reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Cześć!!!!!!!
sunday
gratulacje dla Maksia, cieszę sie ze takie postępy w nocnikowaniu odnotowałaś.
madzienka piękna ta Twoja Juleczka i ślicznie pomaga, a w kuchni tez się udziela??

Talia - gluten już??? Dziewczyny ja jeszcze z Ignasiem na cycku a on już 5,5 miesiąca.... A ze szpinakiem to ja bym się w ogóle nie spieszyła. Tak jak szczaw zawiera kwas szczawiowy i powinno się go raczej podawać po 9 miesiącu. Mój Kaj długo nie jadł a teraz to jest jego ulubiona potrawa!!!
Tak wszędzie pisza zeby podawać gluten już wcześniej wiec dlatego na taki pomysł wpadłam, a nasze dzieci są prawie w tym samym wieku(moja ur.23.01, a Twój Ignaś?)Moja Gabcia też wciąż na cycku i na razie tak to zostawiam bo mi wygodnie i ona też mi nie choruje więc będę jeszcze karmić.

Wiecej niestety nie pamietam, bo czytalam rano...
My juz po weselu :D:D fajnie bylo, tym bardziej, ze to moja siorka z ktora jestesmy mocno zwiazane brala slub :):) wrocilismy dopiero dzisiaj rano, przez te dwa dni naprawde poczulam, ze jestem na weselu :):) wybawilam sie jak nigdy :):)
Jutro znowu na kurs , ale strasznie mi sie nie chce... :( zmykam spac
Dobranoc...
Ja mam w sobotę wesele i mama nadzieje pobawić sie lepiej niż ostatnio, a to dobrze ze na takim ważnym weselu tak dobrze się bawiliscie!

My wczoraj mieliśmy weczorem gości, mojego męża kolega przyjechał z dziewczyną i okazało się że z zaproszeniem na wesele. No i trzecie wesele już we wrześniu i to w Kielcach:szok:Pytanie co my poczniemy z Gabi, może moja siostra sie zgodzi zeby z nami pojechać i zaopiekować się nią na górze w hotelu, Nie wiem czy to dobre rozwiązanie zobaczymy ja Gai będzie sie sprawoować na tym weselu.No akurat jak nam się dziecko urodziło to tyle wesel nam wyszło.

reklama
witam i ja
wczoraj wieczorem dotarlismy do domku, ale już nie włącałąm kompa,
narazie się tlko witam bo na czytanie czasu brak bo musze domek ogarnąć i mrówki poprzeganiać bo znowu wlazły a potem z mikołajem na szczepienie:tak::tak::tak::tak: trzymajcie kciuki żeby się zabardo nie poryczał:-D:-D:-D:-D:-D
a i rosnie nam drugi ząbek:-p:-p:-p:-p

madziara dołączam się z kawusią:tak::tak::tak::tak:

miłego dnia kochane:cool2::cool2::cool2:

Witam!!!Ale mi sie spalo!!!Matko jedyna!!!Normalnie czuje sie jakbym miala wakacje od szkoly :-):-):-)
Maltankafajnie ze juz po przeprowadzce eraz tylko zaklimatyzowac sie zostalo :-)
anaconda super Ci!!!Ja tez chce morze ale takie jak masz Ty bo to zupelnie inny klimat!!!!!!!:-) juz widze oczyma wyonrazni jaka jestes opalona!!!:-)
Madziara tyle czasu nie masz @????????????????????MATKO!!!!Co mowi gin na to?????:szok::szok::szok: A tak po za tym to skad Ty jestes?Z jakiej części Lbn???
Mandziula gratki za kolejny zabek!!!
talia to impreza za impreza!!!!:-)

Hello girls
moje przeziębienie poszło precz. Mdłości też jakby ciut mniejsze i nawet pozwoliłam sobie dzisiaj na małą, cienką, rozpuszczalną kawkę. Za to brzuch znowu ciągnie, ehhh już się nie mogę doczekać wizyty....
Filipek jeszcze w przedszkolu, jutro jego ostatni dzień i trochę mi smutno, że się pożegna z tą grupą bo fajnie się już czuł z tymi dzieciaczkami. Najgorsze to będzie pożegnanie z "jego" Olą. Ehhhh, może sobie w nowym przedszkolu znajdzie nową przyjaciółkę.... :dry:
karlita jak u Ciebie z nastrojami? Mnie jakieś niepokoje dopadają, ale bardziej związane z tym jak sobie poradzimy jak się bejbi urodzi. Jeszcze ostatnio mnie szwagierka dobiła pytając jak mi się pomieścimy na tej naszej stancji. :sorry2:
sunday gratuluję pierwszych sukcesów w odpieluchowaniu! U nas problem był tylko z siusianiem ale w końcu definitywnie przestałam zakładać mu pieluchę, lał po nogach przez kilkanaście dni aż w końcu załapał, że trzeba wołać. Najbardziej podobało mu się podlewanie drzewek na spacerach. :-D Chociaż jak się zapomniał to i jeszcze w przedszkolu zdarzało mu się popuścić w majtki.
Marta czy twoje chłopaki chodzą jeszcze do przedszkola?

Witam w ten piękny dzień:-):-):-)pogoda ładna to i humorek dopisuje;-)

Hej dziewczyny :-):-)
Ja nadal mam laptopa więc podczytuje was jak mogę, u nas dzisiaj w cieniu było 39st.C, ale po pracy poszliśmy nad morze i w wodzie tego upału się nie odczuwało, teraz nadal jest 30st.C, ale cóż w końcu wiedziałam gdzie przyjeżdżam
Maltankaoby wam się dobrze mieszkało na nowym mieszkanku :tak::tak::tak:
Madzienka śliczna mała pomocnica wam rośnie
Anet ty się lepiej jeszcze powstrzymaj przed dźwiganiem córci :tak::tak::tak:
Anaklim szkoda że was tak facet urządził przed urlopem, oby dało się znaleźć nowy domek
Talia z tego co pamiętam to gluten lepiej podawać po 10-tym m-cu życia i ja tak podawałam :tak::tak::tak:

Ależ Ci zazdroszczę tego morza:sorry2::sorry2::sorry2:

witam i ja
wczoraj wieczorem dotarlismy do domku, ale już nie włącałąm kompa,
narazie się tlko witam bo na czytanie czasu brak bo musze domek ogarnąć i mrówki poprzeganiać bo znowu wlazły a potem z mikołajem na szczepienie:tak::tak::tak::tak: trzymajcie kciuki żeby się zabardo nie poryczał:-D:-D:-D:-D:-D
a i rosnie nam drugi ząbek:-p:-p:-p:-p

madziara dołączam się z kawusią:tak::tak::tak::tak:

miłego dnia kochane:cool2::cool2::cool2:

Trzymamy kciuki i gratulacje kolejnego ząbka:tak::tak::tak:

Hello girls
moje przeziębienie poszło precz. Mdłości też jakby ciut mniejsze i nawet pozwoliłam sobie dzisiaj na małą, cienką, rozpuszczalną kawkę. Za to brzuch znowu ciągnie, ehhh już się nie mogę doczekać wizyty....
Filipek jeszcze w przedszkolu, jutro jego ostatni dzień i trochę mi smutno, że się pożegna z tą grupą bo fajnie się już czuł z tymi dzieciaczkami. Najgorsze to będzie pożegnanie z "jego" Olą. Ehhhh, może sobie w nowym przedszkolu znajdzie nową przyjaciółkę.... :dry:
karlita jak u Ciebie z nastrojami? Mnie jakieś niepokoje dopadają, ale bardziej związane z tym jak sobie poradzimy jak się bejbi urodzi. Jeszcze ostatnio mnie szwagierka dobiła pytając jak mi się pomieścimy na tej naszej stancji. :sorry2:
sunday gratuluję pierwszych sukcesów w odpieluchowaniu! U nas problem był tylko z siusianiem ale w końcu definitywnie przestałam zakładać mu pieluchę, lał po nogach przez kilkanaście dni aż w końcu załapał, że trzeba wołać. Najbardziej podobało mu się podlewanie drzewek na spacerach. :-D Chociaż jak się zapomniał to i jeszcze w przedszkolu zdarzało mu się popuścić w majtki.
Marta czy twoje chłopaki chodzą jeszcze do przedszkola?

Super, że samopoczucie lepsze:tak::tak::tak: hmmm...może Fifi szybko się zaaklimatyzuje w nowym przedszkolu:sorry2::sorry2:
My chyba znów wybędziemy do rodziców, bo co się będziemy kisić w mieście w taką pogodę:-p

Super, że samopoczucie lepsze:tak::tak::tak: hmmm...może Fifi szybko się zaaklimatyzuje w nowym przedszkolu:sorry2::sorry2:
My chyba znów wybędziemy do rodziców, bo co się będziemy kisić w mieście w taką pogodę:-p
miejmy nadzieję
A co do upałów to mój M. coś przebąkuje, że skoro jeszcze jest w domu, a takie upały na dworze to moglibyśmy wyskoczyć na jeden dzień nad jakieś jeziorko - Firlej np. Super by było, ja to chętnie wyskoczyłabym i na dłużej. :-D A z racji tego, że będziemy jechać przez Lublin to mam girls do Was pytanie. Nie wiecie gdzie są teraz jakieś promocje na ciuszki dzieciowe (dla Filipka) i ciążowe (dla mnie of koz) Albo po prostu tani sklep tego typu?
karlita coś mi się zdaje, że pisałaś coś ostatnio o h&m'ie? Jest sens do niego wpaść?

fogia promocji jest mase, tuniki dla Ciebie naprawde za 30zl pojedz do plazy albo do olimpu albo do galerii orkana-ja bylam w tej ostatniej z racji ze najblizej to naprawde sa wyprzedaze. Dla dzieciakow tez sa! :-) A ciazowy sklep jest w plazie, i jeszcze sa ubrania na targu pod zamkiem.

Mandziula trzymam kciuki za szczepienie - oby nie bolało &&&&&&&
i smacznej kawusi życzę!!! :-)

A Mikołajkowi gratuluję kolejnego ząbka!!!!

Sunday ja jestem z kaliny - tu mieszkam w bloku więc jak są upały to często wybywam do mamy - na dziesiątą :-D:tak: ostatnio to bywałam częściej tam niż u siebie... aż się Julo tak przyzwyczaił że jak wstał rano i nikogo nie było w domu (bo u mamy jeszcze 2 siostry zostały i na górze brat z siostrą więc ciągle ktoś się kręci) to Julo zapytał - mamusiu czemu w domku jesteśmy? jedziemy dziś do babci? :-p:-(

a co do @ - u mnie to tak fizjologicznie :-D bo mój organizm jak karmię to sam się blokuje przed @... a potem ciąża i znowu karmię - więc nic złego sie nie dzieje :-D:tak:
Ginka się śmiała że będę przeżywać jak mi okres wróci bo już zapomniałam jak to było przedtem... :-D

Fogia jedźcie jedźcie... trzeba korzystać póki jest słonko i pogoda!

Talia to w sobotę życzymy szampańskiej zabawy!

A mnie coś głowa pobolewa... :dry::baffled: kurcze to pewnie przez tą pogodę - raz zimnica że kurtki trzeba zakładać a za chwilkę upały nie do zniesienia... :confused::wściekła/y::-(

Karlita a Ty gdzie się podziewasz? Miałaś zdać relacje z urodzinowej imprezki... :-) czekamy na zdjęcia...

My chyba w niedzielę zrobimy urodzinki dla rodzinki :-)

reklama
Do góry