reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
hej girls
u nas ok. Tylko, że dobija mnie to siedzenie w domu. Każde lato to były chociaż 2 wyjazdy, a w tym roku masakra. Już mam dosyć, Fifi chyba też, bo ciągle pyta kiedy pojedziemy na wakacje. Mieliśmy w piątek podskoczyć nad Firlej ale M. dostał tel. i w piątek o 6 wyjechał do pracy, tym razem trasa do Holandii. Powrót może we wtorek.
Objechaliśmy już z Fifim wszystkie możliwe okoliczne atrakcje ale i tak jakoś nam z syniem smutno/nudno. Dziś ma kumpela przyjść to może mi się trochę humor poprawi przy ploteczkach.

Hej dziewczyny :-):-):-):-)
Donoszę że żyję ale to gorąco mnie pomału wykańcza a do tego pracy na full więc jednym słowem jestem padnięta.
Nie czytałam więc nie odpisuję tylko pozdrawiam ;-);-);-)

hej:) napisalam wam meeeeeeeeeeeega posta i mi go wcielo:) no wiec zyje ale nadal siedze na wsi u mamy i niesamowicie mi tu dobrze... malenka tez zadowolona... pisze niewiele bo tu rzadki kiedy lapie normalnie internet- niestety niekiedy na zaladowanie strony u=musze bardzo dlugo czekaac a jakos nie mam cierpliwosci:):) mam nadzieje ze mi wybaczycie:)

wstawie wam kilka zdjec mojej panny:)

no wiec oto moje dziecie.....

a tak poza tym mam nadzieje ze u was wszystkich wszystko w porzadku??:) obiecuje ze jak bede miala lepszy dostep do neta odezwe sie i ponadrabiam... na razie znikam bo mi sie dzicie budzi.... buziaczki :)

Zobacz załącznik 261598
No jasne że Go czujemy (Ja to doskonale, zwlaszcza w nocy gdy mnie budzi) a nawet widzimy, co Tata lubi najbardziej :)
Czasem tak się wypina, że widać jak szura nóżką (chyba kolankiem) po brzuchu :)

Lekarz mówił, że już (w 7 mcu) ułożyl sie główką do dołu, to dobrze? Bo siostra była zaskoczona, ze AZ tak wczesnie...

WKlejam fotę z usg :) wprawdzie zasłania buźkę ale w sumie widać Go śpiącego :)

anaconda nie zazdrosczę upałów, u nas gorąco a co dopiero tam u ciebie....

mataka śliczniutka ta twoja córeczka:tak::tak::tak:

mama Iza cudowne zdjęcie, miło sie patry na takie maleństwo:tak::tak::tak:

fogia oby humork się poprawił:tak::tak::tak:

a my dzis grilowalismy:tak::tak::tak::tak: Mikołaj posedział na dworze i ładnie spi juz od 20:tak::tak::tak: jeszcze tylko musze domek ogarnąć bo sie nabrudziło:dry::dry::dry::-p:-p
lee herbatke zrobić
miłego wiezoru życzę

A ja witam z ranka,

ciekawe jaka dziś będzie pogoda bo wczoraj sie zimno i brzydko zrobiło... a my dziś mamy imprezkę urodzinową Nelinki... :tak:

anaconda dzięki za wieści - i też nie zazdroszczę upałów a zwłaszcza pracy w nie! :nerd:

Mataka śliczną masz pannicę! i widać że i jej się na wsi podoba! :-D

MamaIza ja też się zawsze wzruszam jak patrzę na usg... swoje mam zachowane w kopercie - wklejone do albumu żeby nie zgninęło...

Mandziula dobrze że ząbek nie bolał! Na spotkanko i ja bym się wybrała - jak nie pojedziemy nad jezioro i dzieci by był zdrowe to przyjdziemy i my!

Fogia poprwy humorku życzę!!! Mam nadzieję że psiapsióła pomoże - mi zawsze pomagają takie ploty :-)

Sunday gratuluj pierwszego gaciowego spaceru!!! Ale masz już dużego synia! :-) a co do spania - tak my mamy małą sypialnię, kuchnię i duży pokój -do zabawy i przyjmowania gości więc w sypialni gnieździmy wielkie łóżko rodzinne i dwa małe łóżeczka dziecięce :-D;-):tak:
Ale przynajmniej łatwo mi zareagować np na kręcenie się małego w nocy :-D
A Ty wysadzaj Maksa przed spaniem - zawsze niech to będzie rytuał no i staraj się nie dawać mu za dużo pić przed samym spaniem... może to pomoże :-);-)

Idę bo muszę się szykować bo jeszcze mam kupę roboty!
Miłego dnia!!!!

witam i ja porannie

madziara co do spotkania chustowego to się jeszcze dogadamy blizej czwartku:tak::tak:

diś też trochę chłodniej, oby tylko nie padało:tak::tak::tak:

miłej niedzieli życzę

Witam niedzielnie!
Wczoraj bylismy na grillu!Wrocilismy po polnocy! Dziecko bylo padniete, nie nocowalismy bo nie zabralam smoczka (a moje dziecko bez awantury robi nieprzecietne a juz mialam dosc wczoraj) pieluchy na zmiane i ubran. Przez to poklocilam sie z ojcem!Byloo duuuuuuzoooooo alkoholu!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Brejdak non stop przynosil butelke pod koniec to juz kieliszek za kieliszkiem szedl!!!!!!!!!!!!!:shocked2::wściekła/y:
Teraz moj M jest "umierający"!!!!!:baffled::no:

reklama
witajcie
mataka sliczna ta Twoja panieneczka :)
sunday miejmy nadzieje, ze szybko se z tata pogodzicie. Duza ilosc %%% nie sluzy zdrowym relacjom...
madziara zyczymy udanej imprezy urodzinowej Neli :) Pamietam jak dzis pierwsze urodziny Juleczki :D:D:D

My z J pospalysmy dzis sobie do 11 !! Wczoraj spotkalam sie z kolezanka na ploteczkach, calkiem przyjemnie bylo :) A od jutra jade na tydzien do tesciowej, bo P juz pojechal i nie ma kto z Julka zostac, matko jak ja przetrwam ten tydzien, nie lubie mieszkac nie u siebie ;p;p;p

Do góry