reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka wow ale masz obiad!!!!!!:-) SUPER!!!
No chyba sie wybiore po te foremki mam samochod tylko szkoda ze tak daleko musze jechac. Nie bedziesz moze w realu????Oddalabym Ci pieniadze w czwartek w BUGI!!!:-):tak::-):tak:

reklama
Madzienka
usg robiłam w Świdniku na Norwida :) Zadowolona byłam jak nie wiem, bo zapłaciłam 120, oprócz zdjec dostałam cd z nagraniem malucha i przede wszystkim lekarz WSZYSTKO mi opowiadał, tłumaczył, wszystko przebadał i jeszcze dobre rady dał, chociaż nie jestem jego stałą pacjentką :)
Mam nadzieję, że spotkamy się w szpitalu

hej babeczki,
ale dziwna pogoda dziś, raz słoneczko raz chmury:baffled:u mnie piecze się szynka a jak się upiecze to wybywamy na powietrze na wieś:tak::tak:
zrobiliśmy próbę...i wyszło, że nasza królewna nie umie ssać smoczka:szok::szok:wypluwa i traktuje jak zabawkę:tak:chyba więc smok okaże się bezużyteczny:sorry2:
miłego poniedziałku:tak::tak::tak:

Madzienka
usg robiłam w Świdniku na Norwida :) Zadowolona byłam jak nie wiem, bo zapłaciłam 120, oprócz zdjec dostałam cd z nagraniem malucha i przede wszystkim lekarz WSZYSTKO mi opowiadał, tłumaczył, wszystko przebadał i jeszcze dobre rady dał, chociaż nie jestem jego stałą pacjentką :)
Mam nadzieję, że spotkamy się w szpitalu

MamaIza a jestes pacjentką lekarza ze Świdnika??...bo w szpitału w Świdniku pracuje wujek mojego jest ginekologiem:-p:-p:-p

Chcesz wszystkie 3??są po 5,99 sztuka???

My szybko zebrałyśmy się i jesteśmy już po spotkaniu z Maltanka i mega długim spacerku....:tak::tak::tak::tak:a moja Jula spała dzisiaj do 10.15 ciekawe o ktorej pojdzie spac w dzień:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witajcie,
dzieciaki śpią więc ja zasiadam z kawką a póxniej się biorę za obieranie ziemniaczków...
U nas na obiadek skrzydełka, ziemniaczki, fasolka szparagowa, sałata i mizeria ;-) a wcześniej oczywiście zupka była...

Madzieńka ja też chcę!!! ja też.... wszystkie 3 jak można!
Rewelacyjne są!!!

Byliście u lekarki? Jak tam Julcia? Bo Nela troszkę się zakatarzyła... nie wiem co się dzieje - czy to ząbki czy przewiało ją?
Michał jeszcze wyczytał że częste przebywanie na basenie - i chlor mogą podrażniać dzieciom zatoki i może być przewlekły katar... sama nie wiem...

To co która chętna dolączyć do kawusi... mandziula co ty na to? piłaś już swoją?

misia2010 udanego wyjazdu.
madzienka super że spacerek udany.A babki rewelacyjne.
madziara78 ja chętna na kawkę bo półprzytomna dzisiaj chodzę...
shenen udanego spotkania.
sunday_ ja dziś nic nie gotuję, z wczoraj mi dużo zostało więc jeszcze ze 2 dni nie gotuję.
Witam się poniedziałkowo. Ja już zakupy załatwiłam, madzienka kupiłam tą wkładkę do fotelika co mi mówiłaś:tak: Jeszcze byłam w Lidl-u, kupiłam 2 koszulki Kubusiowi i inne pirdoły do domu. Kuba właśnie się obudził więc zmykam, miłego dzionka.:-)

witam i ja

madziara ja też właśnie z kawusią;-);-);-);-);-)

madzienka foremki świetne:tak::tak::tak: a i zabawa w piasku napewno fajniejsza:-D:-D:-D

misia fajnie z tym smoczkiem, w sumie jak nie potrzebuje to niech nie ssie, Mikołaj teraz doi smoka tylko jak nie może w dzień zasnąć :tak: czasami jak płacze i chce mu dać smoczek na uspokojenie to się ni zaczyna bawić:dry::dry:

a my dzi ś zasiedliśmy z Mikołajem pod parasiolem:tak::tak::tak: :tak:fana pogoda nie ma wiatru i tak się bujaliśmy na hustawce że młody zasnął:-D:-D:-D:-D:-D

a u mnie na obiad dzis makaron z serem i skwareczkami:tak::tak::tak::tak: bo szybko się robi:-D:-D

reklama
Ufff padła....wiec mam chwilkę...;-);-);-)obiadek naszykowany tylko ziemniaczki dogotować i jestem gotowa na powrót męża z pracy:-D:-D:-D:-D

Madziarka kupię jak dzisiaj będę w realu...dzwonię do Ciebie od rana i non stop poczta mi włącza:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:i smsa napisałam:-p
U lekarza nie byliśmy bo kataru nie ma no chyba że poryczy się:sorry2:...ale jutro mamy wizytę u pediatry po skierowanie do ortopedy, więc na pewno ją obejrzy...
czy nasz wypad na działeczkę przekładamy na nastepny poniedziałek???....wczoraj pokazywali że od czwartku znowu upały przez najbliższe 1,5 tygodnia;-);-);-)

Czyli nasze dzieci są skazane na katar cały rok:shocked2::shocked2::shocked2:...jeśli w dalszym ciągu będziemy serwować im takie atrakcje:-D:-D:-D:-D to kiedy następny wypad do spa????

Antuanet polecam się na przyszłość...ciekawe czy spełni swoje zadania...ja też musze w końcu nasza Julci załozyc:-p

Kto idzie w czwartek na warsztaty z chustowania????

Do góry