Marta1981
Rodzyneczka
Hej babolce:-).
M na chwilę pojechał do pracy ojca z Julem więc kompik wolny, właśnie piekę biszkopt pod zamówionego Shreka i śmietanowca też będę robić na 2 urodzinki kolegi Jula. U nas impreza za tydzień więc która chętna to zapraszam na ciacho;-).
Anet, Karolinka jak baletnica wygląda.
Sąsiadka przyszła więc zmykam.
Miłej soboty.:-)
M na chwilę pojechał do pracy ojca z Julem więc kompik wolny, właśnie piekę biszkopt pod zamówionego Shreka i śmietanowca też będę robić na 2 urodzinki kolegi Jula. U nas impreza za tydzień więc która chętna to zapraszam na ciacho;-).
Fajnie że się odezwałaś:-).Witajcie dziewczynki :-):-):-):-)
Zaglądam bo mam wolne a siorka przywiozła mi na dzień swojego laptopka, niestety nie poczytam bo za dużo tego.
U mnie wszystko w porządku, pracuje się dobrze chociaż czasem chęci brak rano wstawać, ale jak trzeba to trzeba
Super, że wyjazd udany.Hej !
Ja jestem juz w domku po wypoczynku w Krynicy było cudnie. Nie czytałam Was bo czasu na razie mało a trzeba różne zaległosci ponadrabiać, odezwę się później :-):-)
Mówiłam że przepyszna;-) a mojego nie chwal za bardzo bo w piórka obrośnie.Widziałam się dzisiaj z Martą i jej rodzinką.....fajowy ten jej mąża cebulka przepyszna, juz ją dzisiaj wypróbowaliśmy....
Ślicznie wyglądacie .Moja mała plażowiczka
Anet, Karolinka jak baletnica wygląda.
Sąsiadka przyszła więc zmykam.
Miłej soboty.:-)