JUŻ JESTEM
dochodziłam do siebie po weekendzie i mama wylatywała do taty
więc byłam ciut zajęta
Hello girls
karlita jak u Ciebie z nastrojami? Mnie jakieś niepokoje dopadają, ale bardziej związane z tym jak sobie poradzimy jak się bejbi urodzi. Jeszcze ostatnio mnie szwagierka dobiła pytając jak mi się pomieścimy na tej naszej stancji.
wiesz u mnie podobnie ostatnio zaczęłam się zastanawiać jak to rozegramy jak maleństwo sie urodzi ... żeby Gabi nie budziło itd mamy 2 pokojowe mieszkanko ...
zastanawia mnie wiele rzeczy wiem że niepotrzebnie się martwię bo to są takie problemy które łatwo rozwiązać
a wszystko przez to ze jak remontowaliśmy mieszkanie to nie myśleliśmy o dzieciach
dawaliśmy sobie ok 5 lat na pierwsze dziecko heheh a tu już 2 rocznicę spędziliśmy we 3
karlita coś mi się zdaje, że pisałaś coś ostatnio o h&m'ie? Jest sens do niego wpaść?
wybrać się można
ale trzeba uważać bo dużo rzeczy przecenionych ma jakieś wady!! dziurki, plamki ... trzeba dokłądnie oglądać
Karlita a Ty gdzie się podziewasz? Miałaś zdać relacje z urodzinowej imprezki... :-) czekamy na zdjęcia...
tak tak już jestem
ogólnie było bardzo fajnie
trochę wietrznie ale dało radę
rano byliśmy na ostatnich zakupach później strojenie ogródka - mieliśmy frajdę z dmuchaniem balonów
bo nam uciekały
goście przyjechali wcześniej - o godzinę - przez co ja byłam w proszku
a najlepsze jest to ze w domu nie przymierzyłam sukienki ... i niestety natura zaczęła już działać i znów mój biust zaczął się powiększać .... i nie wyglądałam tak jak powinnam ... nawet agrafka nie pomogła mój mąż mówi ze przesadzam ale mniejasza o to ...
do tego nasz aparat jest w naprawie więc mam mało zdjęć
tak to jest polegać na innych
chyba mam dzień marudy ...
Madzianka macie super pokoik dla Juli
i fajne łóżeczko
teraz kupowaliście łóżeczko ??
sunday_ Gratki z postępów nocnikowych
maltanka a gdzie się przeprowadziliście ?? daleko ?? super ze mieszkanko i Wam i Hubciowi się podoba
anaconda super że do nas zaglądasz
zazdroszczę Ci morza
Madziara może nie byłoby tak źle hehehe byłoby nas więcej brzuchatków
Kartita obstawiam dziewuszkę
;-)
ejjjjjj
a ja tu niebieskiego pajacyka kupiłam
hehhehe ale nie nastawiam się bo w sumie to mi wszystko jedno OBY ZDROWE
teraz usg mam 22 lipca ... a wizyty 1, 15 i 29 lipca ...
Gabi usnęła lecę coś zjeść i może wyjdę sobie na balkon poczytać
chociaż mam tyle pracy że szok!!!!!!
Fornetka cóż za post SZACUN
ehhh dobrze pamiętam jak to jest nic nie jeść z letnich smakołyków ... trzymaj się!! kochana dajesz Nikodemkowi koperek do picia ?? u nas Gabi piła koperek od 3 tygodnia ... pediatra mówiła ze nie trzeba a ja dawałam i małej poprawiło się z brzuszkiem!! do tego po pierwszym miesiącu dawałam jej infacol i pożegnaliśmy się z kolkami!! na dobre!!