reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie wieczorowo :)
aluska sliczny brzuszek :) gratuluje zdanego egzaminu, z tego co pisalas to niezly stresik byl, ale najwazniejsze, ze juz po :):)
madzienka super pomocnik z wkretafka :D:D a lokaorzy rewelacyjni :):)
maltanka moze jakos przetrwasz przeprowadzke, oby nastepna do wlasnego M :)
sunday nie martw sie miesiac bezrobocia jeszcze nikomu nie zaszkodzil :D:D najwazniejsze, ze od wrzesnia masz pewna prace :):) Gratki za postepy w nocnikowaniu :):) teraz juz z kazdym dniem bedzie lepiej, najwazniejsze, ze chce usiasc na nocnik :)
karlita rewelacyjne te zdjecia Gabi :):) no i wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia roczku!!! Oby szystkie lata byly ak szczesniwe i beztroskie jak ten pierszy!!!
anet oszczedzaj sie !!! sliczne te Twoje dziewczyny, ale sie usmialam z reanimacji Pantery :D:D:D

Wiecej niestety nie pamietam, bo czytalam rano...
My juz po weselu :D:D fajnie bylo, tym bardziej, ze to moja siorka z ktora jestesmy mocno zwiazane brala slub :):) wrocilismy dopiero dzisiaj rano, przez te dwa dni naprawde poczulam, ze jestem na weselu :):) wybawilam sie jak nigdy :):)
Jutro znowu na kurs , ale strasznie mi sie nie chce... :( zmykam spac
Dobranoc...

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczorkiem

nie nadrobię już dzisiejszego dnia, bo wybrałam się na piechotkę z psem a i tak jest już późno, my już przeprowadziliśmy się, zabraliśmy wszystkie graty, przyszłam jeszcze po laptopa tak więc brak neta, ale jutro przychodzi ktoś do mnie z formy tej co mamy na starym mieszkaniu i mam nadzieję szybko założą. a tak po za tym to mieszkanie ok, choć wiadomo nie jak własne, Hubertowi też się chyba podoba bo spał w dzień 3 godziny:-p

dobra spadam, odezwę się jak mnie juz podłączą:-D
dobrej nocki

Witam wieczorkiem,
nie nadrabiam póki co bo położyłam Szkrabika i nie wiem, czy mi pozwoli...jeśli tak, to jeszcze się odezwę:tak:
My dziś odwiedziliśmy dziadków i się poopalaliśmy:tak: i pewnie cały tydzień tak wykorzystamy:-D
Lecę czytać, co u Was:tak::tak:

jak tam na zlocie rodzinnym było?;-)

Jak to zloty,....długie:crazy:ale mamy wymówkę,...Natalka:-Dprzynajmniej ona skorzystała...ma mnóstwo nowych zdjęć:tak::tak::tak:

Bylam w spoldzielni zaplacic za mieszkanie, wracajac poszlam do ciucha, w sklepie byla babka z chlopcem gdzies moze w wieku Maksa ten podszedl do mojego malego zlapal go z calej sily za glowe i telepie az go przewrocil, podbieglam do nich i normalnie wrzasnelam to dziecko i wtedy dopiero mamusia przyszla i przeprosila za niego,swietnie moze gdybym nie podniosla glosu to by nie zareagowala w ogole, moj maly zaczal plakac masakra!!!!MAMUSIA wybrala sie na zakupy!!!!:szok::wściekła/y:

Bardzo dobrze zareagowałaś :tak:

lozkoc.jpg

Sunday i dobrze że wrzasnęłaś na tego bachora!!!!!

Super zdolna pomocnica i jaka ładna:tak::tak::tak:

witam sie laseczki
jak ja tęskniłam za Wami wczoraj w nocy dotarliśmy do domu i ciężko się nam wstawało mały śpi a ja trochę chciałam dom ogarnąć ale tak mi sie nie chce ze szok
Postaram się trochę Was nadrobić, a teraz dla wszystkich Babeczek bardzo miłego dnia i cieplutkie pozdrowienia

oooo....super Cię znowu słyszeć....stęskniliśmy się:tak::tak:

Poczytałam Was ale nic w bolącej głowie nie zostało:no::-(.
Nie będę smęcić i zmykam, M jeszcze w domu może:sorry2: w sobotę wyjedzie:dry::baffled::nerd:.

Oby ból szybko przeszedł:tak::tak:

Hello! Co tu takie pustki???!!!!:szok::confused:
Moje dziecie wlasnie zjadlo pulpeta z kasza i surowka, a najbardziej smakowala mu surowka!!!!!:-):-):-)
Musze się jeszcze pochwalić że zrobil dwa razy siusiu do nocnika i kupe prawie,,, bo czesc wyladowala obok...........;-):zawstydzona/y: ale i tak super jak na pierwszy powazny raz!!!:tak::tak::tak:

Gratulacje za udane nocnikowanie:tak::tak:

witam wieczorkiem

nie nadrobię już dzisiejszego dnia, bo wybrałam się na piechotkę z psem a i tak jest już późno, my już przeprowadziliśmy się, zabraliśmy wszystkie graty, przyszłam jeszcze po laptopa tak więc brak neta, ale jutro przychodzi ktoś do mnie z formy tej co mamy na starym mieszkaniu i mam nadzieję szybko założą. a tak po za tym to mieszkanie ok, choć wiadomo nie jak własne, Hubertowi też się chyba podoba bo spał w dzień 3 godziny:-p

dobra spadam, odezwę się jak mnie juz podłączą:-D
dobrej nocki

Oby szybko był net:tak::tak::tak:i super, że mieszkano się podoba:tak::tak:

a propos szpinaku....tej zielonej brei (z mrożonego nie trawię) ale już naleśniki ze szpinakiem są super...niedawno znalazłam tę stronkę http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/szpinak/przepisy.html może komuś się przyda ;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-):-)
Ja nadal mam laptopa więc podczytuje was jak mogę, u nas dzisiaj w cieniu było 39st.C, ale po pracy poszliśmy nad morze i w wodzie tego upału się nie odczuwało, teraz nadal jest 30st.C, ale cóż w końcu wiedziałam gdzie przyjeżdżam
Maltankaoby wam się dobrze mieszkało na nowym mieszkanku :tak::tak::tak:
Madzienka śliczna mała pomocnica wam rośnie
Anet ty się lepiej jeszcze powstrzymaj przed dźwiganiem córci :tak::tak::tak:
Anaklim szkoda że was tak facet urządził przed urlopem, oby dało się znaleźć nowy domek
Talia z tego co pamiętam to gluten lepiej podawać po 10-tym m-cu życia i ja tak podawałam :tak::tak::tak:

Misia dzięki za stronkę:tak:

Co do glutenu to schemat karmienia niemowląt zmienia się z roku na rok....nasza pediatra tez twierdzi ze nie ma co się spieszyć:tak::tak::tak:

Maltanka czekamy na Ciebie, żeby was szybko podłączyli:-)
super że Hubercik już zaklimatyzował się w nowym miejscu:tak::tak::tak:

Sunday łóżeczko ikejowskie:tak::tak::tak:(tak to się pisze:happy:)
Gratulacje za udane nocnikowanie....

Zmykam spac dobranoc!!!!

Witajcie wieczorową porą...
pamiętacie nas jeszcze? :confused::rofl2::rofl2::rofl2:

Poczytałam, poczytałam... i już zgłupiałam i nie wiem co miałam napisać ale że będę się widziała z Madzieńką to ona - wedle obietnicy żłożonej na forum streści mi wszystko jeszcze raz! :-):-D:happy2:

Madzieńka Julcia ma już rozłozone łóżeczko - wow gratulujemy przejścia kolejnego kroku! ;-) to pewnie nagroda za to że tak ładnie Wam usypia... :-)
Ciekawa jestem coś za fajne foremki wynalazła...:-):tak:

Karlita spóźnione ale najserdeczniejsze życzonka dla Gabi podsyłam - moc uścisków i całusków!!!!!!!!!!!!

Maltanka oby Wam było dobrze w nowym mieszkanku - i fajnych sąsiadów życzę!!!!

Anaconda u nas też gorąco... tylko tego morza brak :-):baffled: ach jak bym się pochlapała w morzu... zazdraszczam ci tego :-)

Anaklim i jak poszukiwania nowego domku? Mam nadzieję że uda wam się jeszcze coś znaleźć i odpocząć...

Sunday gratulujemy nocnikowania!!!

misia ja też lubię naleśniki ze szpinakiem - szpinak musi być dobrze przyprawiony bo inaczej to jest koszmarną breją... ale jak się przypawi i dobrze poda to jest pysznyyy...

Aluśka śliczny masz brzusio... i bardzo zgrabny!!!!
Też bym taki chciała... ale jeszcze nie teraz :-D

Wiecie że ja w dalszym ciągu nie mam @ i wcale za nią nie tęsknię....(to już chyba z 3,5 roku - bo Jula ciąża, karmienie, Neli ciąża, karmienie...) choć ostatnio Madzieńka i Karlita mnie nieźle nastraszyły że aż po rozmowie z nimi śniło mi się dziecko maleńkie aż zaczęłam się zastanawiać czy nie jestem w ciąży... jednak test rozwiał moje wątpliwości i znów żyję spokojnie :-);-):tak::-D

Anet oszczędzaj się i dbaj o Was!

Madzieńka ależ macie pięknych lokatorów... to ich chcesz jechać i doglądać :-)

Karlita cudny kolaz zrobiłaś... ale te dzieciaki pędem rosną... szok!

No i już więcej nic mi nie przychodzi do głowy żebym chciała napisać do którejś... jak o czymś zapomniałam to wybaczcie ale po całym dniu ganiania za moją dwójką już ledwo myślę
:rofl2::nerd:

Zmykam powiesić ręczniki żeby mi wysychały i uciekam do łóżeczka...
Dobranoc!

reklama
Dzień doberek!
ależ pięknie słonko świeci... chyba nas dziś usmaży żywcem :-D ale to nic i tak wolę taką patelnię od deszczu i szarugi :tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-);-)

My już od rana na nogach, zdążyłam już suche pranie złożyć, uprzątnąć pokój tak że nie trzeba chodzić po zabawkach :-):-D teraz idę robić kawkę żeby mieć powera na cały dzień :cool:

A Wy co - jeszcze śpicie? :happy2::blink::sorry2:

Do góry