reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Gabrysiu
W dniu twoich urodzin chcę Ci podarować
kawałeczek ziemi, byś mogła wyhodować,
słodyczowe drzewko, pełne cukiereczków,
tych małych i dużych i z dziurką w środeczku,
by rosły też na nim lody w różnym smaku
i świeże truskawki w czekoladowym fraku,
ale nie mogę dać Ci tego,
lecz mogę Ci życzyć wszystkiego dobrego!!!
bukiet%20z%20cukierkow.jpg

reklama
witam ponownie:-)
Aluska,gratki za egzaminy.....a ja nie zdazylam zaglosowac za płcia:-D:-D:-D
Moja Karolinka miala byc Martynka,ale maz sie uparl na Karoline(po babci:sorry2:)
Anaklim,przykro mi z powodu babci:-(
Karlita,wszystkiego co najlepsze dla Gabrysi z okazji roczku!!!
Niech sie zdrowo chowa mamie(i tacie) na pocieche....!!!!
Sunday,
szkoda ze zastepstwo sie skonczylo....a od wrzesnia cos znalazlas(bo ja nie w temacie:sorry2:)

Dzis sernik upieklam...+ale chata jeszcze nie posprzatana....
bo maz cos wierci i mi sie kurzy,a Karolcia oczywiscie musi wszystko poroznosic i wlazic gdzie najbrudniej.......wrr.....znow po nocy bede sprzatac,bo teraz Karolina wstala i sie drze...a
myslalam ze jak zab jej wyszedl to sie uspokoi...ehhhhh

PS.:elvis:

Ostatnia edycja:
anet śliczna ta twoaja Karolinka, szybko stanęła na nóżki zdolna istotka, gratuluję!

anaklim oby czasu przybyło:) no i żeby Rota Huberta opuścił.

sunday_jak tam wyprzedaze, co zakupiaś?

karlita sto lat dla Gabrysi, na tym zestawieniu wida jak ślicznie się rozwijała

Moja Gabi coś marudzi długo tu nie zabawiłam,

Witam ponownie :-):-):-):-)
Siorka się jeszcze zlitowała i na dzisiaj lapka zostawiła więc czytam i piszę :-D:-D:-D:-D
Aluśka gratulacje córeczki no i tak dobrze zdanych egzaminów, a brzusio rośnie uroczo :tak::tak::tak:
Karlita super zestawienie zrobiłaś z Gabrysi fotek, wszystkiego najlepszego dla naszego roczniaka :tak::tak:
Anaklim nie myśl o najgorszym, z babcia będzie wszystko dobrze, trzymam &&& i oby Huberta rota przestał męczyć :tak::tak::tak:
Anet śliczna pannica ci rośnie, a co do Gosi i pierwszej klasy to tylko patrzeć jak i moja szkołę zacznie :szok::szok::szok:

HEJ:))

wszystkiego najjjj dla GABRYSI i ROdziców:))

Madzienka no niestety w czwartek (z reszta jak caly tydzien oprocz srody łącznie z weekendem:(() pracuje od 7-15 wiec nie dam rady do bugi sie wybrac:(.......ehhhhhhhhh

jutro do Was zajrze bo mam wolne adzisiaj ide hanie lulac:))bo jeszcze łazi:)

dobrej nocy

Witam wieczorowo.
karlita Wszystkiego Najlepszego dla Gabrysi w Dniu Pierwszych Urodzin! Wiele uśmiechów, a mało złości, długich lat życia w szczęśliwości, dobrego zdrowia i pomyślności.
aluśka masz śliczny brzusio no i gratuluję dziewczynki:tak: Zdolna bestia z Ciebie z tymi egzaminami, córcia będzie dumna kiedyś z Ciebie jak jej opowiesz jaki egzamin miałaś w czasie ciąży-jestem pełna podziwu dla Ciebie.:tak::tak::tak:
anet15 śliczna Karolinka:tak: Super rośnie...
anaconda27 fajną masz siostrę że tak Cię wspiera i pomaga.:tak:
talia super że wyjazd się udał. A płażowiczki super się prezentowały.
sunday_ mam nadzieję że jutro mąż będzie się lepiej czuł niż dzisiaj bo zapowiadają 28 stopni:tak:
Ja cały dzień zalatana, rano byłam na zakupach a potem mieliśmy gości i tak szybko zleciał cały dzień, jeszcze teraz naczynia pomyłam. Kupiłam Kubusiowi domek w Real-u taki składany, tak się ładnie bawił że szok. Teraz lecę się kąpać i lulu bo pewnie ok 7 pobudka:sorry2: Miłej nocki.

U nas jakos leci z dnia na dzien.....Karola szaleje na calego,wczoraj konczyla 10 miesiecy i nauczyla sie wieczorem sama wstawac bez zadnej pomocy i trzymania.....no i tak caly wieczor cwiczyla,nawet swoja pore spania przegapila (klade ja ok 20-stej,a wczoraj zeszlo jej do 21)...a i wyszla jej wreszcie gorna jedynka:tak::-)
Gosia wczoraj zakonczyla rok szkolny w zerowce,teraz od wrzesnia pierwsza klasa juz:szok:,ale zlecialo....
Fogia,fajnie ze dzieciaki pamietaja i tesknia za toba,mile to....:tak:;-)
Talia,sliczna plazowiczka....:tak::happy2:
Lece troche mieszkanie ogarne,poki Karola spi,bo potem mi nie da.....
Milego wekendu zycze.....:tak:

PS.Po niedzieli upaly ponad 30 stopni nadaja...az trudno uwierzyc jak dzis na dwor wyszlam...u nas wieje ze niemalo glowe urwie.....:baffled:
A tu pochwale sie jeszcze moja panienka...
karola10mies024.jpg

By anet15 at 2010-06-25
karola10mies022.jpg

By anet15 at 2010-06-25

Ups,mialy byc mniejsze fotki,a tu mi takie duze wyskoczyly....ehhhh

Super panienka, śliczna i zdolna:tak:no i gratulacje z okazji 10 miesięcy:tak::tak:

W szkole wszystkie egzaminy zaliczyłam na 4 jak również wczorajszy egzamin fryzjerski też na te ocenę:-) nie było łatwo pojechałam z siorką na 12 bo kazali być pół godziny przed egzaminem:dry: żeby sobie przygotować dobrze stanowisko pracy potem przystąpiliśmy do pisania testu potem część praktyczna zaczęłam od tworzenia na głowie mojej siorki fryzury wieczorowej potem potem po stwierdzeniu przez egzaminatora że jest ona zaliczona mogłam przejść do dalszego etapu pracy tzn. strzyżenia damskiego i oczywiście musiałam zniszczyć tą fryzurę bo miało się ono odbywać na mokrych włosach po wymodelowaniu na końcu siorka mogła iść do domu bo swojego synka z moim małżem zostawiła i nie wiadomo jak sobie dawał radę z dwójka dzieci (jak się okazało całkiem nieźle he he:-D:-D) , potem strzyżenie męskie wykonane na głowie kolegi mojego małża :tak: następnie już lżejsze rzeczy jak nawijanie wałków do trwałej metodą klasyczną i kreatywną, pierścionki płaskie i spiralne i zakończenie plisowanie fal.
Po zakończeniu części praktycznej była odpowiedź ustna:sorry2: losowało się 3 pytania w różnej dziedziny tzn. chemia preparatów fryzjerskich i ich działanie na włosy, technologie we fryzjerstwie i techniki fryzjerskie:shocked2:+ dwa pytania pani egzaminator jeszcze wymyśliła bo jak stwierdziła chciała ze mną trochę pogadać:dry: a ja już miałam dość bo nie było nawet czasu na przerwę przez co byłam bardzo zmęczona a do tego mi ręce napuchły :baffled: zakończyłam egzamin o 18.35 a z racji tego że pół godziny jadę do domu to po 19 zajechałam i dziś musiałam to do 10.00 odespać:happy2:

Wielkie gratulacje za zdane egzaminy:tak:no to już wiemy do kogo będziemy chodzić się czesać;-);-);-)no i jeszcze raz gratulacje małej królewny w brzuszku:tak::tak:

Więcej nie poodpisuję bo nie poczytałam a to dlatego, że jak zwykle nie mam kompletnie czasu! Rota dopadł Huberta, Kaj miał zakończenie roku (świadectwo doskonałe - same celujące i tylko trzy piątki), moja babcia miała wylew, leży w szpitalu wojskowym na Majdanku i wszystko wskazuje na to, że polecę do Lublina szybciej niż planowaliśmy - szkoda tylko, że z takiego smutnego powodu.

Współczuję i oby z babcia wróciła do zdrowia:tak::tak:

Dzisiaj Gabisia kończy roczek eehhh jak ten czas leci szybko :)

Zobacz załącznik 259712

takie małe zestawienie

dzisiaj cały dzień spędziłam z Gabi miałyśmy dużo śmiechu poświęciłam jej się w 100% teraz śpi jak mały suseł ;)

po 15stej jedziemy do wuja na 50te urodziny a jutro nasza imprezka - zdam relację w poniedziałek :) BUZIACZKI :)

Super kolaż:tak::tak:
Gabrysiu,
Wszystkiego najlepszego!
Życia Baśniowego...
Dużo miłości,
niech w twym sercu zagości.
Życzę ci też
żebyś była także szczęśliwa
Nie bardzo kochliwa...
Być może płaczliwa...
Szanuj zawsze i wszędzie ludzi,
Nawet Gdy ktoś bardzo marudzi.
Nie zaznaj nigdy bólu ani głodu...
Miej u kogoś ciepło,nigdy chłodu...
Ucz się pilnie w szkole, byś była mądra ...
Niech z ciebie wyrośnie dziewczyna rozsądna:)

Myslałam że fotkę brzucia Wam dziś wkleiłam ale coś mi się pomyliło:dry:
Oto brzucholek fotka robiona we wtorek(22.06) czy 16tydz i 3 dzień
Zobacz załącznik 259713
Super brzuszek, jaki zgrabny:tak::tak::tak::tak:

Witajcie niedzielnie:tak::tak:

zaglądam na chwilkę, bo niedługo wybywamy na zlot rodzinny:baffled: a Natalka jeszcze śpi:szok:
Ale tu pustki....gdzie się pochowałyście?:dry:

reklama
Do góry