reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

antuanet Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!

madzienka
ja to lubię w zimie mieć takie swoje:-p a pewnie też przywyczajenie, odkąd pamiętam moja mama zawsze robiła tego sporo, teraz w sumie też robi, akże jak mi się pokończą to odwiedzam jej piwnicę:-p

brawa dla Julci

reklama
antuanet gratuluje trzeciej roczncy i życzę wszystkiego najlepszego:tak::tak::tak:

madzienka brawa dla Julci, zuch z niej:tak::tak:

misia fanie że Natalka sama zasypia, Mikołaj jak wieczorem sam zostaje to straznie krzyczy, więc się lulamy troszkę i przytulamy:dry::dry::dry::dry: ale sam to nie zaśnie:no::no::no:

pogoda to mną dziś pomiata, spałam z Mikołajem przez godzinkę nakarmiłam i mały jeszcze dosypia, je się zwlokłam bo ileż można spać, pranie mnie woła...:-D:-D:-D

Ale pusto...czyzby wszystkie mamusie świętowały dzień taty???:sorry2::sorry2::sorry2:

My już po basenie...Jula dzisiaj pływała z tatą, ale już wie że pływianie w grupie starszaków to już nie przelewki:-D:-D:-D:-D

misia fanie że Natalka sama zasypia, Mikołaj jak wieczorem sam zostaje to straznie krzyczy, więc się lulamy troszkę i przytulamy:dry::dry::dry::dry: ale sam to nie zaśnie:no::no::no:

Mandziula uwierz mi że każde dziecko jest inne i Jula tez zasypiała kiedyś przy butli, później lulana, ale wyrosła z tego...chyba:-p:-p:-p na razie zasypia sama...i oby tak zostało, ale Wy macie jeszcze duzo czasu:tak:

hej laseczki.... jak tam co tam??? ja staram sie nie dolowac i za bardzo nie przejmowac- to nie w moim stylu ale moze sie uda....

na szczescie moje dziecko jest taakie fajniusie... i zjada mi ostatnio codziennie po pol banana!!! i to wcale nie takiego najmniejszego
!!! dziaboli glima glima i dopomina sie o wiecej... tak samo jak jablko jem-ona musi sobie chociaz polizac... noz coz za glodomor!!! tylko z zupkami jakos u nas srednio - ale nadal probujemy.... no i... znow na plecy sie przewracac nie chce- jakis etap lenistwa chyba ma:)

madzienka narazie się tym zasypianiem nie martwię bo tego lulania nie ma duo pa tym to straznie fajne jak Mikołaj wtula mi sie w ramię i mruczy coś do siebie a po chwili zasypia:tak::tak::tak: może kiedyś wyrośnie z tego, zobaczymy:-D:-D
a Julcia dzielna dziewczynka i sobie poradzi:tak::tak::tak:

rzeczywiście strasznie tu pusto dziś

my jutro rano jedziemy do moich rodziców i wracamy dopiero w poniedzialek lub we wtorek, więc mnie trochę nie będzie
lece bo muszę się jeszcze spakować

dobranoc i miłego weekendu życzę

Witam kochane mamuski!:-)
Ja znow ze wszystkim nie w temacie....ale nie wiem jak wy to robicie ze ze wszystkim sie wyrabiacie....bo ja ledwo wieczorkiem mam czas na kompa,a nie zawsze mam sile zalaczyc,bo wiem ze jak siade to do polnocy mi zejdzie :-D:-D:-D
U nas ok,tzn.zeby (gorne jedynki) u Karolci juz pod wierzchem,marudzi strasznie(i to tez jest powod ze nie mam czasu:baffled:),a na wieczor to juz mnie cos trafia na to marudzenie....sama nie wie co chce a placze:sorry2:
Wreszcie koniec roku w piatek,skonczy sie przywozenie i zawozenie Gosi do szkoly:tak:;-)...a leser sie zrobila ostatnio:szok:
Lece jeszcze na Nasza Klase zerkne i poczte sprawdze.....wiec Dobrej nocki zycze:tak::-):-):-)

Witam się rano.
Dziękuję Wam za życzenia rocznicowe.:-)
madzienka u mnie też moja mama uwielbia robić przetwory, tak więc my tylko słoiki dostarczamy.
mandziula Kuba zaczął sam zasypiać dopiero ok 10 m-ca, wcześniej ktoś musiał z nim być w pokoju. Udanego wyjazdu życzę.
anet15 to współczuję tych przejść z tymi ząbkami, mam nadzieję że następne mniej dadzą się we znaki. A Ty jak się czujesz?
mataka24 fajnie że malutka lubi banany, Kuba nie chce nawet do ust zbliżyć. Teraz jest na etapie truskawek i kiwi...
My już od 5 na nogach bo Kubuś nam zrobił pobudkę:szok: Teraz się bawi a ja piję kawkę na pobudzenie.Małż pojechał na działkę. Wczoraj byliśmy z mężem najpierw tam gdzie mieliśmy wesele, ale była impreza firmowa więc pojechaliśmy do Biesiady do Bogucina i tak posiedzieliśmy przy świecach we dwoje.Fajnie było, tak kameralnie:tak: Miłego dnia:-)

dzień dobry słoneczka :)

pogoda nam się klaruje :)

ja dzisiaj też od 5 na nogach obudziłam sie i koniec ... po spaniu ...

na 8 miałam do fryzjera - jestem bardzo zadowolona z cięcia :) bo już moje włosy mnie strasznie męczyły i chyba znalazłam fryzjera na dłuższy czas :)

a tu focia ;) może wrzuce na Nk bo już dawno nic nie dawałam ;)
Zobacz załącznik 259031

anet15 oby kolejne ząbki nie sprawiały takich problemów

mandziula udanego wjazdu odpoczywajcie :)

ja powinnam dać na tacę by w niedziele była ładna pogoda ... bo szczerze powiem wolałabym przyjcie Gabi na dworze zwłaszcza że będzie moja szwagierka z 2 synami a to diabły wcielone ;)

hejka!!
w nocy lało i bałam się, że czeka nas siedzenie w domku, a tu proszę jakie słoneczko:-)

madzienka narazie się tym zasypianiem nie martwię bo tego lulania nie ma duo pa tym to straznie fajne jak Mikołaj wtula mi sie w ramię i mruczy coś do siebie a po chwili zasypia:tak::tak::tak: może kiedyś wyrośnie z tego, zobaczymy:-D:-D
a Julcia dzielna dziewczynka i sobie poradzi:tak::tak::tak:

rzeczywiście strasznie tu pusto dziś

my jutro rano jedziemy do moich rodziców i wracamy dopiero w poniedzialek lub we wtorek, więc mnie trochę nie będzie
lece bo muszę się jeszcze spakować

dobranoc i miłego weekendu życzę

udanego wyjazdu:tak::tak:

Witam się rano.
Dziękuję Wam za życzenia rocznicowe.:-)
madzienka u mnie też moja mama uwielbia robić przetwory, tak więc my tylko słoiki dostarczamy.
mandziula Kuba zaczął sam zasypiać dopiero ok 10 m-ca, wcześniej ktoś musiał z nim być w pokoju. Udanego wyjazdu życzę.
anet15 to współczuję tych przejść z tymi ząbkami, mam nadzieję że następne mniej dadzą się we znaki. A Ty jak się czujesz?
mataka24 fajnie że malutka lubi banany, Kuba nie chce nawet do ust zbliżyć. Teraz jest na etapie truskawek i kiwi...
My już od 5 na nogach bo Kubuś nam zrobił pobudkę:szok: Teraz się bawi a ja piję kawkę na pobudzenie.Małż pojechał na działkę. Wczoraj byliśmy z mężem najpierw tam gdzie mieliśmy wesele, ale była impreza firmowa więc pojechaliśmy do Biesiady do Bogucina i tak posiedzieliśmy przy świecach we dwoje.Fajnie było, tak kameralnie:tak: Miłego dnia:-)

spóźnione, ale najszczersze życzenia rocznicowe:tak::tak::tak:
super, że kolacja się tak udała:tak::tak::tak:

dzień dobry słoneczka :)

pogoda nam się klaruje :)

ja dzisiaj też od 5 na nogach obudziłam sie i koniec ... po spaniu ...

na 8 miałam do fryzjera - jestem bardzo zadowolona z cięcia :) bo już moje włosy mnie strasznie męczyły i chyba znalazłam fryzjera na dłuższy czas :)

a tu focia ;) może wrzuce na Nk bo już dawno nic nie dawałam ;)
Zobacz załącznik 259031

anet15 oby kolejne ząbki nie sprawiały takich problemów

mandziula udanego wjazdu odpoczywajcie :)

ja powinnam dać na tacę by w niedziele była ładna pogoda ... bo szczerze powiem wolałabym przyjcie Gabi na dworze zwłaszcza że będzie moja szwagierka z 2 synami a to diabły wcielone ;)

super fryzurka:tak::tak: gdzie byłaś u fryzjera?:confused::cool2:

reklama
Witam niedospana - produkcja idzie pełną parą;-):tak: i nocki zarwane. Wczoraj na pikniku co pisała Fogia M robił za Makłowicza i grilla obsługiwał i nawet kiełbaski nie spróbował:-p:no::-D:-D - mój chlebek tez szybko ze stołów wybył i mam kolejne zamówienia do przedszkola:tak::tak::cool::cool:. Po powrocie poszłam spać bo moja kolej w nocy była:happy2:.A do przedszkola znowu zaspaliśmy:-p:tak::-D:-D.
Jutro na LBN:tak::cool:.
Madzienka będziemy w okolicy Urzędu Marszałkowskiego i na Tumidajskiego. Jak któraś ma nr tel. do Madzi to byłabym wdzięczna na PW;-):tak:.
Hej :)
Ja tylko na chwilę - Marta, chyba Cię widziałam - też kupowałam truskawki po 4 zł ;)
To widocznie to ja byłam a truskawki jakieś niezbyt były - za dużo wody w nich:sorry:.
Witam sie wieczornie....
Zmuszona bylam pojechac na przymusowe zakupy kosmetyczne, mianowicie mój urwic upodobal sobie wchodzenie na kielek i wiszenie na umywalce bawiac sie woda. Wzielam sie na sposob i zaczelam zakrecac wode a ze drzwiczki sa po drugiej stronie to wyczaił jak je otwieram i na raty powyrzucał nam prawie wszystkie kosmetyki-kremy, zele do mycia twarzy, zel do wlosow, paste do zebow, fluid i jeszcze kilka drobiazów:no:...plusem jest to ze przynajmniej pokupowalam sobie juz porzadne rzeczy i powyrzucalam kosmetyki kt troche chomikowalam:-)
No to niezłe zakupy a dzieciaki są baaardzo pomysłowe;-):tak: - Olke za młodu cały nowiuśki duży Sudocrem na nogi i buzię wyciapał:tak::szok::-D:-D.
TO MÓJ 5000 POST!!!!!!
No to gratulejszyn :tak::cool::cool::cool2::cool2:- ale się pochwaliłaś a nic nie postawiłaś:sorry::no::-p;-).
Nelciu moc buziaków urodzinowych!!!!

Antuanet z okazji 3 rocznicy slubu życzę Wam dużo spokoju, wiary w przyszłość i dobrej bezinteresownej i wiecznej miłości, bo tylko dlatego warto żyć.
babelki.gif
babelki.gif
babelki.gif

Spóźnione ale szczerze się dołączamy:tak::tak:.

Do góry