reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
cenowo całkiem fajnie za ścięcie zapłaciłam 45 zł
a do głównego cennika nie zaglądałam ... ale zawsze można maila do nich napisać ;)

zaproponowano mi też kawę, herbatę, ciastko ;) ale jeszcze za rano było ;)

Witajcie czwartkowo

antuanet fajnie, że wieczór się udał:tak:
karlita włoski super:tak:
marta bo Twój chlebek jest przepyszny to i poszedł w mig:tak:... udanego grilowania, oby pogoda dopisał...

a ja położyłam małego spać i przeglądam oferty pracy,wysłałam parę :tak:2 do Krakowa i 1 do Warszawy, jakichś nadzieji sobie nie robię... że też ten Lublin jest tak w tyle, przyzwyczaiłam się już tutaj:sorry:

karlita łóżko do mycia głowy faktycznie niezłe, ciekawe w jakich cenach czeszą?

Hej dziewczynki
wczorajsza impreza w przedszkolu udana w 100%, Filipek wyhasał się na całego ale podróż do Lublina już sobie odpuściliśmy bo było zbyt późno. No i całe szczęście, że nie pojechaliśmy bo wieczorem zauważyłam niewielkie plamienie. Strasznie się wystraszyłam na szczęście okazało się, że z dzidzią wszystko ok, a plamienie było z szyjki, albo pękło jakieś niewielkie naczynko albo mam jakieś niewielkie obtarcie. W sumie to bardzo możliwe bo biorę Luteinę dopochwową i może się gdzieś skaleczyłam przy podawaniu. Lekarz kazał nadal się nie forsować, odpoczywać, a przede wszystkim się nie denerwować. :sorry2:

to teraz 100% relaxu!!!!!!!!
proszę nie straszyć koleżanek!! bo jak przeczytałam "niewielkie plamienie" to aż mi serducho zaczęło walić ....

Antuanet chyba widzialam Cie dzisiaj w samochodzie!Masz Passata Combi?Jechalas na Czechowie???
fogia słuchaj lekarza!!!:-)
maltanka Trzymam kciuki za prace! Ja jutro ide ostatni raz i jakos jest mi smutno z tego powodu, choc w koncu bede z moim maleństwem.:-)

Witam, my bylismy dzisiaj na szczepieniu na pneumo matko jedyna jak sie darl jak sie wyrywal jezuuuuuuuuuu!!!!!!!!:szok: Potem nie chcial wziasc naklejki od p dr ;-) Biedawctwo moje koffane!!!!
Wlasnie mi zasnal a ja robie kurczaja po hawajsku -jakas nowosc fix knorra!:-) zobaczymy!?!?!?!:confused:

Witajcie
Nelinko Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek! Duzo zdrowka i żeby zycie mialo dla Ciebie wiele milych niespodzianek!!!
Antuanet
Wszystkiego najlepszego z okazji trzeciej rocznicy, żeby gorace uczucie laczyla was przez kolejnych przynajmniej 50 lat:tak:
sunday tak to musiala byc nasza Anetka:-D:-D

Ciagle nie mam na nic czasu:-( wczoraj bylam na tym Panienskim, mimo, ze juz mi sie nie nalezy:-p:-p fajnie bylo. Przyszla Panna Mloda niczego sie nie spodziewala, wiec naprawde byla mile zaskoczona:-D:-D Torcik w ksztalcie wiecie czego:-D:-D byl naprawde pyszny:-):-)
Teraz staram sie posprzatac i czekam na P i sprawdzam co chwile czy samolot juz wyladowal:sorry2:
sunday tez mam ten fix, ale jakos nie mam kiedy wyprobowac : daj znac czy dobry :) ja lubie tez zapiekanke z kielbasa :):) mniamm
fogia uwazaj na siebie !!
karlita super fryzurka, ale fryzjer do najtanszych chyba nie nalezy;\ najwazniejsze, ze efekt koncowy wart ceny :):) Ty tez uwazaj na siebie

Ostatnia edycja:
reklama
My dziś zaliczyłyśmy 2 godzinny spacer:tak::tak::tak::-):-):-)teraz piekę rybkę na jutro, a Natalka bawi się z tatusiem:tak::tak:

cenowo całkiem fajnie za ścięcie zapłaciłam 45 zł
a do głównego cennika nie zaglądałam ... ale zawsze można maila do nich napisać ;)

zaproponowano mi też kawę, herbatę, ciastko ;) ale jeszcze za rano było ;)

wow:szok:to całkiem niedrogo...ja ostatnio płaciłam 45 zł za samo podcięcie końcówek:wściekła/y:a podszłam tam tylko dlatego, że było najbliżej domu:dry:

Witajcie czwartkowo

antuanet fajnie, że wieczór się udał:tak:
karlita włoski super:tak:
marta bo Twój chlebek jest przepyszny to i poszedł w mig:tak:... udanego grilowania, oby pogoda dopisał...

a ja położyłam małego spać i przeglądam oferty pracy,wysłałam parę :tak:2 do Krakowa i 1 do Warszawy, jakichś nadzieji sobie nie robię... że też ten Lublin jest tak w tyle, przyzwyczaiłam się już tutaj:sorry:

karlita łóżko do mycia głowy faktycznie niezłe, ciekawe w jakich cenach czeszą?

Trzymam kciuki, żeby się udało:tak:a najlepiej w Lublinie:tak::tak::tak:

Hej dziewczynki
wczorajsza impreza w przedszkolu udana w 100%, Filipek wyhasał się na całego ale podróż do Lublina już sobie odpuściliśmy bo było zbyt późno. No i całe szczęście, że nie pojechaliśmy bo wieczorem zauważyłam niewielkie plamienie. Strasznie się wystraszyłam na szczęście okazało się, że z dzidzią wszystko ok, a plamienie było z szyjki, albo pękło jakieś niewielkie naczynko albo mam jakieś niewielkie obtarcie. W sumie to bardzo możliwe bo biorę Luteinę dopochwową i może się gdzieś skaleczyłam przy podawaniu. Lekarz kazał nadal się nie forsować, odpoczywać, a przede wszystkim się nie denerwować. :sorry2:

Ojej, słuchaj lekarza i dbaj o siebie:tak::tak::tak:

Antuanet chyba widzialam Cie dzisiaj w samochodzie!Masz Passata Combi?Jechalas na Czechowie???
fogia słuchaj lekarza!!!:-)
maltanka Trzymam kciuki za prace! Ja jutro ide ostatni raz i jakos jest mi smutno z tego powodu, choc w koncu bede z moim maleństwem.:-)

Witam, my bylismy dzisiaj na szczepieniu na pneumo matko jedyna jak sie darl jak sie wyrywal jezuuuuuuuuuu!!!!!!!!:szok: Potem nie chcial wziasc naklejki od p dr ;-) Biedawctwo moje koffane!!!!
Wlasnie mi zasnal a ja robie kurczaja po hawajsku -jakas nowosc fix knorra!:-) zobaczymy!?!?!?!:confused:

Biedne maleństwo:-(oby szybko zapomniał:tak:daj znać, jak wyszedł kurczak:tak::tak::tak:;-)

Do góry