reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej babolce:-p:-).
M na chwilę pojechał do pracy ojca z Julem więc kompik wolny:cool2::cool:, właśnie piekę biszkopt pod zamówionego Shreka i śmietanowca też będę robić na 2 urodzinki kolegi Jula:tak:. U nas impreza za tydzień więc która chętna to zapraszam na ciacho:tak:;-).
Witajcie dziewczynki :-):-):-):-)
Zaglądam bo mam wolne a siorka przywiozła mi na dzień swojego laptopka, niestety nie poczytam bo za dużo tego.
U mnie wszystko w porządku, pracuje się dobrze chociaż czasem chęci brak rano wstawać, ale jak trzeba to trzeba
Fajnie że się odezwałaś:tak::-).
Hej !
Ja jestem juz w domku po wypoczynku w Krynicy było cudnie. Nie czytałam Was bo czasu na razie mało a trzeba różne zaległosci ponadrabiać, odezwę się później :-):-)
Super, że wyjazd udany:tak:.
Widziałam się dzisiaj z Martą i jej rodzinką.....fajowy ten jej mąż:-p:-p:-p:-pa cebulka przepyszna, juz ją dzisiaj wypróbowaliśmy....:happy2:
Mówiłam że przepyszna;-):-p a mojego nie chwal za bardzo bo w piórka obrośnie:-D:-D.
Moja mała plażowiczka
Ślicznie wyglądacie :tak:.
Anet, Karolinka jak baletnica wygląda:tak::tak:.
Sąsiadka przyszła więc zmykam.
Miłej soboty.:-)

reklama
witam po długiej przerwie :tak: w końcu mogę odetchnąć;-)
to był dla mnie bardzo ciężki miesiąc:baffled: już miałam dosyć tej nauki bo dzień kończyłam o 2.00 w nocy:confused: do tego jeszcze Amanda złapała zapalenie ucha i w ogóle wszystkiego mialam już dosyć:-(
W szkole wszystkie egzaminy zaliczyłam na 4 jak również wczorajszy egzamin fryzjerski też na te ocenę:-) nie było łatwo pojechałam z siorką na 12 bo kazali być pół godziny przed egzaminem:dry: żeby sobie przygotować dobrze stanowisko pracy potem przystąpiliśmy do pisania testu potem część praktyczna zaczęłam od tworzenia na głowie mojej siorki fryzury wieczorowej potem potem po stwierdzeniu przez egzaminatora że jest ona zaliczona mogłam przejść do dalszego etapu pracy tzn. strzyżenia damskiego i oczywiście musiałam zniszczyć tą fryzurę bo miało się ono odbywać na mokrych włosach po wymodelowaniu na końcu siorka mogła iść do domu bo swojego synka z moim małżem zostawiła i nie wiadomo jak sobie dawał radę z dwójka dzieci (jak się okazało całkiem nieźle he he:-D:-D) , potem strzyżenie męskie wykonane na głowie kolegi mojego małża :tak: następnie już lżejsze rzeczy jak nawijanie wałków do trwałej metodą klasyczną i kreatywną, pierścionki płaskie i spiralne i zakończenie plisowanie fal.
Po zakończeniu części praktycznej była odpowiedź ustna:sorry2: losowało się 3 pytania w różnej dziedziny tzn. chemia preparatów fryzjerskich i ich działanie na włosy, technologie we fryzjerstwie i techniki fryzjerskie:shocked2:+ dwa pytania pani egzaminator jeszcze wymyśliła bo jak stwierdziła chciała ze mną trochę pogadać:dry: a ja już miałam dość bo nie było nawet czasu na przerwę przez co byłam bardzo zmęczona a do tego mi ręce napuchły :baffled: zakończyłam egzamin o 18.35 a z racji tego że pół godziny jadę do domu to po 19 zajechałam i dziś musiałam to do 10.00 odespać:happy2:

Anet urocza królewna z Twojej Karolinki:-):-)
Misia to już 3 miesiące ale ten czas szybko leci dużo uśmiechu, szczęścia i radości Natali zyczę:-):-)
Tali urocze foteczki:tak::tak: słodką masz niunie:-):-)
Fogia serdeczne gratulacje:-):-):-) i oby cię żyganko szybko opuściło;-)
Karlita piękne masz paznokietki:tak::tak:
Anaconda to świetnie że u Ciebie wszystko w porządku oby jeszcze chęci na poranne wstawanie się zwiększyły ;-):-D

Aluśka - witaj i moje gratulacje! Brawo!

Fogia - odsapniesz teraz trochę! Wracasz od września czy będziesz na zwolnieniu? Mi też w drugiej ciąży brzuch wywaliło szybciutko. Pierwszej nie było widać do piątego miesiąca.

Więcej nie poodpisuję bo nie poczytałam a to dlatego, że jak zwykle nie mam kompletnie czasu! Rota dopadł Huberta, Kaj miał zakończenie roku (świadectwo doskonałe - same celujące i tylko trzy piątki), moja babcia miała wylew, leży w szpitalu wojskowym na Majdanku i wszystko wskazuje na to, że polecę do Lublina szybciej niż planowaliśmy - szkoda tylko, że z takiego smutnego powodu.

Aluśka - witaj i moje gratulacje! Brawo!
Więcej nie poodpisuję bo nie poczytałam a to dlatego, że jak zwykle nie mam kompletnie czasu! Rota dopadł Huberta, Kaj miał zakończenie roku (świadectwo doskonałe - same celujące i tylko trzy piątki), moja babcia miała wylew, leży w szpitalu wojskowym na Majdanku i wszystko wskazuje na to, że polecę do Lublina szybciej niż planowaliśmy - szkoda tylko, że z takiego smutnego powodu.
witaj również Kochana:-):-):-)
przykro mi z powodu babci mam:confused: nadzieję że szybko dojdzie do pełni sił:confused::confused:

Sunday spóźniona ale szczerze z okazji rocznicy Waszego ślubu życzę Wam dużo miłości, zrozumienia, szczęścia i życia bez troski:tak:
Zobacz załącznik 259692

Ps. znam od czwartku pleć dziecka he he ale może same zgadniecie;-):-p

aluśka dobrze że masz już wszystkie egzaminy za soba!:-) MI SIE ZDAJE ZE CHLOPAK!!!???:-):tak:;-)
anaklim przykro mi z powodu babci, oby wszystko bylo ok - trzymam kciukasy:-)
misia ale czas zlecial 3 miesiace, zdrowka i oby tak dalej!!!!:-):-):tak::tak:
anaconda super ze zajrzałaś.:-) buziaki :-):-):-)
talia swietne fotki, a gdzie jestescie nad morzem???
Anet super fotki, niunia jest cudowna- a jaka ma piekna sukienusie!!!:-)
Dziewczyny dziekuje serdecznie za życzenia!!!!:-):-):-)

Witajcie!!!
Ja wczora bylam ostatni dzień w pracy, od pon jestem mc na urlopie a potem na sierpien zarejestruje sie w UP, moze przez mc dostane zasilek :confused: Wczoraj mielismy znajomych w gosciach, moj M wlasnie odsypia bo dali czadu masakrycznie, po 1 w nocy grali na gitarze i spiewali :tak::tak::szok::szok: Mielismy jechac do moich rodzicow pomoc tacie w budowie garazu bo juz jest przy koncowce murowania ale Wojtek jest nie do życia!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rano zrobilam jedno pranie teraz konczy sie drugie,my z Maksem jestesmy po rosole.
Pojechalabym do Galerii Orkana lunac na wyprzedaze bo kumpelka mowila ze sa spore!!!

Witajcie...my mieliśmy dzisiaj w planach wypad na działkę ale rano opanował mnie leń i tak strasznie nie chciało mi się pupci ruszać więc siedzimy w domu...oczywiście piaskownice zaliczyliśmy....i spacerek....:tak::tak::tak::tak:

Misia mega buziaczek dla Natalki...rośnij zdrowo Księżniczko!!!!
6d6a40b41d532baa.gif

Anet Karolinka śliczna dziewczynka....a jaka kreacja:-)

Aluśka gratulacje dobrych ocen;-)i zdanego egazminu...dobrze wiedzieć że mamy tak sprytne rączki wśród lublinianek...:tak::tak::tak:Chłopak???chwal sie!!!

Anaklim przykro mi z powodu babci, trzymaj się kochana

Sunday a Ty nie miałaś pracować jeszcze na zastępstwo??...może spotkamy sie w czwartek w Bugi, jak będziesz maiła ochote...

Madziarka nadrabiaj, bo inaczej zamiast plotkować będę zmuszona Ci wszystko streścić:-D:-D:-D:-D

a ja strzelam DZIEWCZYNKA A CO ;)

talia co miesiąc sobie robię nowe ;)

Dzisiaj Gabisia kończy roczek eehhh jak ten czas leci szybko :)

Zobacz załącznik 259712

takie małe zestawienie

dzisiaj cały dzień spędziłam z Gabi miałyśmy dużo śmiechu poświęciłam jej się w 100% teraz śpi jak mały suseł ;)

po 15stej jedziemy do wuja na 50te urodziny a jutro nasza imprezka - zdam relację w poniedziałek :) BUZIACZKI :)

Aluśka ogromne gratki a egzamin :szok::szok: - ja na opiekunkę miałam mniej:tak: i pewnie Mikołaj będzie:-p;-):tak::dry::dry:
Trzymaj się kochana, przykro mi z powodu babci:-( - może da się coś jeszcze zrobić:dry::confused:?
M poleciał po koperek do ziemniaczków, bo mielone na obiad a do młodych ziemniaczków koperek mus być:tak::-p.
A ja już wiem co u Aluśki:-p:-p:-p:tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry