reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

W piątek jedziemy do LBN na zakupy do sklepu na Tumidajskiego - wiecie gdzie to jest:sorry::eek:?
Karlita, ślicznie Gabi prezentuje się w zieleni:tak::tak:.

Tumidajskiego jest na Kalinie

tu masz fajną mapę po prawej stronie wpisz sobie nazwę ulicy łatwo tam dojechać :)

Lublin - mapa Polski

karlita my tez chcemy taki rowerek kupic teraz na urodzinki!!!!:-) Świetny jest!Ile zaplaciliscie z przesylka za niego??? Ja musze podjechac do Galerii Orkana bo podobno sa swietne wyprzedaze tylko nie mam kiedy .....:-(

polecam !!

zapłaciłam 390 zł

wysłałam ci namiary na pw :) szybko miło i przyjemnie :)

shenen uważaj na długość tekstu w podpisie bo jak masz za dużo znaków to ci nie przyjmie suwaczaka!!

reklama
sunday no wlasnie nie wiem czy jutro czy w czwartek, bo tam sa 2 grupy, starsza i mlodsza. Jutro wyjde wczesniej z kursu, zajde do przedszkola i zapytam :tak: fajnie byloby gdybysmy sie spotkaly:tak::tak:
karlta gdybym byla zJulka pewnie tak bym zrobila, ale po calym dniu nieobecnosci troszke mi sie do niej spieszylo:-p

Wielkie dzieki Moniko !!! Ja przez ten kurs i zamieszanie z P i weselem siorki zupelnie nie mam na nic czasu. Jak to dobrze, ze Ciebie mam:tak::tak::tak::rofl2: To w takim razie do zobaczenia jutro :-)

My właśnie wróciłyśmy z piaskownicy:-D:-D:-D:-DSłoneczko schowało sie za drzewka i ten wietrzysko wygonił nas do domu, teraz Jula robi babki na balkonie a ja mam chwilkę na BB

Madzienka fajnie Ci, ja tez bym pojechala do Wawki tzn dokladnie to do Janek do IKEI, cos bym poszperala do domku i z nowych rzeczy dla dziecka. A Wy gdzie konkretnie jedziecie???

Do Janek między innymi jedziemy...dobrze że już w czwartek bo moja lista zakupowa robi się coraz dłuższa...:-D:-D:-D

jakie hura jakie hura ja chciałam do Was z ciastem przyjść :(

Hurrra bo zakupy:-):-):-)...buuuuu bo ciasto:sorry::sorry::sorry::sorry:...czyzby urodzinowe??zamroź dla mnie na następny czwartek:-D:-D

Super że u okulisty już wszystko ok, a jakie znaki masz pokażywac Gabi???

Madzienka super ze z Jula wszystko OK no i udanych zakupów życze ja byłam ponad 2 lata temu w IKEI i tez oczywiscie z lista od kolezanki:-)alez sie wtedy nachodziłam...
Mandziula nie martw sie na zapas jak bedzie głodny to zacznie pic teraz czuje ze ma wyjscie i moze pomarudzic i powybrzydzac:-)ja tez o wiele rzeczy sie martwilam a w rezultacie wyszło ze o nic nie musze...
Fogia zdrówka dla Filipka no i oby mdłosci ci przeszły jak najszybciej...
Karlita przecudna fasolka, przesliczna Gabrysia...:-)Ja z wielka chęcia bym wpadłą do Bugi ale obowiazki wzywaja;-)
Maltanka wiem ze latwo powiedziec ale staraj sie nie tracic cierpliwosci no i nie jest to latwe ale nie zmuszaj go do jedzenia bo sie zrazi. Ja tez czasem trace cierpliwosc do malego a pozniej mam wyrzuty sumienia bardzo tego nie lubie....:no:

Witam sie wieczornie....
Zmuszona bylam pojechac na przymusowe zakupy kosmetyczne, mianowicie mój urwic upodobal sobie wchodzenie na kielek i wiszenie na umywalce bawiac sie woda. Wzielam sie na sposob i zaczelam zakrecac wode a ze drzwiczki sa po drugiej stronie to wyczaił jak je otwieram i na raty powyrzucał nam prawie wszystkie kosmetyki-kremy, zele do mycia twarzy, zel do wlosow, paste do zebow, fluid i jeszcze kilka drobiazów:no:...plusem jest to ze przynajmniej pokupowalam sobie juz porzadne rzeczy i powyrzucalam kosmetyki kt troche chomikowalam:-)
Lecę konczyc sprzatac mieszkanko co by jutro było w nim miło przebywac malemu z M siostra. Chociaz tylko i tak do 10 bo pozniej M bierze go ze soba.
Strasznie mam ochote w weekend pomalowac mieszkanie pomyc okna i zmienic firanke w pokoju ale chyba wyjdzie nam dopiero za tydzien. Mateusza sie sprzeda do dziadkow a sami raz dwa wszystko zrobimy.
Dobrej nocki

sienio na giełdę dlatego, że taniej, po 2,5 zł za kilo kupiłam
karlita to zaszalałaś z zakupami;-)
marta a do jakiego sklepu na Tumidajskiego się wybieracie?
madzienka zazdroszczę wypadu zakupy, ja to se mogę...pomarzyć na razie o zakupach...buuu:-(

a ja już porobiłam kompoty, kupiła 12 kg truskawek po 2,5 za kilo:-p, udało mi się trafić, bo tak to po 3,5 mieli, wygoniłam chłopaków na dwór, siedzieli chyba 1,5 h w piaskownicy, a ja porobiłam sobie:-)

Hubert na wieczór marudny, dalej ta biegunka jest chociaż może już trochę mniejsza, lekarka dała nam syrop Bactrim, dałam mu dzisiaj, i H miał takie krostki po komarach i zrobiły się takie obrzęki wokół tego:eek: nie wiem czy to nie po tym syropie:szok: posmarowałam altacetem i mam nadzieję, że zniknie to jutro, a syropu już nie daje...

idę zaraz chyba spać

marz dzięki kochana;-)

Ostatnia edycja:
reklama
jestem zalamana.... moj maz i jego praca to jakas farsa,,,, w tym miesiecu na wiecej niz 1000 nie ma co liczyc i przez kilka nastepnych tez....... przy 700 zl oplat... ech ja nie wiem jak my sobie damy radee,.,, i tu nie chodzi juz tak tylko o nas a bardzioej o malenka... przeciez i mleko i pieluchy musze kupic... cholera....... sama juz nie wiem,,, zyc sie nie chce ale co innego pozostalo... rozrycze sie zaraz... bo tu jak na zlosc wszystko na wykonczeniu...

Do góry