reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mnie zastanawia jak włączyć gluten do diety Gabi a Wy kiedy zaczęłyście włączać i jak to robiłyście? Ja wszędzie czytam ze nie wcześniej niż w 5 a nie później niż w 6 miesiącu zacząć go wprowadzać zeby nie uczulił na przyszłość.
Próbowałam dawać Gabi szpinak no i strasznie nie lubi szpinaku moje dziecko ae nie poddam sie będę jeszcze robić kiedy indziej podejścia bo chciałbym żeby lubiła też warzywa a nie tylko owoce i deserki które wcina znakomicie.
miłego dzionka

Talia z glutenem to zrob jak napisala Misia...dodawaj jej troszkę kaszki mannej...a co do szpinaku to jesli dajesz Gabi ten sloiczkowy to wcale nie dziwię się...moja pluła nim ale zrobiony przeze mnie i doprawiony wcina wiec spokojnie:tak::tak::tak::tak:
a z reszta jesli szpinak jej nie podpasuje to nie tragedia ważne żeby chciała jeśc inne warzywa;-);-)

Jeszcze mam klopot bo mam obrus zaplamiony herbata po piatku i nie spralo mi sie, co robić???Macie cos wypróbowanego????:zawstydzona/y::-(

Sunday polecam odplamiacz dr Beckmann Dr.Beckmann - Silny odplamiacz kawa, herbata - 50ml | Chemia gospodarcza | Odplamiacze | Sklep spożywczy - zakupy przez internet u nas sprawdza się rewelacyjnie

No właśnie co z Fornetką???:sorry2:

Maltanka życzę szybkich porządków:tak::tak::tak:
Kiedy umawiamy się na dworek???i oby internet szybko podłączyli....

Anaklim owocnych poszukiwań domku...a jak wasze zdróweczko...
I jak podobał Ci się wczorajszy mecz...Niemcy -Anglia??
Ja stawiam na mistrzostwo Niemców a Ty....chociaż nie mam o tym pojęcia:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A ptaszki zagnieździły się z tyłu domku na dzialce i.....teściowej będa brudzić:-D

Witajcie, my już po spacerku, zaliczyliśmy zakupy w realu i oczywiście piaskownice:tak::tak::tak:
Jula robiła dzisiaj furorę w piaskownicy...wszystkie dzieciaki biły sie o jej foremki:-D:-D:-Dkupiłam jej w realu foremki w kształcie zamku...i dzisiaj niezła forteca powstała w naszej piaskownicy a jakie miny niezadowolenia były jak już musiałyśmy iść do domu:-p:-p:-p:-p

reklama
ja jestem z vanisha zadowolona bo tylko dzieki niemu pozbyłam się plam z truskawek z ubranek Amandy więc i z herbatą powinien sobie poradzić:tak::tak:

Bylam na zakupach i kupilam vanish-zobaczymy co z tego wyjdzie.

Bylam w spoldzielni zaplacic za mieszkanie, wracajac poszlam do ciucha, w sklepie byla babka z chlopcem gdzies moze w wieku Maksa ten podszedl do mojego malego zlapal go z calej sily za glowe i telepie az go przewrocil, podbieglam do nich i normalnie wrzasnelam to dziecko i wtedy dopiero mamusia przyszla i przeprosila za niego,swietnie moze gdybym nie podniosla glosu to by nie zareagowala w ogole, moj maly zaczal plakac masakra!!!!MAMUSIA wybrala sie na zakupy!!!!:szok::wściekła/y:

Madzienka wlasnie zapomnialam o tym odplamiaczu, milam kiedys z tej serii ale do plam po atramencie i rzeczywiwsicie poszlo bez problemu, ale w stokrotce nie bylo ich, bo moze bym kupil jakbym zobaczyla ba polce.

Ostatnia edycja:
Karlita jak urodzinki chwal się.....:tak::tak::tak:

A to nasza Jula pomagała tacie montowac barierkę w swoim łóżeczku:-D:-D:-D
lozkoc.jpg

Sunday i dobrze że wrzasnęłaś na tego bachora!!!!!

witam sie laseczki
jak ja tęskniłam za Wami wczoraj w nocy dotarliśmy do domu i ciężko się nam wstawało mały śpi a ja trochę chciałam dom ogarnąć ale tak mi sie nie chce ze szok
Postaram się trochę Was nadrobić, a teraz dla wszystkich Babeczek bardzo miłego dnia i cieplutkie pozdrowienia

Talia - gluten już??? Dziewczyny ja jeszcze z Ignasiem na cycku a on już 5,5 miesiąca.... A ze szpinakiem to ja bym się w ogóle nie spieszyła. Tak jak szczaw zawiera kwas szczawiowy i powinno się go raczej podawać po 9 miesiącu. Mój Kaj długo nie jadł a teraz to jest jego ulubiona potrawa!!!

Resztę napiszę po meczu!

Marta ja tez borykam sie dzisiaj z bólem głowy, znowu zaczyna przypominac o sobie :-( musze jakos przetrwac do konca dnia bez kolejnego proszka :-(
talia ja to chyba podalam cos z glutenem Maksowi po 10mc-tak mi sie zdaje. a co do szpinaku to nie ma co na sile dawac, jest mase innych wartościowych warzyw i lepszych w samku, a i zgadzam sie z tym ze ten w sloiku jest beznadziejny w koncu dziecko tez ma swoje smaki i szpinak powinien byc badz co badz dobrze zrobiony bo czasem i takiego dzieciaki nie znosza-ja jak sobie przypomne przedszkole i porcje szpinaku to az zastygam!!!;-);-);-)

Hello! Co tu takie pustki???!!!!:szok::confused:
Moje dziecie wlasnie zjadlo pulpeta z kasza i surowka, a najbardziej smakowala mu surowka!!!!!:-):-):-)
Musze się jeszcze pochwalić że zrobil dwa razy siusiu do nocnika i kupe prawie,,, bo czesc wyladowala obok...........;-):zawstydzona/y: ale i tak super jak na pierwszy powazny raz!!!:tak::tak::tak:

reklama
Witam wieczorowa pora....:-D
Sunday,gratki dla Maksia za udane nocnikowanie....ja juz tez chyba zakupie nocnik dla Karolci,niech cwiczy...hi,hi....:happy:
Dzis cale popoludnie na dworze bylismy,troszke poplewilam,Karolcia az dwie drzemi na dworze strzelila,a teraz sie tlucze.....a jej pora spania juz minela....tak myslalam ze spanie dzis sie opozni:baffled:
Lece , bo mi sie kalafior gotuje....zaraz bede palaszowac....:-D:-D:-D

Do góry