reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witajcie

Widze, ze Madziowych zakupow ciag dalszy :D:D:D
madziarka brawa dla dzielnego Juleczka, ale ten czas szybko smiga:szok::szok:
sunday ja tez sie balam, ze mi Juka w nocy lozko zamoczy, ale jak po tygodniu zawsze po nocy papmers byl suchy to stwierdzilam, ze czas sprobowac i nie bylo zadnej wpadki :tak:
a na plac zabaw mozna zabrac dodatkowe majtki i spodenki:tak::tak:
madzienka zazdroszcze wypadu na dzialeczke:happy2: a nie wiesz jak tam maltanka?

witam nowa mame:tak::tak:

spac mi sie strasznie chce, bo mi jakas mucha wpadla do domu i bzyczy od 5:dry::dry::baffled:

reklama
Ja juz jestem po kawce. Odkurzyłam mieszkanie, wywiesilam pranie. Zaraz sie wybieram na dworek.
Madziara a jakie to pieluchomajtki???I kurcze czy w nocy dziecko by zawolalo siku?!?!?!?:confused:

Nic Dziewczyny idziemy bez pieluchy!!!Ale mam stresa!!!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorkiem, my już po długim wietrzeniu się na powietrzu;-)nawet Natalka tak się dotleniła, że już usnęła, co o tej porze rzadko się jej zdarza:szok:
Misia to fajnie ze wypadł sie udał i Natalka sobie dobrze pospała zawsze to taki fajny spokojny sen dziecka
Sienio nie strasz bo mnie wszyscy uprzedzali że Julki to charakterne babki i moja tez powoli zaczyna pokazywać jakieś humory a ma dopiero 1,5 roku:szok::szok::szok:
Co do spotkania z podushkowca to ja byłabym chętna ale zaplanowałyśmy sobie z Madziarką wypad na tydzień nad jeziorko...jesli wyjdzie to niestety ale jeśli będę w Lublinie to idę na pewno!!!!!
Madzieńka musisz wiedzieć ze masz córę w domu, ktoś rządzić rodzicami musi, życzę bardzo udanego pobytu nad jeziorem

My czekamy na Synka :) We czwartek robiliśmy usg 3d, tzn ja sama byłam, mąż tym razem zaczekał na zewnątrz, dzięku temu też mogłam dopytać doktora o różne szczegóły. Najfajniej było słyszeć, że dziecko zdrowe ! ! !
Tylko buzi nie chciał pokazać, ciągle rączkami się zasłaniał - wstydniś czy co?;)

Dzięki za przywitanie :)
MamaIza to fajowo ze synek będzie i najważniejsze ze z małym wszystko ok, a gdzie bedziesz rodziła.

Witajcie z ranka,
wczoraj wybyłam... z godz na godzinę okazało się że mój m. jedzie do warszawy na jeden dzien.... więc i ja skorzystałam i podczepiłam się pod zakupki :-)
Julcia oddałam do babci a Nelinka pojechała z nami - dlatego Madzieńka nie odbierałam bo nie słyszałam w tym szumie telefonu... :-);-):tak:
Fornetka babeczki są - jutro je będę nadziewać masą z serka mascarpone i owocami... specjalnie dla Ciebie zrobię kilka! :-);-)
Madziara ale Ci fajnie z tym wypadem do wawy i jak zakupy na pewno udane, a co do babeczek to proszę tutaj mnie nie kusić bo ja mam zakaz jedzenia serka ale na takie babeczki to już mi się marzą.

Witam sie w piekną sobote!!!:tak::tak::tak:
Tak jak wczoraj pisalam Maks spal bez pieluchy i nic sie nie stało:-D:-D:-D obudzil się zapytałam czy chce siku i zrobil do nocnika:tak::tak::tak:
Wojtek pojechał na strzelanie z pracy, ja ogarniam(staram się) mieszkanie, zaraz wyjdziemy na dworek z Maksiem-chyba zaryzykuje bez pieluchy na plac pod blok!:baffled::confused:
Popoludniu jedziemy na grilla do rodzicow organizowanego bez brata-dzisiaj ma urodziny a wczoraj mial jego mlodszy chlopak. Pytalam sie Was o pomysl na prezent i sama wyszukalam w leclerku cos takiego BAKUGAN LATARKA PROJEKTOR DUŻY NOWOŚĆ 2010 !!! (1098049006) - Aukcje internetowe Allegro mam nadzieje,ze jeszcze tego nie ma i ze w ogole mu sie spodoba :confused::confused::confused:
Sunday bardzo ogromne brawa dla Maksia widzisz masz już dużego chłopaka w domu, a co do prezentu to na pewno sie będzie podobał i miłej imprezy urodzinowej.

Witajcie, M mnie goni i muszę zmykać, teść na grilla nas zaprosił :szok::nerd: to wieczorem pojedziemy:tak:.
Miłego weekendowania babeczki.
Marta życzę bardzo miłego grilowania

A ja pochwalę Jula - odkąd Madzieńka kupiła mi w ikea taki taborecik to mój mały mężczyzna sam się załatwia w toalecie! :-D sam podnosi deskę, ściąga gatki i sika! i na grubsze rzeczy też sam zakłda deskę i siada :-) a ja się nadziwić nie mogę- kiedy mi ten czas tak szybko uciekł że syn się aż taki samodzielny zrobił...
Madziarka no to masz super chłopaka brawa dla Jula za taką samodzielność.

witajcie
spac mi sie strasznie chce, bo mi jakas mucha wpadla do domu i bzyczy od 5:dry::dry::baffled:
Sienio to kładź się teraz do wyrka i zrób sobie małe lenistwo ale najpierw pozbądź się tej muchy.

Ja juz jestem po kawce. Odkurzyłam mieszkanie, wywiesilam pranie. Zaraz sie wybieram na dworek.
Madziara a jakie to pieluchomajtki???I kurcze czy w nocy dziecko by zawolalo siku?!?!?!?:confused:

Sunday będzie ok i zobaczysz Maksio Cie zaskoczy.

Witam sie i ja
Już w troszkę lepszym humorze niż wczoraj wieczorem, ale pospaliśmy z Nikosiem troszkę bo wstałam po 10 ale wiecie jakie to spanie mały co 1,5g do cysia się dostawiał wiec to raczej leżenie niż spanie ale zawsze to coś, muszę dzisiaj chatę ogarnąć ale mi się nie chce miałam zamiar okna umyć ale to chyba odłożę do następnego tygodnia. ok idę pod prysznic bo jeszcze w piżamie chodzę.
Życzę bardzo miłego weekendy

Julek jak chce w nocy siku to się zaczyna wiercić, wtedy jak zapytam czy chce siku, sadzam go na nocnik na śpiocha, wysika się i idzie spać dalej ;-) więc jest to możliwe... :-)

Wróciliśmy!!!:-D Bylo ok!!!!Wrocilismy do domu zapytalam czy chce siku i usiadl na nocnik i zrobil!!!:-) Ale jestem dumna z mojego malego-duzego synka!!!:tak::tak::tak:
Madziara to spicie w jednym pokoju?My spimy oddzielnie i bym raczej nie slyszala jak sie wierci-dopiero jak placze to slysze!:baffled::confused:

A tak poza ty to jakos sie robi kiepsko na dworze,deszcz troche pokropil, wiatr sie zerwal i od wschodu jakas brzydka chmura idzie!:-(

Ostatnia edycja:
My czekamy na Synka :) We czwartek robiliśmy usg 3d, tzn ja sama byłam, mąż tym razem zaczekał na zewnątrz, dzięku temu też mogłam dopytać doktora o różne szczegóły. Najfajniej było słyszeć, że dziecko zdrowe ! ! !
Tylko buzi nie chciał pokazać, ciągle rączkami się zasłaniał - wstydniś czy co?;)

Dzięki za przywitanie :)

ech, oglądanie dzidziusia na usg to wielkie przeżycie:tak::tak::tak:a imię już wybrane?

Hej kobity
Chyba zaczęłam sie udzielać w mało odpowiednim momencie, ostatnio ciągle jakieś "rajdy" robimy i nie mam kiedy zajrzeć. Dzisiaj też nad Białym byliśmy, a tak nas wzięło i pojechaliśmy się wykąpać :)
Nie żałuję bo woda jak marzenie!

Mamo Izo, witaj :)

Jutro impreza imieninowa u moich rodziców. rano robię słynnego Shreka, mam nadzieję że sie uda, pochwalę się oczywiście ;)
Wybaczcie że nie odpisuję ale jestem padnięta, nawet nie czytałam. Pozdrawiam Was wszystkie!

udanej imprezy:tak::tak:

Witam sie w piekną sobote!!!:tak::tak::tak:
Tak jak wczoraj pisalam Maks spal bez pieluchy i nic sie nie stało:-D:-D:-D obudzil się zapytałam czy chce siku i zrobil do nocnika:tak::tak::tak:

Madziara co tam zakupiłaś???
shenen udanej imprezki!!!!

Wojtek pojechał na strzelanie z pracy, ja ogarniam(staram się) mieszkanie, zaraz wyjdziemy na dworek z Maksiem-chyba zaryzykuje bez pieluchy na plac pod blok!:baffled::confused:
Popoludniu jedziemy na grilla do rodzicow organizowanego bez brata-dzisiaj ma urodziny a wczoraj mial jego mlodszy chlopak. Pytalam sie Was o pomysl na prezent i sama wyszukalam w leclerku cos takiego BAKUGAN LATARKA PROJEKTOR DUŻY NOWOŚĆ 2010 !!! (1098049006) - Aukcje internetowe Allegro mam nadzieje,ze jeszcze tego nie ma i ze w ogole mu sie spodoba :confused::confused::confused:

Gratulacje dla Maksa i powodzenia na spacerku:tak::tak::tak:a wieczorem udanego grilla:tak::tak::tak:

Witajcie, ja powoli pakuję manatki bo jedziemy nad jeziorko....

Miłego weekendu:-)
miłego wyjazdu i super opalenizny:tak::tak::tak:

Fornetka super że nocka lepsza... i oby już było tylko lepiej...!!!!!!!!!!!!I będzie!!!!!!!!!!!

My dziś po południu wybywamy w odwiedziny do kuzynki, która będzie chrzestną Natalki:tak::tak:mam nadzieję, że pogoda nam się nie zepsuje:sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny ! :)
Tak imię dla Synka wybrane - będzie Marcelek na pewno, a drugie imię jeszczepodlega wahaniom ;) Albo Maksymilian albo Mikołaj :)

Rodzić będę w Świdniku bo ponoć szpital tutaj już się zmienił, jest na miejscu, jest dobra opieka i koleżanki chwalą porodówkę :)

Już nie mogę doczekać się września :))))

Oglądanie Maleństwa na usg zawsze bardzo mnie wzrusza, każde zdjęcie jakie dostałam pokazywane było rodzince, babciom, ciociom, koleżankom... Ja robiłam sobie tapetę w komórce :) A teraz, mając film z usg oglądam go codziennie i czuję się jakby już PRAWIE był z nami :)

A teraz, mając film z usg oglądam go codziennie i czuję się jakby już PRAWIE był z nami :)

Bo tak w sumie to jest bardziej z Wami niz wczesniej bo czujesz ruchy, wiesz napewno ze jest nie tylko po zdjeciach!!! Tak w ogole to, toże mozna teraz robić filmy z USG to super sprawa, ja tez jak robilam 2usg w 3d to poplakalam sie ze szczescia!!!:)

reklama
witam i ja
dopiero teraz bo rano zaspałam i biegiem się do doentysty wybieraliśmy, Mikołaj bidulka musiał w samochodzie śniadanie pałaszować:-D:-D:-D no ale ząbek naprawiony i nawet nie bolało:tak::tak::tak::tak:

sunday ogromne brawa dla Maksia,dzielny duży-mały chłopiec:tak::tak::tak:

madziara twój Julu to już strasznie samodzielny facet, brawa dla niego:tak::tak::tak:, ja dzis rano bez kawy bo ledwie dałam rade śniadaie zjeść:-D:-D:-D:-D teraz sobie popijam:-D:-D

fornetka ja to bym chętnie na to spotkanie poszła, a ty się wybierasz????

misia mi te dary zaczęły przychodzic jak Mikołaj skończył 4 miesiące bo te próbki jedzonka są po 4 miesiacu

Mama Iza ładne imię wybraliście:tak::tak::tak: a co szpitala w świdniku to też słyszałam dobre opinie, moja kolezanka będzie tam rodzic w lipcu:tak::tak::tak:

madziara madzienka udanego wypadu nad jeziorko:tak::tak::tak:

dziewczyny co mżna kupić rodzicon na 30 rocznicę ślubu???? brakuje mi pomysłu:dry::dry::dry:

Do góry