reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlita super fryzurka, ale fryzjer do najtanszych chyba nie nalezy;\ najwazniejsze, ze efekt koncowy wart ceny :):) Ty tez uwazaj na siebie

ale to niedrogo ;)

ja za ścięcie Gabi tu u nas zapłaciłam 15 zł ...... :szok: a co tam było do ścięcia

za podcięcie końcówek płaciłam 40 zł

więc za całe ścięcie z ułożeniem 45 to naprawdę niedrogo ;)

bardzo spodobały mi się kosmetyki jakich używał fryzjer :) marka KEUNE
pięknie pachnie :)

do tej pory używałam matrixa ale może się przestawię :)

reklama
karlita, misia to moze ja jakas zacofana jestem:-D:-D, bo zazwyczaj jak juzide dofryzjera to na pasemka z calym pakietem i ostatnio u mnie na osiedlu zaplacilam 75 zl, a za samo podciece u nas biora ok 30 zl, no ale to fryzjer osiedlowy, a u was to centrum miasta:sorry2: a za podciecie Julki placilam 5 zl:tak:

Witajcie, my już w domu...zakupy udane....cały bagażnik z Ikei wywiozłam:-D:-D:-D:-Dco do Arkadii to coś tam kupiłam ale bez rewelacji....

Madziarka zakupy zrobione, niestety H&M mnie rozczarował...było mniej rzeczy niż u nas....:blink::blink::blink::blink:

Karlitko fryzurka boska....a pazurki robisz czy odpuszczasz robienie na czas ciąży???

Sienio super że panienskie udane...brakuje nam Ciebie, do kiedy masz to szkolenie???

Sunday ile płaciliście za szczepienie i jaką szczepionką szczepili Maksa???My juz po ostatniej dawce na pneumo...

Fogia oszczedzaj sie kobito!!!!!:tak:

Martus to jesteśmy umówione:tak::tak::tak:ups sorki juz stawiam....
kieliszki.gif

madzienka dzieki wielkie, to bardzo mile :):):) szkolenie mam do 20 lipca, ale juz mam dosyc...:p no i ja tez za Wami tesknie :):):) Fajnie, ze zaskupy sie udaly, czsem sie zastanawiam jak duze masz mieszkanie, ze to wszystko miescisz :D:D:D:D

Madzienka szczepilismy "prevenar"czy cos takiego. Tez ostatnia.:tak::tak::tak:
sienio zrobilam tego kurczaka ale bez rewelacji, przynajmniej dla mnie. najbardziej lubie pomidorowe sosy :tak::tak::tak:

Moj M kupil winko i....:tak::tak:;-);-)

karlita świetnie wyglądasz w nowej fryzurce.
madzienka super że zakupy udane!
sunday_ ja dzisiaj cały dzieńw rozjazdach, nawet nie miałam czasu jeść a jeszcze taka rozkojarzona przez te wszystkie urzędy że cieszę się że dzisiejszy dzień już się kończy. A to było trąbką na mnie może bym po kilku minutach skojarzyła:tak: Biedny Maksio z tym szczepieniem...
maltanka trzymam kciuki żebyś szybko znalazła pracę.
sienio tak mi Ciebie brakuje na spacerkach, niech to Twoje szkolenie szybciej się kończy;-)
marta1981
podziwiam Cię jak Ty z tym wszystkim sobie radzisz, kobieto zwolnij! Bo jeszcze trochę to u Ciebie dzień będzie trwał 24h:tak:
Ja dzisiaj cały dzień zalatana, normalnie jeżdżenie w ciągu dnia po centrum to porażka, chyba nie mogłabym być taksówkarzem bo jestem za bardzo nerwowa na niektóre "święte krowy" Później szybki obiad, spacer z małym i zleciał mi dzionek strasznie szybko. Teraz oglądam tv i nadrabiam zaległości na BB. Miłego wieczorka.

antuanet dzisiaj jadac na szkolenie tak sobie wlasnie myslalam o Tobie i naszych spacerkach :):):) tez mi ich bardzo brakuje, a szkolenie zaczyna mi wychodzic bokiem, szczegolnie kiedy pewna uczestniczka kursu opowiada historie z zycia rodziny i znajomych... dzis nie wytrzymalysmy z kolezanka i ucieklysmy :D:D:D, ale tylko 30 minut przed koncem :p
maltanka śliczny awatarek :):)

Ostatnia edycja:
a za podciecie Julki placilam 5 zl:tak:

no widzisz a ja też w osiedlowym byłam z Gabi ....

Karlitko fryzurka boska....a pazurki robisz czy odpuszczasz robienie na czas ciąży???

nie nie pazurki zostają ;) przynajmniej do 7 miesiąca ;) później się zobaczy ;)

a teraz mam takie mieszane muszelko brokatowe fajne takie delikatne jutro zrobię fotkę :)

karlita świetnie wyglądasz w nowej fryzurce.

dziękuję w końcu wyglądam jak człowiek .... ciesze się że znalazłam dobrego fryzjera :)

Gabi nie chce spać .... a mieliśmy z mężem HOUSA 6 sezon obejrzeć ... wczoraj mieliśmy zacząć to padłam usypiając Gabi a raczej ja padłam pierwsza w nocy się budzę a ja lampkę i jakieś ciuchy mam w łóżku a Gabi spała mi w nogach ;) a mąż usnął na kanapie w salonie ;) hehhehe

reklama
To jeszcze ja na chwilkę....

no widzisz a ja też w osiedlowym byłam z Gabi ....

nie nie pazurki zostają ;) przynajmniej do 7 miesiąca ;) później się zobaczy ;)

a teraz mam takie mieszane muszelko brokatowe fajne takie delikatne jutro zrobię fotkę :)

A ja byłam z Jula w Gabrielu i nic nie zapłaciłam:-p:-p:-p:-p:-p

Pokaż pazurki...czekam na fotke

madzienka dzieki wielkie, to bardzo mile :):):) szkolenie mam do 20 lipca, ale juz mam dosyc...:p no i ja tez za Wami tesknie :):):) Fajnie, ze zaskupy sie udaly, czsem sie zastanawiam jak duze masz mieszkanie, ze to wszystko miescisz :D:D:D:D

Oj to jeszcze trochę....a kiedy wagary i spotkamy sie w bugi...może w którys czwartek:-p:-p:-p:-p
co do mieszkania to uwierz że robi się coraz mniejsze:-D:-D:-D:-D

zmykam spać bo jakaś padnięta jestem...

Do góry