reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Właśnie ;-)- nie Mikołaj tylko Martynka.
Zmykam bo M obiad podaje.
Zmykam bo M obiad podaje.
Myslałam że fotkę brzucia Wam dziś wkleiłam ale coś mi się pomyliło
Oto brzucholek fotka robiona we wtorek(22.06) czy 16tydz i 3 dzień
Zobacz załącznik 259713
Oto brzucholek fotka robiona we wtorek(22.06) czy 16tydz i 3 dzień
Zobacz załącznik 259713
Marta1981
Rodzyneczka
Śliczny brzusiu - ja też taki chcę - chyba wyślę swojego M do Twojego P na instruktarz w płodzeniu córek;-).
Karlita zgadłaś he he:-):-):-)
Gratulacje......!!!!!!
A wyglądasz pieknie, ja też chcę taki brzuszek:-)
sunday_
Fanka BB :)
Madzienka wlasnie mi sie skonczylo zastepstwo. Do Bugi chetnie sie wybiore, ale pewna odp dam w najblizszych dniach!!!
aluśka bardzo się ciesze-kolejna panna w domu, ja strzelalam chlopaka bo życzyłam Ci chlopaka!!!:-):-):-)
Ale juz masz brzuszek!!!Super!!!
karlita Gabrysiu STO LAT!!!
aluśka bardzo się ciesze-kolejna panna w domu, ja strzelalam chlopaka bo życzyłam Ci chlopaka!!!:-):-):-)
Ale juz masz brzuszek!!!Super!!!
karlita Gabrysiu STO LAT!!!
szkoda że już koniec pracy i do up będziesz musiała sie zarejestrować, może uda Ci się szybko druga znaleźćWitajcie!!!
Ja wczora bylam ostatni dzień w pracy, od pon jestem mc na urlopie a potem na sierpien zarejestruje sie w UP, moze przez mc dostane zasilek Wczoraj mielismy znajomych w gosciach, moj M wlasnie odsypia bo dali czadu masakrycznie, po 1 w nocy grali na gitarze i spiewali Mielismy jechac do moich rodzicow pomoc tacie w budowie garazu bo juz jest przy koncowce murowania ale Wojtek jest nie do życia!!!
Rano zrobilam jedno pranie teraz konczy sie drugie,my z Maksem jestesmy po rosole.
Pojechalabym do Galerii Orkana lunac na wyprzedaze bo kumpelka mowila ze sa spore!!!
dzieki Kochana za gratulacje:-):-)Witajcie...my mieliśmy dzisiaj w planach wypad na działkę ale rano opanował mnie leń i tak strasznie nie chciało mi się pupci ruszać więc siedzimy w domu...oczywiście piaskownice zaliczyliśmy....i spacerek....
Misia mega buziaczek dla Natalki...rośnij zdrowo Księżniczko!!!!
Aluśka gratulacje dobrych ocen;-)i zdanego egazminu...dobrze wiedzieć że mamy tak sprytne rączki wśród lublinianek...Chłopak???chwal sie!!!
to moj by się z chęcią wybrał do twojego na instruktarz płodzenia synów he he;-) dzięki za komplement:-):-)Śliczny brzusiu - ja też taki chcę - chyba wyślę swojego M do Twojego P na instruktarz w płodzeniu córek;-).
Hej Dziewczęta
Z sił opadam, mam chwilę przerwy na gotowanie obiadu "/
Kupiliśmy dziewczynom zjeżdżalnię (sponsorowali dziadkowie) i wczoraj przez całyy dzień dzikie jazdy i goście do 24:00
A dziś od rana w ogródku, bo chwastami obrośliśmy z każdej strony
Wpadłam tylko nie dać o sobie zapomnieć ;p
Karlita, moc uścisków dla Twojej Królewny! Wszystkiego co najlepsze na wszystkie dłuuugie lata, buziaki!
A teraz spadam do garów i znowu do ogródka, dzisiaj też znajomi się zapowiedzieli, sajonara (czy jak to tam się spisze )
Z sił opadam, mam chwilę przerwy na gotowanie obiadu "/
Kupiliśmy dziewczynom zjeżdżalnię (sponsorowali dziadkowie) i wczoraj przez całyy dzień dzikie jazdy i goście do 24:00
A dziś od rana w ogródku, bo chwastami obrośliśmy z każdej strony
Wpadłam tylko nie dać o sobie zapomnieć ;p
Karlita, moc uścisków dla Twojej Królewny! Wszystkiego co najlepsze na wszystkie dłuuugie lata, buziaki!
A teraz spadam do garów i znowu do ogródka, dzisiaj też znajomi się zapowiedzieli, sajonara (czy jak to tam się spisze )
Gabrysiu Kochana
Idzie misio, idzie konik
piesek, żabka no i słonik.
Wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce.
Masz już jeden roczek więcej !
Zobacz załącznik 259716
Idzie misio, idzie konik
piesek, żabka no i słonik.
Wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami.