reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
hej

kurcze musze poczytac co u was:)) ale jutro tez do roboty:) a jak mi sie nie chce:((

widze ze Maltanka ma pełno roboty z przeprowadzka:)) dopiero wtedy widac ile sie szpargałów nazbierało:))

Karlita pazurki super

Anaconda dobrze ze praca ok:)) a ze czasem checi brak- to normalne
bylismy z hania w bugi w Dzien ojca ale były tlumy!!!! w srode z rana sie wybiore moze bedzie lepiej:))

dopiero 21 a spac mi sie chce strasznie:)) ide do wanny a potem lozko:))
i oby te moje oczy odpoczely od kompa bpo mam takie czerwone ze szok..chyba jakies krople musze zakupic

a i wszystkiego naj świetujacym:)))

paaaaaaaaaa

Witajcie dziewczynki :-):-):-):-)
Zaglądam bo mam wolne a siorka przywiozła mi na dzień swojego laptopka, niestety nie poczytam bo za dużo tego.
U mnie wszystko w porządku, pracuje się dobrze chociaż czasem chęci brak rano wstawać, ale jak trzeba to trzeba
Maltanka co ja czytam że się przeprowadzacie? Gdzie i czemu?

Witaj Kochana myślałam dzisiaj o Tobie i nawet smska wieczorem miałam pisac:tak::tak::tak: super że u Ciebie wszystko ok...a jak Maja w Polsce daje radę bez mamusi???i kiedy do Ciebie przyjeżdża....razem z mężulkiem???;-)

Maltanka jak pakowanie???

Kainkas a nie dasz rady w czwartek???moze spotkałybysmy sie...my powinnysmy być w ten czwartek...

Talia super że wypad udany!!!!:-)

Madziarka my osłonkę na kuchenkę już zamontowaliśmy....wygląda całkiem fajnie i myślę że będzie swoje zadanie spełniała:tak::tak::tak::tak:

Widziałam się dzisiaj z Martą i jej rodzinką.....fajowy ten jej mąż:-p:-p:-p:-pa cebulka przepyszna, juz ją dzisiaj wypróbowaliśmy....:happy2:

Hej dziewczynki
rok szkolny 2009/2010 uważam za zakończony. Byłam dziś w swoich szkołach, jak zwykle maluszki rozczulające, wyprzytulały mnie (przecież od kilku tygodni nie miały ze mną lekcji i mówiły, że się stęskniły). Rozbawiła mnie jedna z pierwszoklasistek, która wyrwała się od mamy, przybiegła do mnie pokazać świadectwo i z radością powiedziała "Plosę pani, zdałam" :-D:-D:-D:-D Rozczulające było też pożegnanie z 3 gimnazjum, to moja pierwsza klasa, którą uczyłam od 1 klasy szkoły podstawowej.
Tak poza tym to u mnie bez zmian. Mdłości i rzyganko nie odpuszczają, brzuch mi już taki wywaliło, że wyciągnęłam z szafy spodnie ciążowe. :sorry2: Śmiać mi się chciało jak widziałam miny i spojrzenia moich uczniów na mój brzuch, a później ich szepty. :-):-)

moz-screenshot-3.png
Jeszcze raz cześć!
Jestem zmęczona bo wstałam o 4 rano żeby wyjechać i jechać jak Gabcia będzie spała. Podróż zniosłą bardzo dobrze w większości spała, a na miejscu morze bardzo ja rozluźniło bo dużo spała. Jestem taka zadowolona ze zdecydowaliśmy się na ten wyjazd.:-);-)a trochę sie bałam tej dalekiej drogi. Jdno co to Gabi zdecydowanie bardziej preferuje mojego cyca niż butlę a mamay za tydzień wesele i nie chciałabym żeby płakała za cycem nie chcąc skosztować tego co w butelce,

fogia da takich chwil Ty pewnie wykonujesz ten zawód, no i moze dla wakacji oraz ferii;-)
karlita śliczne paznokcie, co ile robisz sobie nowe?
Anaconda trzymaj się w tej Italii!!!!
maltanka cierpliwosci podczas pakowania;-)

Moja mała plażowiczka

Madzienka ściągnęłaś mnie chyba myślami :-):-):-):-):-)
Fogia dla dla takich chwil warto być nauczycielem, szkoda że tak mało takich chwil ostatnio się zdarza. Moja mama zanim przeszła na emeryturę to już narzekała na dzieciaki że się zmieniły że to nie to samo co jak zaczynała pracę, ale jak ty w młodszych klasach uczysz to chyba nie jest jeszcze tak źle :sorry2::sorry2:
Talia śliczne z was plażowiczki :tak::tak::tak:

Witajcie dziewczynki :-):-):-):-)
Zaglądam bo mam wolne a siorka przywiozła mi na dzień swojego laptopka, niestety nie poczytam bo za dużo tego.
U mnie wszystko w porządku, pracuje się dobrze chociaż czasem chęci brak rano wstawać, ale jak trzeba to trzeba
Maltanka co ja czytam że się przeprowadzacie? Gdzie i czemu?

ooo...jak fajnie, że do nas zaglądasz i że siostra pożycza laptoka:tak::tak:Jak pogoda w Italii?Wstawać się nie chce, ale chyba nie jest tak źle;-)

Hej dziewczynki
rok szkolny 2009/2010 uważam za zakończony. Byłam dziś w swoich szkołach, jak zwykle maluszki rozczulające, wyprzytulały mnie (przecież od kilku tygodni nie miały ze mną lekcji i mówiły, że się stęskniły). Rozbawiła mnie jedna z pierwszoklasistek, która wyrwała się od mamy, przybiegła do mnie pokazać świadectwo i z radością powiedziała "Plosę pani, zdałam" :-D:-D:-D:-D Rozczulające było też pożegnanie z 3 gimnazjum, to moja pierwsza klasa, którą uczyłam od 1 klasy szkoły podstawowej.
Tak poza tym to u mnie bez zmian. Mdłości i rzyganko nie odpuszczają, brzuch mi już taki wywaliło, że wyciągnęłam z szafy spodnie ciążowe. :sorry2: Śmiać mi się chciało jak widziałam miny i spojrzenia moich uczniów na mój brzuch, a później ich szepty. :-):-)

No właśnie, te chwile wiele rekompensują:tak::tak: hehe...a dzieciaki muszą być zabawne jak tak szepczą z przejęciem myśląc, że nikt ich nie widzi:-D:-D
My dziś byłyśmy w sumie 3 godziny na spacerze...a Natalka parę minut temu zasnęła...mam nadzieję, że do pobudki o 2.30 na karmienie;-):tak::tak:

Ja dziś przez chwilę cieszyłam się z niespodziewanego przypływu gotówki:tak:z pracy przyszły dwa przelewy...normalne moje wynagrodzenie i jakieś inne...wyrównanie, podwyżka:dry:no ale zadzwonił mąż z pracy do kadr i się okazało, że pomyłka:-(no i przelew trza było zrobić:sorry:

no i się obudziła.....

Ostatnia edycja:
Sunday dopiero doczytałam....chyba dobrze doczytałam:-p:-p:-p
Z okazji rocznicy ślubu:

Dla cudownej pary, z najlepszymi życzeniami,

By szczęście nie znało miary,
By codziennie świeciło słońce,
A Wasze uczucie było wyjątkowo gorące.
koszkwiatow.gif

Ii MY SIĘ ODŁĄCZYMY DO TYCH PIĘKNYCH ŻYCZEŃ Sto lat Sto lat Niech żyją żyją nam!!!! w miłości, readości i zrozumieniu!

Madzieńka dziękuję już jestem.... tylko u mamy zabalowałam bo dzieciaki tak tam się dobrze czuły ży do domu wracać nie chciały :-)

Chciałam poczytać żeby wszystko nadrobić ale Nela mi nie daje... może później się uda!

Ale dziekuję dziewczyny za piękne życzenia - i dla mnie i dla Nelinki!!!! Kochane jesteście!!!!

hej babeczki,
a co tu tak pusto??:confused::confused:spędzacie weekend na łonie natury:confused::-pmoje małe szczęście jeszcze sobie przysypia, więc zaglądam co u Was słychać:tak::tak::tak:

a my mamy już 3 miesiące:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mamuski....daje znac ze zyje,tesknicie troche za mna?:baffled:
Ło matko,ale nie w temacie jestem co u was....:szok:
Misia,Gratki na 3 miesiaczek...ale ten czas pedzi,dopiero w ciazy chodzilas.....a tu juz 3 miechy!!!!!!!
Anaconda w Italii:szok: nie wiem kiedy nadrobie i kiedy bede miala wiecej czasu,chyba w zime:sorry2:
U nas jakos leci z dnia na dzien.....Karola szaleje na calego,wczoraj konczyla 10 miesiecy i nauczyla sie wieczorem sama wstawac bez zadnej pomocy i trzymania.....no i tak caly wieczor cwiczyla,nawet swoja pore spania przegapila (klade ja ok 20-stej,a wczoraj zeszlo jej do 21)...a i wyszla jej wreszcie gorna jedynka:tak::-)
Gosia wczoraj zakonczyla rok szkolny w zerowce,teraz od wrzesnia pierwsza klasa juz:szok:,ale zlecialo....
Fogia,fajnie ze dzieciaki pamietaja i tesknia za toba,mile to....:tak:;-)
Talia,sliczna plazowiczka....:tak::happy2:
Lece troche mieszkanie ogarne,poki Karola spi,bo potem mi nie da.....
Milego wekendu zycze.....:tak:

PS.Po niedzieli upaly ponad 30 stopni nadaja...az trudno uwierzyc jak dzis na dwor wyszlam...u nas wieje ze niemalo glowe urwie.....:baffled:
A tu pochwale sie jeszcze moja panienka...
karola10mies024.jpg

By anet15 at 2010-06-25
karola10mies022.jpg

By anet15 at 2010-06-25

Ups,mialy byc mniejsze fotki,a tu mi takie duze wyskoczyly....ehhhh

Ostatnia edycja:
Do góry