reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
ja już po obiadku, Mikołaj śpi to mam troche czasu:tak::tak::tak:

karlita Gabi super prezentuje się na rowerku, widac że jej sie podoba:tak::tak::tak:

maltanka i jak truskawkowe zakupy???? ja kompoty robię z pozeczek bo mi bardziej smakują:tak::tak::tak:

anaklim ja to się strasznie przestraszyam jak Mikołaj tak spał bo on jeszcze noskiem do materacyka leżał bo nie wychodzi mu leżenie z głową na boczek:confused2::confused2::laugh2: no ale jak dalej bedzie się tak przekręcał to sie pewnie nauczy:tak::tak::tak::tak:

dobrze że fornetka z maleństwem juz wyszli ze szpitala:tak::tak::tak::tak::tak:

misia ja teraz jak mnie głowa boli to ibuprofen biorę, pomaga dużo szybciej niż apap, dawali nam to w szpitalu i na ulotce też jest napisane że pry karmieniu można:tak::tak::tak:

fogia dobrze, że Filip zdrowieje, a ty się dxielnie trzynaj mdłości już niedługo minął:tak::tak:

Witajcie mi w końcu udało się zawitac do Was...rano byłysmy na zakupkach warzywnych i na spacerku....
Coś ceny na targu wzrosły...truskawki były po 4 zl a czereśnie po 12:shocked2::shocked2::shocked2:więc kupiłam bób:-D:-D:-D:-Dmniam mniam

Później pojechaliśmy do salonu Plusa wymienić tacie telefon....Jula poszalała, na wszystko jej tam pozwalali...nIc dziwnego wszyscy ja tam znają bo to moje byłe miejsce pracy:-p:-p:-p:-p

Teraz śpi ja obiadek naszykowałam i biorę się za nadrabianie.....

Maltanka nie wiem co Wam lekarz przepisał, ale u nas pomaga Smecta 2 razy dziennie pól torebki i floridral baby oraz cos typu lacidobaby albo dicoflor
Oby biegunka ustąpiła a zębicha wyszły..zdróweczka

Karlita rowerek super, a jak Gabi się na nim pięknie prezentuje
My w czwartek w Bugi zgłaszamy nieobecność:tak::tak::tak:jedziemy na zakupy do Warszawki huuuurrraaaaaaaaaaaa
best52wwwegifypl.gif
best52wwwegifypl.gif
best52wwwegifypl.gif
best52wwwegifypl.gif

Misia niech śpi i Ty odpoczywaj...

Fornetko wracaj do nas szybciutko, pozdrawiamy i zdróweczka życzymy!!!

Anaklim jak Wasze brzuszki????

Madziarka czekam na listę:-p:-p:-p
Jula dziś w dzień sama zasnęła...jupi, kolejny sukces

Ostatnia edycja:
Witajcie
mandziula a słyszałam kilka opinii że na "sztucznym" mleku dzieci lepiej śpią ale u mnie też nijak się miało, wydaje mi się że Kuba lepiej mi spał jak był na piersi. Nieźle Was Mikołaj przestraszył, my mieliśmy monitor oddechu więc takie sytuacje się nie zdarzały nawet jak spał na brzuszku to byłam spokojna...
shenen my też używaliśmy Tommee Tipee, karmiłam na przemian 15 m-cy;-)
madzienka to dobrze że już wszystko dobrze z serduszkiem Julci.
maltanka współczuję, my mieliśmy to samo 2 m-ce temu, pomógł taki kleik marchewkowy HIPP- w aptece mi babka poleciła. Dużo zdrówka dla Hubercika.Niech te ząbki szybciej wychodzą:tak:
karlita a co to za "cudowne" żelki? Moją koleżankę też muli od rana do wieczora ale nie wymiotuje...A Gabi super się prezentuje na rowerku :)
madzienka super że zakupy udane!
Ja rano byłam na spacerku z małym a później z sis byłyśmy na zakupach, niedawno wróciłam. Kupiłam sobie 2 pary butów i spodnie:tak: Oczywiście jakieś bodziaki dla Kubusia , truskawek;-) i kupe innych rzeczy. Jak powiem małżowi ile wydałam :sorry: A z warzyw kalafior <mniam> z bułeczką:-) Kuba się bawi a ja chwilka na BB. Zaraz śmigamy na spacerek. Miłego popołudnia.:-)

Witajcie
wreszcie do Was dotarlam :)
Karlita widzialam Ciebie i Gabi obok Plazy o 15, niestety jechalam trajtkiem:sorry: super fotka na rowerku:tak:
madzienka udanych zakupow, super, ze Julcia ok, nic niestety zdrowia nie zastapi...
maltanka duuuzo zdrowka dla Hubercika, no niestety truskawki juz teraz strasznie niedobre sie zrobily, takze uwazaj jak bedziesz kupowala:tak: a czemu az na gielde chcesz jechac? u was na targu na Rogera tez mozna kupic po 3,5:tak:

Dzieki dziewczynki za pomysly na "panienski" jakas siorki kolezanka ma wszystko zorganizowac, bo ja nie jestem w tym dobra a do tego nawet nie mam kiedy :sorry: zmykam posprzatac troszke

karlita super, rowerek to dobra sprawa:tak:
u nas też po 3,5 wczoraj były, a koło anacondy nawet po 5 zł za kilo:szok:

dzisiaj na mieście widziałam po 5 zł ;)
a czereśnie po 13zł!!

karlita Gabi super prezentuje się na rowerku, widac że jej sie podoba:tak::tak::tak:

oj tak podoba się bardzo :) teraz jest problem z powrotem do domu bo Ona dalej chce jeżdzić w rowerku ;)

truskawki były po 4 zl a czereśnie po 12:shocked2::shocked2::shocked2:więc kupiłam bób:-D:-D:-D:-Dmniam mniam

ooo bób!!
ale mi ochoty narobiłaś :-D

Karlita rowerek super, a jak Gabi się na nim pięknie prezentuje
My w czwartek w Bugi zgłaszamy nieobecność:tak::tak::tak:jedziemy na zakupy do Warszawki huuuurrraaaaaaaaaaaa
best52wwwegifypl.gif
best52wwwegifypl.gif
best52wwwegifypl.gif
best52wwwegifypl.gif

jakie hura jakie hura ja chciałam do Was z ciastem przyjść :(

karlita a co to za "cudowne" żelki? Moją koleżankę też muli od rana do wieczora ale nie wymiotuje...A Gabi super się prezentuje na rowerku :)

niech zje kanapkę z musztardą albo z jej dodatkiem lub żelki w sumie ja kupuję za każdym razem inne ;) ale mi pomagają nie wiem czy to ten smak czy żucie .... najważniejsze że pomaga

Witajcie
wreszcie do Was dotarlam :)
Karlita widzialam Ciebie i Gabi obok Plazy o 15, niestety jechalam trajtkiem:sorry: super fotka na rowerku:tak:

trzeba było wyskakiwać i iść z nami na zakupy :)
wiecie co chciałam Gabi coś kupić h&m ale w sumie nic nie było ... chciałam coś też kupić dla chłopców - jedziemy na zlocik dzieciaczkowy i spotkam się z dwoma moimi bliskimi koleżankami ale kurcze obeszłam wszystkie sklepy dziecięce w plazie i nic fajnego nie było ...

w h&m chciałam sobie kupić tunikę ... stoję w długaśnej kolejce Gabi zaczęła się bawić ta tuniką (kolor taki ecru) nagle patrze a tam takie żółte smugi!!
Gabi uratowała zakupy ;)

za to napadłam na carry i znów mąż się przestraszy ;)
kupiłam sobie sukienkę, spodnie dresowe i 2 pary aladynków ;) białe i turkusowe ;)

u okulisty wszystko ok
mamy jeszcze masować prawy kanalik jakby się łezka zatrzymywała.... teraz mamy przyjść za rok jak nic się poważnego nie będzie działo mam Gabi pokazywać 5 znaków (obrazków) bo na ich podstawie bada się wzrok u dzieci :) i żeby Gabi wiedziała o co chodzi to będziemy ćwiczyć ;)

lecę obiadek robić :)

Hej, widzę ze ceny owoców niezłe - truski kupiłam po 4zł , czereśnie są po 9-9,50 - więc do cioci na swojskie pójdziemy:-p:tak::cool: a jagody po 2,5 za szklankę.
M w poniedziałek wyjeżdża i na 7 sierpnia musi zjechać bo wesele mamy w Łęcznej a cała impra w remizie w Brzezinach a kolejne 14-go sierpnia na Śląsku:tak:.
Młode wariują - bitwę na poduchy sobie urządzili a M pojechał okna komuś wstawić, więc trochę grosza wpadnie:-p:tak:.
W piątek jedziemy do LBN na zakupy do sklepu na Tumidajskiego - wiecie gdzie to jest:sorry::eek:?
Karlita, ślicznie Gabi prezentuje się w zieleni:tak::tak:.

Ostatnia edycja:
karlita my tez chcemy taki rowerek kupic teraz na urodzinki!!!!:-) Świetny jest!Ile zaplaciliscie z przesylka za niego??? Ja musze podjechac do Galerii Orkana bo podobno sa swietne wyprzedaze tylko nie mam kiedy .....:-(
fogia tulaski!!!:-)
sienio jutro adaptacyjne macie???:-) Moze sie spotkamy bo bede w pracy jeszcze.:-)
maltanka u nas tez truskawki po 3.5 za kilo, ja zrobilam kilka sloikow dzemu i sokow, jeszcze musze zamrozic na zime :-)
Madzienka fajnie Ci, ja tez bym pojechala do Wawki tzn dokladnie to do Janek do IKEI, cos bym poszperala do domku i z nowych rzeczy dla dziecka. A Wy gdzie konkretnie jedziecie???

Witam sie w komuc i tak nie nadrobilam bo naskrobalyscie porzadnie :-) Ja po pracy bylam dzisiaj caly dzien i jutro tez bo jedziemy na wycieczke a w czwartek na 6.30-maaatko ale maraton :szok:
Wstawilam skrzydelka zrobie szybko jakas jarzynowa dla malego i oprosze karczek przyprawami. Kupila kalafiora i chyba zaraz ugotuje to zjemy z Maksem.

reklama
Hej :)
Ja tylko na chwilę - Marta, chyba Cię widziałam - też kupowałam truskawki po 4 zł ;) I jeszcze - co mam zrobić z sygnaturą, która mi się nie mieści? :/ Chcę dokleić jeszcze jeden suwak (bez zdjecia) i ni huhu. Pomożecie?

Spadam teraz ogarnąć, ma przyjśc koleżanka z dzieciakami, oni jak szaleją we czwórkę to zawsze straszny sajgon robią, ale wiadomo, na wejściu porządek (pozorny :D) być musi ;)

Do góry