reklama
F
fogia
Gość
Hej dziewczynki
choruję od wczoraj. W dzień byliśmy u moich dziadków, pojadłam kiełbaski i ziemniaczków pieczonych w prawdziwym, najprawdziwszym ognisku. Filipek wyganiał się z tatusiem przy piłce. Wróciliśmy do domu, a wieczorem temperatura do 38 i potworny ból gardła. Leczę się wszystkimi domowymi specyfikami, przeleżałam cały dzisiejszy dzień w łóżku i mam nadzieję, że jakoś przejdzie. Jak nie to pójdę jutro do lekarza.
dla Gabrysi spóźnione ale szczere buziaki urodzinowe przesyła Filipek i ciocia Justyna!!!!
Mam nadzieję, że z babcią jednak będzie dobrze, życzymy Wam tego z całego serca.
choruję od wczoraj. W dzień byliśmy u moich dziadków, pojadłam kiełbaski i ziemniaczków pieczonych w prawdziwym, najprawdziwszym ognisku. Filipek wyganiał się z tatusiem przy piłce. Wróciliśmy do domu, a wieczorem temperatura do 38 i potworny ból gardła. Leczę się wszystkimi domowymi specyfikami, przeleżałam cały dzisiejszy dzień w łóżku i mam nadzieję, że jakoś przejdzie. Jak nie to pójdę jutro do lekarza.
dla Gabrysi spóźnione ale szczere buziaki urodzinowe przesyła Filipek i ciocia Justyna!!!!
uczę angielskiego w praktycznie wszystkich klasach od 1 podstawówki (a właściwie od zerówki) do 3 gimnazjum. I pewnie dlatego, że mam wątpliwą przyjemność użerać się z gimnazjalistami tak doceniam maluszki.
Fogia dla dla takich chwil warto być nauczycielem, szkoda że tak mało takich chwil ostatnio się zdarza. Moja mama zanim przeszła na emeryturę to już narzekała na dzieciaki że się zmieniły że to nie to samo co jak zaczynała pracę, ale jak ty w młodszych klasach uczysz to chyba nie jest jeszcze tak źle
będę na zwolnieniu, w planach mam mieć w większości klasy gimnazjalne i po prostu szkoda mi zdrowia mojego i tego nienarodzonego malucha.Fogia - odsapniesz teraz trochę! Wracasz od września czy będziesz na zwolnieniu?
Mam nadzieję, że z babcią jednak będzie dobrze, życzymy Wam tego z całego serca.
sunday_
Fanka BB :)
Witam!My dzisiaj bylismy u moich rodzicow, Maksio dostal z odpustu pistolet(mysli chyba ze to wiertarka), wiatraczek i taka kaczuszke do popychania. Pograli chlopaki z pilke!tzn moj maly chlopak glownie siedzial w samochodzie za kierownica Teraz siedzi i bajke oglada i zajada placuski z dzemem (mojej roboty) :-):-);-);-)
Madzienka super masz lokatorow!!!Swietne fotki!!!:-):-):-)
fogia zdrowka!!!:-)
Madzienka super masz lokatorow!!!Swietne fotki!!!:-):-):-)
fogia zdrowka!!!:-)
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ano leci czas , leci....:-)
Anet śliczna pannica ci rośnie, a co do Gosi i pierwszej klasy to tylko patrzeć jak i moja szkołę zacznie
Ale sliczne ptaszki.....My dzisiaj dzień spędziliśmy na działeczce...i zobaczcie jakich mamy nowych mieszkańców
Ojej,mam nadzieje ze ci przejdzie szybko,bo lekarz to tez ci nie za wiele moze dac,bo w pierwszym trymestrze lepiej od lekow sie wstrzymac....tulaski kochana:-)Hej dziewczynki
Witam niedzielnie....
My dzis bylismy u znajomych ,co maja synka rok starszego od Karolci...a o dziwo z Gosia sie bawil a nie z Karolina,widocznie lubi starsze panny
chyba za bardzo sie rozpedzilam z podnoszeniem Karoliny,bo cos mnie dzis brzuchol boli,mam nadzieje ze mi nic tam w srodku nie puscilo,bo to juz akurat jutro miesiac mija od operacji...........
Ok lece bo maz zaraz zasiada na kompa...
Wiec DOBRANOC mowie:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Jestem,żyję, za szofera musiałam robić.
Na jutro mam 2 prace zaliczeniowe napisać ale chyba rano to zrobię metodą kopiuj - wklej bo myśleć mi się nie chce - dobrze że M ma dziś nockę w kuchni bo to całodzienne siedzenie za stołem baardzo męczące jest;-).
Na jutro mam 2 prace zaliczeniowe napisać ale chyba rano to zrobię metodą kopiuj - wklej bo myśleć mi się nie chce - dobrze że M ma dziś nockę w kuchni bo to całodzienne siedzenie za stołem baardzo męczące jest;-).
Zapomniałam się pochwalić, wczoraj Natalka przewróciła się z brzuszka na plecki:-):-):-):-):-)
Gratulacje!!!!
Ale pustki
Maltanka jak pakowanie??
Madzieńka - superaśni lokatorzy:-) Tylko parapety będziesz miała zasr....:-)))))))
Fogia - zdrówka dla Ciebie. Uważaj na siebie i idź do lekarza!
Misia - gratulacje dla Natalki. Ani się obejrzysz jak zacznie się turlać i podnosić!
Anet - nie szalej. Musisz całkiem dojść do siebie. Twój organizm na pewno powie Ci kiedy to nastąpi.
A ja się witam wakacyjnie i poniedziałkowo z lurowatą kawką w ręku. Za oknem szaro buro i ponuro (no cóż - lato w Irlandii). My dwa tyg do wakacji a w sobotę zadzwonił chłop, który miał nam wynająć dom na wakacje i powiedział, że niestety, ale pomyliły mu się terminy (bardzo to irlandzkie) i domek jest dostępny od 03 lipca a nie od 11! Szkoda, kurw.a, bo Hubert ma od 11.07 dopiero urlop. Normalnie aż musiałam zakląć, bo zostaliśmy z urlopem bez domku. Szukam od nowa, ale dwa tyg przed wyjazdem ciężko coś znaleźć
Fogia - zdrówka dla Ciebie. Uważaj na siebie i idź do lekarza!
Misia - gratulacje dla Natalki. Ani się obejrzysz jak zacznie się turlać i podnosić!
Anet - nie szalej. Musisz całkiem dojść do siebie. Twój organizm na pewno powie Ci kiedy to nastąpi.
A ja się witam wakacyjnie i poniedziałkowo z lurowatą kawką w ręku. Za oknem szaro buro i ponuro (no cóż - lato w Irlandii). My dwa tyg do wakacji a w sobotę zadzwonił chłop, który miał nam wynająć dom na wakacje i powiedział, że niestety, ale pomyliły mu się terminy (bardzo to irlandzkie) i domek jest dostępny od 03 lipca a nie od 11! Szkoda, kurw.a, bo Hubert ma od 11.07 dopiero urlop. Normalnie aż musiałam zakląć, bo zostaliśmy z urlopem bez domku. Szukam od nowa, ale dwa tyg przed wyjazdem ciężko coś znaleźć
reklama
maltanka
Fanka BB :)
talia super, że wyjazd nad morze się udał, aj już też nie mogę się doczekać urlopu:-):-)fotki super
kaikas to odpoczywaj od kompa, ja pamiętam jak w pracy siedziałam 8 godzin przed kompem to w domu nie mogłam na niego patrzeć
anet pewnie że tęsknimy a jak Karolcia pięknie stoi:-)
aluska super, że egzaminy zaliczone, widzę, że mamy tu fryzjerkę, będziemy uderzać do ciebie, :-):-)i zdrówka dla Ami, co ja czytam...dziewczynka będzie...
anaklim oj żeby ten wirus ju ż was opuścił, przykro mi z powodu babci:-(
sundey to widzę, że wesoło miałaś w piatek
karlita Wszystkie Najlepszego dla Gabrysi z okazji pierwszych urodzinek!!! Buziaczki!!!
shenen to najazd znajomych masz ostatnio:-)
madzienka niezłych macie lokatorów
fogia ojej zdrówka
anaklim oby szybko się udało coś znaleźć
witajcie
nadrobiłam tak po łebkach bo młody marudzi, nie wiem jak ja z nim dzisiaj wytrzymam a mam tyle sprzątania, że szok. Przeprowadziliśmy się już w sumie, ale zaraz zabieram młodego i idziemy sprzątać bo wszystko na środku tam porozwalane, nie mam jeszcze w nowym mieszkaniu internetu, mam nadzieję, że szybko założą...
dobra lecę bo mały beczy, zajrzę wieczorkiem jak mi się uda,
kaikas to odpoczywaj od kompa, ja pamiętam jak w pracy siedziałam 8 godzin przed kompem to w domu nie mogłam na niego patrzeć
anet pewnie że tęsknimy a jak Karolcia pięknie stoi:-)
aluska super, że egzaminy zaliczone, widzę, że mamy tu fryzjerkę, będziemy uderzać do ciebie, :-):-)i zdrówka dla Ami, co ja czytam...dziewczynka będzie...
anaklim oj żeby ten wirus ju ż was opuścił, przykro mi z powodu babci:-(
sundey to widzę, że wesoło miałaś w piatek
karlita Wszystkie Najlepszego dla Gabrysi z okazji pierwszych urodzinek!!! Buziaczki!!!
shenen to najazd znajomych masz ostatnio:-)
madzienka niezłych macie lokatorów
fogia ojej zdrówka
anaklim oby szybko się udało coś znaleźć
witajcie
nadrobiłam tak po łebkach bo młody marudzi, nie wiem jak ja z nim dzisiaj wytrzymam a mam tyle sprzątania, że szok. Przeprowadziliśmy się już w sumie, ale zaraz zabieram młodego i idziemy sprzątać bo wszystko na środku tam porozwalane, nie mam jeszcze w nowym mieszkaniu internetu, mam nadzieję, że szybko założą...
dobra lecę bo mały beczy, zajrzę wieczorkiem jak mi się uda,