reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mataka łączę się z Tobą, dokładnie wiem teraz co czujesz, my w tym momencie wyczyściliśmy się do 0 a nawet na -:wściekła/y:

a co robi Twój mąż, nie myślał o zmianie pracy? a nie myśleliście o pracy w innym mieście? ja się poważnie nad tym zastanawiam i jak tylko coś się trafi to pakujemy się stąd...

reklama
Madzienka super ze z Jula wszystko OK no i udanych zakupów życze ja byłam ponad 2 lata temu w IKEI i tez oczywiscie z lista od kolezanki:-)alez sie wtedy nachodziłam...

Marzenko na szczęscie w Ikei bywaliśmy często więc trochę orientujemy sie co i gdzie, a na dodatek jak robi sie listę przez ich stronke to drukuje się miejsce gdzie leży dany produkt w danym sklepie:tak::tak::tak::tak:

Oj u mnie przydałby sie taki porzadek wśród kremów:-D:-D:-D:-D

a ja już porobiłam kompoty, kupiła 12 kg truskawek po 2,5 za kilo:-p, udało mi się trafić, bo tak to po 3,5 mieli, wygoniłam chłopaków na dwór, siedzieli chyba 1,5 h w piaskownicy, a ja porobiłam sobie:-)

Hubert na wieczór marudny, dalej ta biegunka jest chociaż może już trochę mniejsza, lekarka dała nam syrop Bactrim, dałam mu dzisiaj, i H miał takie krostki po komarach i zrobiły się takie obrzęki wokół tego:eek: nie wiem czy to nie po tym syropie:szok: posmarowałam altacetem i mam nadzieję, że zniknie to jutro, a syropu już nie daje...

i

12kg, Ty to masz zdrowie Kochana....

A co do Hubercika to może podaj mu Smectę...albo marchwiankę powinno pomóc:tak::tak::tak:

Po Altacecie powinno przejść...

Idziemy jutro na spacerek, jeśli nie będzie padać???

Maltanka a co z autkiem już w serwisie, kiedy wam go oddadzą;-);-);-)

TO MÓJ 5000 POST!!!!!!

Ostatnia edycja:
witajcie wieczorkiem,
ja zapewne na chwilkę, bo położyłam małą i czekam czy uśnie (pewnie niebawem rozlegnie się płacz:confused2:), dlatego nie nadrabiam, zresztą poszalałyście z postami:-p my dziś byłyśmy u rodziców, bo tam niedaleko oddawałam autko do salonu...klima już wyczyszczona i nowe wycieraczki założone:tak::tak:tylko kasy mniej w portfelu:-:)-:)-:)-(
ooo...skrzacik już postękuje:wściekła/y:

mataka łączę się z Tobą, dokładnie wiem teraz co czujesz, my w tym momencie wyczyściliśmy się do 0 a nawet na -:wściekła/y:

a co robi Twój mąż, nie myślał o zmianie pracy? a nie myśleliście o pracy w innym mieście? ja się poważnie nad tym zastanawiam i jak tylko coś się trafi to pakujemy się stąd...
kochana myslelismy. tylko sama wiesz jak u nas jest z praca.. on z zawodu jest piekarzem ale nie daja wiecej niz 1300-1400 zl przy czym nawet umowy nie chca dac albo na zlecenie czyli totalnie bez swiadczen,,,
zobaczymy jak moj wujek na urlop z anglii przyjedzie moze tam go wciagnie .. a jak sie uda to i ja spadam,,, bo sie zalamie albo zarycze na smierc...

Hej girls
moi panowie się pospali - nareszcie. :sorry:

shenen ja poproszę o namiary na tego homeopatę. Z pani doktor K jestem naprawdę zadowolona, uważam że to najlepszy z fachowców w naszym mieście. Filip jest alergikiem i ma rozpoznaną astmę, a widzę jak ona próbuje go leczyć, antybiotyk i steryd to ostateczność. Pomyślałam sobie jednak, że może warto było by spróbować innnej formy leczenia, zwłaszcza że o homeopatii słyszałam w większości pozytywne opinie. Dlatego też proszę Cię napisz mi na priva namiary na tego lekarza, gdzie przyjmuje, kiedy, ile bierze za wizytę itp. :-)

karlita muszę wypróbować te żelki.

mataka mam nadzieję, że wszystko Wam się poukłada. Mój M. też nie zarabiał więcej niż twój, dawaliśmy sobie radę tylko dzięki moim 2 etatom, których przecież dłużej nie pociągnę ze względu na ciążę. Dlatego też jego decyzja o wyjeździe była idealna, mimo że podjęta w tak trudnym dla nas okresie. Mój M. jak na razie jest bardzo zadowolony, do sierpnia będzie tam pracował, a później się zobaczy. Chociaż powiedziałam mu, że ja jestem otwarta na przeprowadzkę. Przecież zawsze mogę wziąć urlop wychowawczy żeby nie palić za sobą mostów w starej pracy. Jakoś to będzie, trzeba tylko trochę odwagi i determinacji. Mam nadzieję, że i Wam się wszystko poukłada. Trzymam kciuki!

hehe, raczej nie lasuje, tylko ciąża swoje robi;-)
oj robi, robi ........ :-D

madzienka to umawiamy się jutro, jak coś to pisz smska, a samochód jeszcze stoi w poniedziałek oddajemy, dopiero części zamówili
misia no tak nawet głupie odgrzybianie kosztuje, dlatego my robiliśmy to sami:tak:
mataka no niestety też wiem jak to w tym zadu... jest z pracą, ja cisnę mojego na W-wę, niech tam szuka, on ma większe doświadczenie to może zjaleźć coś lepiej płatnego...

madzienka eee 12 kg to nie tak dużo, w tamtym roku robiła z 20 i wszystko się tak szybko pokończyło:-p

Maltanka ja tez mialam plan na truskawki i jakies kompociki jak je robisz to moze sie skusze...a ja w tamtym tygodniu wyjezdzalam z pracy i smignelo mi takie autko jak wy macie patrze nadkole wgniecione to ja szybko na rejestracje a tu Krasnicka:-)
Madzienka o to super z ta lista ze stronki mega udoodnienie...chociaz ja uwielbiam tam lazic i szperac w tych *******k....
Misia oj ambitne masz plany chca aby juz ci sama zasypiala tez to pamietam:-D
Mataka nie zazdroszcze czasem jak sie kasa konczyla a ze na wychowawczym oszczednosci nie udalo sie uzbierac to tez juz mialam stresa na szczescie moj M w takich sytuacjach zawsze jeszcze potrafil wykombinowac kase nie pozyczajac od nikogo aby nie byc na minusie ale tez byloby ciezko...przede wszytskim nie doluj sie a ty juz wyplaty nie bierzesz juz jestes na wychowawczym???? Moze uda wam sie wyjechac i sie odpbic....

Madzienka o to super z ta lista ze stronki mega udoodnienie...chociaz ja uwielbiam tam lazic i szperac w tych *******k....

Oj ja tez uwielbiam, więc zawsze zakupy kończa sie o wiele wiekszą ilościa rzeczy niż na liście:-D:-D:-D:-D

madzienka to umawiamy się jutro, jak coś to pisz smska, a samochód jeszcze stoi w poniedziałek oddajemy, dopiero części zamówili

Jesteśmy umówione, do jutra...

Dobranoc!!!

karlta gdybym byla zJulka pewnie tak bym zrobila, ale po calym dniu nieobecnosci troszke mi sie do niej spieszylo:-p

doskonale Cię rozumiem :)

Hurrra bo zakupy:-):-):-)...buuuuu bo ciasto:sorry::sorry::sorry::sorry:...czyzby urodzinowe??zamroź dla mnie na następny czwartek:-D:-D

Super że u okulisty już wszystko ok, a jakie znaki masz pokażywac Gabi???

w następny czwartek nie wiem czy dam rade bo wyjeżdżamy na zlot i będę się pakować i nie wiem czy się ze wszystkim wyrobie no zobaczę ;)

co do obrazków jest 5 wzorów (tak jak u dorosłych są literki na tablicy do badania wzroku) ale żeby można było wykonać zadanie dziecko musi znać te wzory tak jak dorosły musi znać literki :)

reklama
A jednak jeszcze zajrzałam...:blink:

NELINKO!!!!!

Twoje pierwsze wielkie święto
mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały

284415iryrz2pdpp.gif

w następny czwartek nie wiem czy dam rade bo wyjeżdżamy na zlot i będę się pakować i nie wiem czy się ze wszystkim wyrobie no zobaczę ;)

No trudno...będę szczuplejsza:-p:-p:-pA Gabi i tak przy okazji wyściskam....
A co za ZLOT???Chwal się!!!!!!

Teraz już naprawdę ide spać....Gaszę światło

Do góry