Mnie zastanawia jak włączyć gluten do diety Gabi a Wy kiedy zaczęłyście włączać i jak to robiłyście? Ja wszędzie czytam ze nie wcześniej niż w 5 a nie później niż w 6 miesiącu zacząć go wprowadzać zeby nie uczulił na przyszłość.
Próbowałam dawać Gabi szpinak no i strasznie nie lubi szpinaku moje dziecko ae nie poddam sie będę jeszcze robić kiedy indziej podejścia bo chciałbym żeby lubiła też warzywa a nie tylko owoce i deserki które wcina znakomicie.
miłego dzionka
Talia z glutenem to zrob jak napisala Misia...dodawaj jej troszkę kaszki mannej...a co do szpinaku to jesli dajesz Gabi ten sloiczkowy to wcale nie dziwię się...moja pluła nim ale zrobiony przeze mnie i doprawiony wcina wiec spokojnie
a z reszta jesli szpinak jej nie podpasuje to nie tragedia ważne żeby chciała jeśc inne warzywa;-);-)
Jeszcze mam klopot bo mam obrus zaplamiony herbata po piatku i nie spralo mi sie, co robić???Macie cos wypróbowanego????:-(
Sunday polecam odplamiacz dr Beckmann Dr.Beckmann - Silny odplamiacz kawa, herbata - 50ml | Chemia gospodarcza | Odplamiacze | Sklep spożywczy - zakupy przez internet u nas sprawdza się rewelacyjnie
No właśnie co z Fornetką???
Maltanka życzę szybkich porządków
Kiedy umawiamy się na dworek???i oby internet szybko podłączyli....
Anaklim owocnych poszukiwań domku...a jak wasze zdróweczko...
I jak podobał Ci się wczorajszy mecz...Niemcy -Anglia??
Ja stawiam na mistrzostwo Niemców a Ty....chociaż nie mam o tym pojęcia
A ptaszki zagnieździły się z tyłu domku na dzialce i.....teściowej będa brudzić
Witajcie, my już po spacerku, zaliczyliśmy zakupy w realu i oczywiście piaskownice
Jula robiła dzisiaj furorę w piaskownicy...wszystkie dzieciaki biły sie o jej foremkikupiłam jej w realu foremki w kształcie zamku...i dzisiaj niezła forteca powstała w naszej piaskownicy a jakie miny niezadowolenia były jak już musiałyśmy iść do domu