinowej Neli :) Pamietam jak dzis pierwsze urodziny Juleczki :D:D:D

My z J pospalysmy dzis sobie do 11 !! Wczoraj spotkalam sie z kolezanka na ploteczkach, calkiem przyjemnie bylo :) A od jutra jade na tydzien do tesciowej, bo P juz pojechal i nie ma kto z Julka zostac, matko jak ja przetrwam ten tydzien, nie lubie mieszkac nie u siebie ;p;p;p

ja też wolę w swoim łóżeczku:tak::tak::tak::tak:

no i skończył się weekend:-(

Witam się wieczorowo.:-)
anaconda27 współczuję tych upałów i mam nadzieję że się szybko zaklimatyzujesz w nowym klimacie.
mataka24 śliczna córeczka:tak:
MamaIza świetne zdjęcie, a gdzie robiłaś? Ja swoje też trzymam w kopercie na pamiątkę, kiedyś pokażę Kubusiowi.
sunday_ gratulacje dla Maksia, teraz już pójdzie z górki. Najtrudniej za pierwszym razem. My z Kubusiem "podlewamy" kwiatuszki na podwórku i tyle radochy że nie wiem.Mam nadzieję że u nas też tak szybko pójdzie.
sienio szkoda że wyjeżdżacie, myślałam że jakoś się spotkamy na tygodniu na plotki;-)
Ja też nie lubię nocować w obcym miejscu, oby miło Wam zleciał czas.
Witam się wieczorowo. My cały weekend zabiegani, rodzice moi obchodzili dzisiaj 30 rocznicę ślubu i z tej okazji dzisiaj była msza w kościele a potem zjazd rodzinny:tak: Kuba śpi od 19 a ja wpadłam nadrobić zaległości, goście już się rozjechali-pozostało sprzątanie. :shocked2: Miłej nocki.

jestem, padam, witam sie i znikam - nigdy więcej nad jezioro Białe w sezonie w niedzielę nie jadę :wściekła/y::szok:
Jutro znowu mnie nie ma więc nie wiem kiedy nadrobię... Ale pozdrawiam mocno wszystkie razem i każdą z osobna :)
Dobrej nocy!

Pierwsza????:szok::szok::szok::szok::szok: wow :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

My wczoraj wróciliśmy z działeczki, poszliśmy zagłosować i odwiedzic piaskownicę i na szczęście zdążyliśmy przed ta zlewą....
Moj P jakiś katar złapał i chyba mi próbuje sprzedać ale ie daję się:-p:-p:-p:-p
Poczytałąm co u as i nadrabiam....

Anaconda wysyłaj do nas trochę promyków bo cos ostatnio słoneczko chowasię u nas:blink:

Mataka malutka jest boska, małą modeleczka!!!

MamaIza zdjęcie super, moja Jula tez szybko była ułożona główką w dół...:tak:

Madziarka i jak imprezka....deszczyk przegonił Was do domku???
I gratulacje dla samodzielnego Juleczka!!!

Fogia zakupy udane???...no i poprawu humorku:tak:

Sunday gratulacje, ale masz juz dorosłego synka:tak:

któraś z Was pytała o Maltankę, może dzisiaj podłączą jej internet to na pewno do nas zajrzy....

Madzienka, witaj :)

No, doczytałam (mniej więcej ;)) ale niczego mądrego nie napiszę bo muszę za chwilę wychodzić. Jadę spotkać się z koleżanką, z którą nie widziałam sie od 16 lat! Dobrze, że jest nasza klasa to wiem jak teraz wygląda ;) Zostawiam okropny bajzel w domu, wrócę pewnie wieczorem dopiero więc jutro od rana porządki...
Miłego dnia!

Madzienka, witaj :)

No, doczytałam (mniej więcej ;)) ale niczego mądrego nie napiszę bo muszę za chwilę wychodzić. Jadę spotkać się z koleżanką, z którą nie widziałam sie od 16 lat! Dobrze, że jest nasza klasa to wiem jak teraz wygląda ;) Zostawiam okropny bajzel w domu, wrócę pewnie wieczorem dopiero więc jutro od rana porządki...
Miłego dnia!

Udanego spotkania......

Madziarka specjalnie dla Ciebie zamkowe babki:-D:-D:-D:-D:-D

img0195mr.jpg

Madzienka super masz foremki!!!!!!!!Gdzie je zakupilas???:tak:
shenen udanego spotkania!:-)
Marta dzieki za pomysł!!!:tak::tak::-):-) Duzo pracy masz!!!!:tak:

Witam! No i po wekendzie!!!
Trzeba ogarniac mieszkanie-matko jedyna caly czas niby sie to robi a konca nie widac!!!!:confused: Nie wiem czy ja cos zle robie czy u wszystkich tak jest!!!!
Co planujecie dzisiaj na obiad???

Udanego spotkania......

Madziarka specjalnie dla Ciebie zamkowe babki:-D:-D:-D:-D:-D

img0195mr.jpg

jak zwykle wychodzenie z domu zajmuje nam dużo czasu ;/:wściekła/y:

Madzienka, skąd masz takie fajne foremki???? U mnie byłyby hitem!

Sunday, nie wiem czy u wszystkich ale ja mam tak samo, gdybym chciała zrobić wszystko co trzeba, to na tyłku nie mogłabym nawet na sekundę usiąść a sen trzeba by zredukować do minimum ;) Dlatego często odpuszczam :)
Lecę.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzienka super masz foremki!!!!!!!!Gdzie je zakupilas???:tak:

Co planujecie dzisiaj na obiad???

Dzięki dziewczyny...u nas na placu też są hitem i dzieciaki wyrywają je sobie:-D:-D:-Da kupiłam je w realu
Moniczko Tobie nad morze przydałyby się żebyś zamków nie musiała budować;-);-);-)

U mnie dziś na obiad karkówka z patelni grillowej(takie przedłużenie weekendu grillowego:-D:-D:-D:-D)ziemniaczki i młoda marcheweczka;-)

Do góry