reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
witam z rana
ale ładna pogoda tlko troche wieje, ale od razu człowiek lepiej sie czuje:tak::tak:

maltanka widze że plan truskawkowy zrealizowany, :tak::tak:

karlita chwal się dokąd wyjezdzasz;-);-);-)

Nelcia wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i uśmiechu:tak::tak:

sylwia fajne zdjęcia

i nie wiem co jeszcze,
też bym się do IKEI wybrała, no ale chyba poczekam a w lUblinie wybudują;-);-);-)
dopijam kawe i biore sie do pracy, mimo że jestem jeszcze na macierzyńskim to szef o mnie nie zapomniał;-);-);-)

miłego dnai kobity

Ostatnia edycja:
Maltanka ja tez mialam plan na truskawki i jakies kompociki jak je robisz to moze sie skusze...a ja w tamtym tygodniu wyjezdzalam z pracy i smignelo mi takie autko jak wy macie patrze nadkole wgniecione to ja szybko na rejestracje a tu Krasnicka:-)

Marzenka to my, to my:-)

maltanka widze że plan truskawkowy zrealizowany, :tak::tak:

:tak::tak::tak: jeszcze dorobię trochę z innych owoców i na zimę będzie jak znalazł, mandziula z jakich pożeczek Ty robisz???

witam się i ja z rana

sylwia super fotki:tak:
mandziula ja to chyba też się wybiorę do Ikei jak u nas wybudują:-D ostatnio byłam w Krakowie...lata temu...

niedługo zbieramy się na dworek

maltanka, ja robię z czarnej i czerwonej, ale wrzucam do sokownika a potem z cukrem gotuję i wychodi mi taki gęsty sok, który potem z wodą rozcieńczam. smakuje tak samo jak kompot ale mniej miejsca zajmuje:tak::tak:

NELCIU dużo zdrówka i miłości by każdy dzień stawiał przed Tobą nowe cele które będziesz osiągać z uśmiechem :)
266748_600x600.jpg
A jednak jeszcze zajrzałam...:blink:

NELINKO!!!!!

Twoje pierwsze wielkie święto
mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały

284415iryrz2pdpp.gif

No trudno...będę szczuplejsza:-p:-p:-pA Gabi i tak przy okazji wyściskam....
A co za ZLOT???Chwal się!!!!!!

Teraz już naprawdę ide spać....Gaszę światło

wyjeżdzam za Zieloną Górę prawie pod granicę ;) od 8 lat jestem na takim jednym forum i tam w zeszłym roku sypneły się dzieciaczki i organizujemy taki mały zlocik z najbliższymi znajomymi z całej Polski właśnie z tego forum :) pierwszy zlocik dzieciaczkowy :) bardzo się cieszę bo dawno ich nie widziałam :)
Kilka zdjęć z Wesela :) pyska - najnowsze zdjęcia - Garnek.pl
Napisze więcej potem teraz na dworek sie szykujemy, ale cos chlodny wiaterek u nas

Po odzywajcie sie do mnie na gg :) 6446916

super foteczki :) maltanka a kto od Was jest z Kraśnika ?? bo mój mąż też z Kraśnika ;)

Ostatnia edycja:
Hej girls
moi panowie od rana szaleją ale niech tam im będzie, nie przeszkadzam. Mdłości mam dziś niewielkie. Na 15.30 też mamy zakończenie roku w przedszkolu, a w zasadzie piknik rodzinny. Na 18 dostałam zaproszenie do skansenu na Noc Świętojańską i mam ochotę podskoczyć do Lublina. Przy okazji odwiedziłabym mojego dad i złożyła mu osobiście życzenia. Wszystko jednak będzie zależało od tego jak się będziemy czuli z Filipkiem.
Mój synuś dał dziś tatusiowi czekoladę, wyściskał go i zaśpiewał sto lat. :-D

mandziula z jakich pożeczek Ty robisz???
o losie jak mi się porzeczek zachciało!!!!!! i agrestu :szok::-D

Nelciu moc buziaków urodzinowych!!!!

Nelcia wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i uśmiechu:tak::tak:
Zobacz załącznik 258614

Maltanka ja tez mialam plan na truskawki i jakies kompociki jak je robisz to moze sie skusze...a ja w tamtym tygodniu wyjezdzalam z pracy i smignelo mi takie autko jak wy macie patrze nadkole wgniecione to ja szybko na rejestracje a tu Krasnicka:-)
Madzienka o to super z ta lista ze stronki mega udoodnienie...chociaz ja uwielbiam tam lazic i szperac w tych *******k....
Misia oj ambitne masz plany chca aby juz ci sama zasypiala tez to pamietam:-D
Mataka nie zazdroszcze czasem jak sie kasa konczyla a ze na wychowawczym oszczednosci nie udalo sie uzbierac to tez juz mialam stresa na szczescie moj M w takich sytuacjach zawsze jeszcze potrafil wykombinowac kase nie pozyczajac od nikogo aby nie byc na minusie ale tez byloby ciezko...przede wszytskim nie doluj sie a ty juz wyplaty nie bierzesz juz jestes na wychowawczym???? Moze uda wam sie wyjechac i sie odpbic....

hehe, może i ambitne, ale w zasadzie wieczorem Natalka sama usypia:tak:no chyba, że wcześniej uśnie przy cysiu:-D:-Dale tak sobie leży, gada ze zwierzątkami, czasem trochę pomarudzi i w końcu zasypia:tak::tak::-):-)

Kilka zdjęć z Wesela :) pyska - najnowsze zdjęcia - Garnek.pl
Napisze więcej potem teraz na dworek sie szykujemy, ale cos chlodny wiaterek u nas

Po odzywajcie sie do mnie na gg :) 6446916

Super fotki:tak::tak:

Ja już umyłam kolejne okno (Natalka dłużej pospała, więc w końcu była taka możliwość:zawstydzona/y:), karmimy się a potem wybywamy na spacerek:tak::tak:
Ale mi smaka narobiłyście na truskawki...a że w tym roku ich nie jem, to i o przetworach zapomniałam:zawstydzona/y::sorry2:

maltanka, ja robię z czarnej i czerwonej, ale wrzucam do sokownika a potem z cukrem gotuję i wychodi mi taki gęsty sok, który potem z wodą rozcieńczam. smakuje tak samo jak kompot ale mniej miejsca zajmuje:tak::tak:

dzięki;-)

maltanka a kto od Was jest z Kraśnika ?? bo mój mąż też z Kraśnika ;)

Karlitka ja :tak: małż w sumie też bo 15 km od Kraśnika;-)

hehe, może i ambitne, ale w zasadzie wieczorem Natalka sama usypia:tak:no chyba, że wcześniej uśnie przy cysiu:-D:-Dale tak sobie leży, gada ze zwierzątkami, czasem trochę pomarudzi i w końcu zasypia:tak::tak::-):-)

misia u nas to samo było, młody gadał, rozglądał się, i w końcu sam usnął:tak:

Nelinko Wszystkiego co Najlepsze, rośnij zdrowo!!!

Witajcie!
sienio
udanego spotkania w przedszkolu. Napisz po jak Julka reagowała na nową sytuację.
marz21
ja też tak "chomikuje" różne kosmetyki, ale na szczęście Kubuś jeszcze tam nie dostaje bo podejrzewam ze też by zrobił mi selekcję.
maltanka to super Ci się trafiło z tymi truskawkami.
mataka24 współczuję tego dołka finansowego, a może niech M spróbuje się rozejrzeć za inną pracą? Trzymam kciuki zeby udało Wamsię podreperować budżet i znaleźć jakieś rozwiązanie.
Nela W dniu Twoich1 urodzin, w dniu pełnym radości,najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,smutków małych jak biedronka,zawsze uśmiechniętej buzi,mnóstwa słodkich całusów,i spełnienia wszystkich marzeń!!!
sylwialublin fajne zdjęcia:-)
Ja od rana zabiegana, byłam w pracy na chwilę, potem jeszcze w kilku urzędach i wróciłam. Kubuś śpi a ja w międzyczasie zrobiłam obiad i ogarnęłam chałupkę. Jak mały wstanie wybieramy się do koleżanki na plotki a wieczorem z mężem na kolację żeby jakoś uczcić 3 rocznicę ślubu;-) Miłego popołudnia.:-)

http://www.zyczenia.town-art.com/idz_1303--idzie-misio-idzie-slonik-idzie-malpka-no-i-konik.html

reklama
Dzień doberek....my już po króciutkim spacerku z Maltanką i Hubercikiem...i szczepieniu...Jula była dzielna, trochę popłakała ale szybko zapomniała co sie tam działo:tak::tak::tak:jeszcze jedno szczepienie przed nami i podobno koniec z obowiązkowymi aż do 5 roku życia....:-p:-p:-p

Byliśmy tez w realu na zakupach, ale tam ładnie zrobiło sie tylko nie brdzo wiem gdzie co jest....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Antuanet z okazji 3 rocznicy slubu życzę Wam dużo spokoju, wiary w przyszłość i dobrej bezinteresownej i wiecznej miłości, bo tylko dlatego warto żyć.
babelki.gif
babelki.gif
babelki.gif

Karlita zazdroszcze zjazdu, my też na grudniówkach planowalismy ale nić z tego nie wyszło....:confused:

Maltanka, mandziula ja Was podziwiam kochane...mi to szczerze ale nie chce sie robic przetworów...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:ale na szczęście moja mama i babcia lubi to robic więc dostarczam im tylko słoiki:-):-):-):-)

Sylwia fotki super...

Ostatnia edycja:
Do góry