anaconda27
styczniówka2006
Moniko również dołączam się do życzeń - wielu wielu szczęśliwych lat razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie dziewczynki :-):-):-):-)
Zaglądam bo mam wolne a siorka przywiozła mi na dzień swojego laptopka, niestety nie poczytam bo za dużo tego.
U mnie wszystko w porządku, pracuje się dobrze chociaż czasem chęci brak rano wstawać, ale jak trzeba to trzeba
Maltanka co ja czytam że się przeprowadzacie? Gdzie i czemu?
Witajcie dziewczynki :-):-):-):-)
Zaglądam bo mam wolne a siorka przywiozła mi na dzień swojego laptopka, niestety nie poczytam bo za dużo tego.
U mnie wszystko w porządku, pracuje się dobrze chociaż czasem chęci brak rano wstawać, ale jak trzeba to trzeba
Maltanka co ja czytam że się przeprowadzacie? Gdzie i czemu?
Hej dziewczynki
rok szkolny 2009/2010 uważam za zakończony. Byłam dziś w swoich szkołach, jak zwykle maluszki rozczulające, wyprzytulały mnie (przecież od kilku tygodni nie miały ze mną lekcji i mówiły, że się stęskniły). Rozbawiła mnie jedna z pierwszoklasistek, która wyrwała się od mamy, przybiegła do mnie pokazać świadectwo i z radością powiedziała "Plosę pani, zdałam" Rozczulające było też pożegnanie z 3 gimnazjum, to moja pierwsza klasa, którą uczyłam od 1 klasy szkoły podstawowej.
Tak poza tym to u mnie bez zmian. Mdłości i rzyganko nie odpuszczają, brzuch mi już taki wywaliło, że wyciągnęłam z szafy spodnie ciążowe. Śmiać mi się chciało jak widziałam miny i spojrzenia moich uczniów na mój brzuch, a później ich szepty. :-):-)
Ii MY SIĘ ODŁĄCZYMY DO TYCH PIĘKNYCH ŻYCZEŃ Sto lat Sto lat Niech żyją żyją nam!!!! w miłości, readości i zrozumieniu!Sunday dopiero doczytałam....chyba dobrze doczytałam
Z okazji rocznicy ślubu:
Dla cudownej pary, z najlepszymi życzeniami,
By szczęście nie znało miary,
By codziennie świeciło słońce,
A Wasze uczucie było wyjątkowo gorące.