reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dziewczyny a co z BUGI???

Idziemy...będziesz???

Madziarka a Wy będziecie????

JUŻ JESTEM :)

wybrać się można
ale trzeba uważać bo dużo rzeczy przecenionych ma jakieś wady!! dziurki, plamki ... trzeba dokłądnie oglądać ;)

urkol.jpg

Madzianka macie super pokoik dla Juli :) i fajne łóżeczko :)
teraz kupowaliście łóżeczko ??

NO NARESZCIE!!!!!!

Imprezka super, dziewczyny jak zwykle super...:tak::tak::tak:a jaki torcik...mniam mniam pycha!!!

Nie kupowaliśmy-Jula śpi w nim od 4 miesiąca-wcześniej spała w kołysce w naszej sypialni, dokupiliśmy tylko barierkę a zdemontowaliśmy cały bok ze szczebelkami taki myk ikejowski:-):-):-):-)

Fornetka WOW!!!!!!
My nie męczylismy się z kolkami ale Madziarka cos na ten temat może Ci podpowiedziec.....Sab Simplex!!!!
Nie wiem czy słyszalas o masazu ciepłymi pestkami wiśni/czereśni...podobno działają cuda!!!

Martus to dlatego tak rzadko bywasz na forum:-p:-p:-p:-p

My już po obiadku kończymy pakowanie torby na basen...

reklama
Madzienka Madziara fajne wam !!!SPA!!! Pomarzyć!!!! :-)
fornetka wow dziewczyno ale nadrobilas!!!!Spoczko!!! Bidula z Ciebie z tym jedzeniem,ale za to jaka laska z Ciebie bedzie!!!!:-):-):-)
Sunday może i tak ale jak widzę coś dobrego do jedzenia to mam taki apetyt ze szok i na ostatnim grillu to normalnie aż się mało co nie popłakałam oni jedli takie pyszności a ja bułkę, ale co się nie robi dla dzieci.

JUŻ JESTEM :)

rano byliśmy na ostatnich zakupach później strojenie ogródka - mieliśmy frajdę z dmuchaniem balonów ;) bo nam uciekały ;)

goście przyjechali wcześniej - o godzinę - przez co ja byłam w proszku ;)
a najlepsze jest to ze w domu nie przymierzyłam sukienki ... i niestety natura zaczęła już działać i znów mój biust zaczął się powiększać .... i nie wyglądałam tak jak powinnam ... nawet agrafka nie pomogła mój mąż mówi ze przesadzam ale mniejasza o to ...

do tego nasz aparat jest w naprawie więc mam mało zdjęć :( tak to jest polegać na innych :(

chyba mam dzień marudy ...

urkol.jpg

Fornetka cóż za post SZACUN ;)
ehhh dobrze pamiętam jak to jest nic nie jeść z letnich smakołyków ... trzymaj się!! kochana dajesz Nikodemkowi koperek do picia ?? u nas Gabi piła koperek od 3 tygodnia ... pediatra mówiła ze nie trzeba a ja dawałam i małej poprawiło się z brzuszkiem!! do tego po pierwszym miesiącu dawałam jej infacol i pożegnaliśmy się z kolkami!! na dobre!!
Karlita mąz ma racje przesadzas bo wygladasz przeslicznie ciąza Ci służy a Gabi wtóruje mamie i tez wygląda cudownie.
Co do koperku to nie daje ale jutro idę na szczepienia i spytam się lekarki mam trochę obawy przed dawaniem bo to sie wiąże z butelka a ja sie boje ze jak mu zasmakuje butelka to koniec z cyckiem ale może przesadzam zobaczę co powie jutro babka

:-D:-D:-D:-D Dobre z tą kartką;-):tak::-D:-D :cool2::cool2::cool::cool:. Jesteś wielka ogromny szacun
bravo.gif

Co do staranek to intensywnie trwają:-p;-), zmiana klimatu i teges, więc może w końcu:dry:, a i M nabrał większej ochoty na potomstwo:-p:tak::tak::szok:.
Marta musiałam jakoś nadrobić a jak bym zaczęła cytować to pewnie brakło bym mi strony, to kiedy nam powiesz czy starania sie powiodły trzymam kciukasy ze będzie kolejne szalone dziecko w twojej rodzinie ale tym razem niech mąż postara się o dziewczynkę tak na osłodę dla mamy

NO NARESZCIE!!!!!!
Fornetka WOW!!!!!!
My nie męczylismy się z kolkami ale Madziarka cos na ten temat może Ci podpowiedziec.....Sab Simplex!!!!
Nie wiem czy słyszalas o masazu ciepłymi pestkami wiśni/czereśni...podobno działają cuda!!!
Madzieńka mam nadzieje ze moze jedank ta kolka po koperku przejdzie albo kupie esputikol ponoć jest świetny a teraz mój mały zasypia gadając do miska z karuzeli nie mam słów do niego bo już prawie zasną ale mu się pościło gazy i to troszkę tak głośno i się obudził chyba się przestraszył i pewnie teraz zdaje relacje miskom bo ja się zawinęłam do kompa i miedzy czasie robię sobie herbatę. Gratulacje dla Julci za przejście do starszej grupy pływaków

Witajcie
fornetka ogromny szacun za post :):) to bardzo mile :):) naprawde szkoda mi Ciebie, szczegolnie w tym okresie, kiedy tak duzo pysznosci do jedzenia:( ale za to figurke bedziesz miala niesamowita :):D
fogia moja kolezanka z kursu w piatek w h&m kupila 2 pary spodni ciazowych, jedna za 40zl a drugie za 60, wiec mysle, ze warto zobaczyc
maltanka niech sie panowie od netu pospiesza, bo bedziemy tesknic :)
marta powodzenia w starankah :):)
madziara musialo byc wesolo u was w domku :):) zawsze chcialam miec siostre, niestety mam tylko cioteczne, ale za to jakie fajne :D:D
obie Madzie udanej wyprawy do spa, w takim towarzystwie napewno bedzie rewelacyjnie :):)
karlita Maz ma racje przesadzasz!!! wygladasz naprawde slicznie, Gabi oczywiscie tez :):)

no i tyle pamietam... :p a gdzie Marzenka?? pewnie zapracowane biedactwo

Zmykam dziewczyny, bo czeka mnie sprzatanie, zalegle pranie i inne takie watpliwe przyjemnosci...
Milego dnia

Fornetka ta środkowa fotka to z soboty ;) tam wyglądałam w miarę ;) ładnie bo się przygotowałam ;)
a na zdjęciach tortowych jestem przysłonięta innymi fotkami bo na pierwszym planie są moje "walory kobiece" wielkości tortu ... a to nie ja miałam być atrakcją :-(
dobra koniec tematu ...

Madzienka no ja narazie sie pisze na czwartkowe BUGI, kto jeszcze bedzie??????

Moje dziecie niedawno wstalo :szok: ja w tym czasie zrobilam porządki w swojej szafie, troche rzeczy spakowalam do wywalenia, postawie w smietniku na dole-moze komus sie przyda. A i tak swtiwerdzam ze nie mam sie w co ubrac!!!!:-:)confused:
Marta no to może niedlugo bedziemy miec kolejna cieżarną na forum???!!!Hm?????I tez z dziewczynka????!!!!!:-D:tak:

ja znowu tylko na chwilkę zagladam bo dziś małżowe święto:tak::tak::tak::tak:

karlita śliczne zdjęcia, i oie wyglądacie cudownie. całuki dla Gabi z okazji urodzinek:tak::tak:

sienio
ja dzis też ledwie wyrabiam e sprzątaniem i praniem:no::no::no:

nadulec zazdroszczę wyjazdu, i brawa za ząbki:tak::tak::tak:

fornetka chustę kupiłam na allegro, taka w sumie nie firmową bo nie wiedziałam czy Mikołaj ja zaakceptuje a szkoda mi było wydać 150 czy 200 zł na coś co będzie leżało, ale jest fajna, łatwo się dociąga i jest miękka:tak::tak: suer się nosi takie dzieciaczki:tak::tak::tak:

diękuję z atrymanie kciuków za Mikołaja:tak::tak:, spisał sie dzielnie, zapłakał tylko troszeczkę, wieczorem troszke marudził ale ładnie usnął, mam nadzieje że pośpi w nocy:tak::tak::tak:

nie wiem czy napisałam wszystko ale zmykam już, miłego wieczoru zyczę:tak::tak::tak:

reklama
My po wizycie w spa...było rewelacyjnie i chyba będziemy tam coraz częstszym gościem...później zaliczyliśmy jedzonko i dopiero co weszliśmy do domu....:tak:
fotki oczywiście są, pokaże....jeśli chcecie...:-p:-p:-p

:sorry2::sorry2::sorry2: Dopiero po 2 tygodniach się gapnęłaś:confused::rolleyes::wink::rofl::rofl:.

nie chciałam zapeszać:-p:-p:-p:-p:-p

spisał sie dzielnie, zapłakał tylko troszeczkę, wieczorem troszke marudził ale ładnie usnął, mam nadzieje że pośpi w nocy:tak::tak::tak:

Brawo dla Mikołajka!!!

No właśnie kto będzie w czwartek w Bugi????????????
:blink::blink::blink:

Sunday co do prezentu to nie mam pojęcia:confused::confused::confused::confused:a co do porządków to ja dzisiaj tez robiłam porządki w szafie, ale jestesm typem chomika i cały czas uwazam że jeszcze może kiedys to założę...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry