reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie!

pogoda niepewna i jak na razie zostajemy z małym w domu, muszę zrobić przegląd szafy może czegoś się pozbędę i na wieś wywiozę, dzisiaj najprawdopodobniej dostanę klucze do mieszkania to pasowałoby trochę rzeczy wynieść, kurczę ale mi się nie chce, tyle pierdół się nazbierało:eek:

fogia
to dobrze, że to niegroźne było:tak:
sundey biedny Maksiu... a Ty nie miałaś mieć jeszcze rok czasu umowę??? Moniczko Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy

sienio i jak małż już w domu??? teraz to już zupełnie nie będziesz do nas zaglądać:-(
antuanet ja też nie mogłabym być taksówkarzem, niektórzy ludzie to naprawdę prawo jazdy w lesie dostają:wściekła/y:

reklama
Dzień doberek...ale pusto:szok:wstawac śpiochy:-D

Madzianka specjalnie dla Ciebie :)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

i lecę do małej ;) nie daje mi nic zrobić ;)

Karlitko śliczne, muszę koniecznie zobaczyć je w realu:-D:-D:-D:-D

Maltanka owocnego pakowania...chciałam wyciągnąc Cie na spacerek, ale doczytałam więc nie zaczepiam:-):-):-):-)

Madziarka gdzie Ty podziewasz się???

Witajcie piątkowo.
sunday_ Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy! Niech dobry los się
kłania w pas... Sto lat, sto lat jeszcze raz!

maltanka to mieszkanie zmieniacie? Bo jakaś nie w temacie jestem...
karlita super pazurki! Takie delikatne...
sienio mam nadzieję że w przyszłym tygodniu się jakoś spotkamy! A do kiedy małż zostaje?
My już po spacerku, byliśmy koło stokrotki po warzywka. Kupiłam bób i inne warzywka i teraz planuję go gotować. Kuba zjadł kaszkę i już śpi. Miłego dzionka:-)

Sunday dopiero doczytałam....chyba dobrze doczytałam:-p:-p:-p
Z okazji rocznicy ślubu:

Dla cudownej pary, z najlepszymi życzeniami,

By szczęście nie znało miary,
By codziennie świeciło słońce,
A Wasze uczucie było wyjątkowo gorące.
koszkwiatow.gif

Dołączam się do życzeń:tak:

Witajcie!

pogoda niepewna i jak na razie zostajemy z małym w domu, muszę zrobić przegląd szafy może czegoś się pozbędę i na wieś wywiozę, dzisiaj najprawdopodobniej dostanę klucze do mieszkania to pasowałoby trochę rzeczy wynieść, kurczę ale mi się nie chce, tyle pierdół się nazbierało:eek:

fogia
to dobrze, że to niegroźne było:tak:
sundey biedny Maksiu... a Ty nie miałaś mieć jeszcze rok czasu umowę??? Moniczko Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy

sienio i jak małż już w domu??? teraz to już zupełnie nie będziesz do nas zaglądać:-(
antuanet ja też nie mogłabym być taksówkarzem, niektórzy ludzie to naprawdę prawo jazdy w lesie dostają:wściekła/y:

Udanego i spokojnego pakowania, oby szybko poszło:tak:
Do tych pięknych kwiatów też się dołączam;-):-p
My na razie siedzimy w domku i czekamy na kuriera, bo brat sobie coś pozamawiał na nasz adres:sorry2:a na spacerek pójdziemy pewnie po południu, bo i zdjęcie od fotografa mamy wtedy odebrać:tak:...no i na razie pogoda taka jakaś nijaka:dry:

maltanka to mieszkanie zmieniacie? Bo jakaś nie w temacie jestem...

antuanet ano zmieniamy:dry: myślałam, że tu zostaniemy gdzie jesteśmy, a przeprowadzka to już do swojego będzie, ale niestety:no:

pogoda jakaś taka beznadziejna, wyszliśmy na godzinkę na dwór, ale jakoś tak nie chciało mi się łazić, chyba zaraz drugą kawkę sobie zrobię;-)

Witajcie dziewczynki :-):-):-):-)
Zaglądam bo mam wolne a siorka przywiozła mi na dzień swojego laptopka, niestety nie poczytam bo za dużo tego.
U mnie wszystko w porządku, pracuje się dobrze chociaż czasem chęci brak rano wstawać, ale jak trzeba to trzeba
Maltanka co ja czytam że się przeprowadzacie? Gdzie i czemu?

anaconda super, że zajrzałaś:tak:
ano przeprowadzamy się niestety, dwie ulice dalej:-D oglądałam mieszkanie w Twoim bloku, ale babka miała tak zapuszczone, że zwątpiłam na wejściu, a mogłyśmy być sąsiadkami:-D więcej masz wiesz gdzie;-):ninja2:

ło matko ale mi się książek ze studiów nazbierało, trza to powywozić na wieś:dry:

o ja wyciągnęłam swoją pracę mgr. 150 str. tekstu kurcze jak ja tle nasmarowałam:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej !
Ja jestem juz w domku po wypoczynku w Krynicy było cudnie. Nie czytałam Was bo czasu na razie mało a trzeba różne zaległosci ponadrabiać, odezwę się później :-):-)

Do góry