Cześć!!!!!!!
sunday gratulacje dla Maksia, cieszę sie ze takie postępy w nocnikowaniu odnotowałaś.
madzienka piękna ta Twoja Juleczka i ślicznie pomaga, a w kuchni tez się udziela??
My wczoraj mieliśmy weczorem gości, mojego męża kolega przyjechał z dziewczyną i okazało się że z zaproszeniem na wesele. No i trzecie wesele już we wrześniu i to w KielcachPytanie co my poczniemy z Gabi, może moja siostra sie zgodzi zeby z nami pojechać i zaopiekować się nią na górze w hotelu, Nie wiem czy to dobre rozwiązanie zobaczymy ja Gai będzie sie sprawoować na tym weselu.No akurat jak nam się dziecko urodziło to tyle wesel nam wyszło.
sunday gratulacje dla Maksia, cieszę sie ze takie postępy w nocnikowaniu odnotowałaś.
madzienka piękna ta Twoja Juleczka i ślicznie pomaga, a w kuchni tez się udziela??
Tak wszędzie pisza zeby podawać gluten już wcześniej wiec dlatego na taki pomysł wpadłam, a nasze dzieci są prawie w tym samym wieku(moja ur.23.01, a Twój Ignaś?)Moja Gabcia też wciąż na cycku i na razie tak to zostawiam bo mi wygodnie i ona też mi nie choruje więc będę jeszcze karmić.Talia - gluten już??? Dziewczyny ja jeszcze z Ignasiem na cycku a on już 5,5 miesiąca.... A ze szpinakiem to ja bym się w ogóle nie spieszyła. Tak jak szczaw zawiera kwas szczawiowy i powinno się go raczej podawać po 9 miesiącu. Mój Kaj długo nie jadł a teraz to jest jego ulubiona potrawa!!!
Ja mam w sobotę wesele i mama nadzieje pobawić sie lepiej niż ostatnio, a to dobrze ze na takim ważnym weselu tak dobrze się bawiliscie!Wiecej niestety nie pamietam, bo czytalam rano...
My juz po weselu fajnie bylo, tym bardziej, ze to moja siorka z ktora jestesmy mocno zwiazane brala slub wrocilismy dopiero dzisiaj rano, przez te dwa dni naprawde poczulam, ze jestem na weselu wybawilam sie jak nigdy
Jutro znowu na kurs , ale strasznie mi sie nie chce... zmykam spac
Dobranoc...
My wczoraj mieliśmy weczorem gości, mojego męża kolega przyjechał z dziewczyną i okazało się że z zaproszeniem na wesele. No i trzecie wesele już we wrześniu i to w KielcachPytanie co my poczniemy z Gabi, może moja siostra sie zgodzi zeby z nami pojechać i zaopiekować się nią na górze w hotelu, Nie wiem czy to dobre rozwiązanie zobaczymy ja Gai będzie sie sprawoować na tym weselu.No akurat jak nam się dziecko urodziło to tyle wesel nam wyszło.