F
fogia
Gość
Marta fajnie, że u Was wszystko ok. Fifi jeszcze pochodzi do jutra. Co do bawialni to w sumie może być, tylko powiedz mi kochana czy tam jest klima????
fogia promocji jest mase, tuniki dla Ciebie naprawde za 30zl pojedz do plazy albo do olimpu albo do galerii orkana-ja bylam w tej ostatniej z racji ze najblizej to naprawde sa wyprzedaze. Dla dzieciakow tez sa! :-) A ciazowy sklep jest w plazie, i jeszcze sa ubrania na targu pod zamkiem.
Fogia ja polecam H&M w plazie i ciążowe i dziecięce...ja uwielbiam ich ciuchy!!!!
ok czyli plazę trzeba obstawić. Wiecie dziewczyny ja mam ten problem, że ze mnie pulchna kobieta i znaleźć fajny ciuch w rozmiarze 40+ (i to duży plus) jest naprawdę trudno. Sporo rzeczy kupuję przez allegro, spodnie na przykład ale ciążowe to wolałabym najpierw przymierzyć.fogia moja kolezanka z kursu w piatek w h&m kupila 2 pary spodni ciazowych, jedna za 40zl a drugie za 60, wiec mysle, ze warto zobaczyc
wiesz u mnie podobnie ostatnio zaczęłam się zastanawiać jak to rozegramy jak maleństwo sie urodzi ... żeby Gabi nie budziło itd mamy 2 pokojowe mieszkanko ...
zastanawia mnie wiele rzeczy wiem że niepotrzebnie się martwię bo to są takie problemy które łatwo rozwiązać
nasze też ma 2 pokoje, dałoby się je urządzić z sensem bo kuchnia jest ogromna ale przecież na stancji nie będę robić generalnego remontu. Poza tym w szafach jest jeszcze dużo rzeczy po poprzednich właścicielach, więc oczywiście dla nas mniej...
wybrać się można
ale trzeba uważać bo dużo rzeczy przecenionych ma jakieś wady!! dziurki, plamki ... trzeba dokłądnie oglądać
ok, dzięki będę oglądać
jak to też?????? mi proszę na razie nic nie wmawiaćmoże niedlugo bedziemy miec kolejna cieżarną na forum???!!!Hm?????I tez z dziewczynka????!!!!!