reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzienka wlasnie mi sie skonczylo zastepstwo. Do Bugi chetnie sie wybiore, ale pewna odp dam w najblizszych dniach!!!:tak::tak::tak:
aluśka bardzo się ciesze-kolejna panna w domu, ja strzelalam chlopaka bo życzyłam Ci chlopaka!!!:-):-):-):-D:-D:-D
Ale juz masz brzuszek!!!Super!!!
karlita Gabrysiu STO LAT!!!

Witajcie!!!
Ja wczora bylam ostatni dzień w pracy, od pon jestem mc na urlopie a potem na sierpien zarejestruje sie w UP, moze przez mc dostane zasilek :confused: Wczoraj mielismy znajomych w gosciach, moj M wlasnie odsypia bo dali czadu masakrycznie, po 1 w nocy grali na gitarze i spiewali :tak::tak::szok::szok: Mielismy jechac do moich rodzicow pomoc tacie w budowie garazu bo juz jest przy koncowce murowania ale Wojtek jest nie do życia!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rano zrobilam jedno pranie teraz konczy sie drugie,my z Maksem jestesmy po rosole.
Pojechalabym do Galerii Orkana lunac na wyprzedaze bo kumpelka mowila ze sa spore!!!
szkoda że już koniec pracy i do up będziesz musiała sie zarejestrować, może uda Ci się szybko druga znaleźć:confused::confused:

Witajcie...my mieliśmy dzisiaj w planach wypad na działkę ale rano opanował mnie leń i tak strasznie nie chciało mi się pupci ruszać więc siedzimy w domu...oczywiście piaskownice zaliczyliśmy....i spacerek....:tak::tak::tak::tak:

Misia mega buziaczek dla Natalki...rośnij zdrowo Księżniczko!!!!
6d6a40b41d532baa.gif

Aluśka gratulacje dobrych ocen;-)i zdanego egazminu...dobrze wiedzieć że mamy tak sprytne rączki wśród lublinianek...:tak::tak::tak:Chłopak???chwal sie!!!
dzieki Kochana za gratulacje:-):-)
Śliczny brzusiu :tak:- ja też taki chcę - chyba wyślę swojego M do Twojego P na instruktarz w płodzeniu córek;-):tak::-D:-D.
to moj by się z chęcią wybrał do twojego na instruktarz płodzenia synów he he;-) dzięki za komplement:-):-)

Hej Dziewczęta ;)

Z sił opadam, mam chwilę przerwy na gotowanie obiadu "/
Kupiliśmy dziewczynom zjeżdżalnię (sponsorowali dziadkowie) i wczoraj przez całyy dzień dzikie jazdy i goście do 24:00 :D
A dziś od rana w ogródku, bo chwastami obrośliśmy z każdej strony:zawstydzona/y:
Wpadłam tylko nie dać o sobie zapomnieć ;p

Karlita, moc uścisków dla Twojej Królewny! Wszystkiego co najlepsze na wszystkie dłuuugie lata, buziaki!

A teraz spadam do garów i znowu do ogródka, dzisiaj też znajomi się zapowiedzieli, sajonara (czy jak to tam się spisze ;))

reklama
Do góry