koleżanka mi poleciła salon
fresh-lublin.pl
Fresh - fryzjer Pan Darek
do tego do mycia włosów leżysz sobie na takim łóżku
fresh-lublin.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
koleżanka mi poleciła salon
fresh-lublin.pl
cenowo całkiem fajnie za ścięcie zapłaciłam 45 zł
a do głównego cennika nie zaglądałam ... ale zawsze można maila do nich napisać
zaproponowano mi też kawę, herbatę, ciastko ale jeszcze za rano było
Witajcie czwartkowo
antuanet fajnie, że wieczór się udał
karlita włoski super
marta bo Twój chlebek jest przepyszny to i poszedł w mig... udanego grilowania, oby pogoda dopisał...
a ja położyłam małego spać i przeglądam oferty pracy,wysłałam parę 2 do Krakowa i 1 do Warszawy, jakichś nadzieji sobie nie robię... że też ten Lublin jest tak w tyle, przyzwyczaiłam się już tutaj
karlita łóżko do mycia głowy faktycznie niezłe, ciekawe w jakich cenach czeszą?
Hej dziewczynki
wczorajsza impreza w przedszkolu udana w 100%, Filipek wyhasał się na całego ale podróż do Lublina już sobie odpuściliśmy bo było zbyt późno. No i całe szczęście, że nie pojechaliśmy bo wieczorem zauważyłam niewielkie plamienie. Strasznie się wystraszyłam na szczęście okazało się, że z dzidzią wszystko ok, a plamienie było z szyjki, albo pękło jakieś niewielkie naczynko albo mam jakieś niewielkie obtarcie. W sumie to bardzo możliwe bo biorę Luteinę dopochwową i może się gdzieś skaleczyłam przy podawaniu. Lekarz kazał nadal się nie forsować, odpoczywać, a przede wszystkim się nie denerwować.
Antuanet chyba widzialam Cie dzisiaj w samochodzie!Masz Passata Combi?Jechalas na Czechowie???
fogia słuchaj lekarza!!!:-)
maltanka Trzymam kciuki za prace! Ja jutro ide ostatni raz i jakos jest mi smutno z tego powodu, choc w koncu bede z moim maleństwem.:-)
Witam, my bylismy dzisiaj na szczepieniu na pneumo matko jedyna jak sie darl jak sie wyrywal jezuuuuuuuuuu!!!!!!!! Potem nie chcial wziasc naklejki od p dr ;-) Biedawctwo moje koffane!!!!
Wlasnie mi zasnal a ja robie kurczaja po hawajsku -jakas nowosc fix knorra!:-) zobaczymy!?!?!?!