reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

U kardiologa wszystko ok...ufff ale pani doktor upiera się przy robieniu Holtera(jesli wiecie co to za badanie)...a ja z moim pędziwiatrem nie wyobrażam sobie tego badania...więc umowilismy sie na zimę....:-p:-p:-p:-p
Najważniejsze że wszystko co było w serduszku niedomknięte zamknęło sie samo:tak::tak::tak::tak::tak:

Super, że z serduszkiem wszystko w porządku:tak::tak:

hej laski pamiętacie mnie jeszcze:sorry:

daje znać, że żyjemy, nie poczytam nawet, z Hubertem byłam wczoraj u lekarza, ma od czwartku biegunkę, obadała go i niby nie jest chory, nic nie widać, dziąsełka ma opuchnięte, więc pewnie to zęby do tego znowu problem z jedzeniem, prawie nic nie chce, od czwartku tak... wczoraj to już nie wytrzymałam i na siłę mu dałam parę łyżeczek kleiku ryżowego...:ninja2:

zajrzę później jak mały pójdzie spać, a na razie zmykamy do apteki...

Ojej, biedny Hubercik:-:)-(, oby nie męczyło go długo:sorry:
Ja zaglądam póki co na chwilkę, bo głowa pęka...zaraz wezmę Apap i jeśli przejdzie to zajrzę później:tak:

reklama
Madzieńka to ja szykuję listę... :-)

Mandziula i dołączam do Ciebie do kawusi.... bo jakaś śnięta jestem od rana....

Ale zaraz się wybieram na długi spacer z dzieciakami to może się dotlenię i zrobi mi się lepiej... :-)

Maltanka oby zęby szybko wyszły i żeby brzuszek się uspokoił! Nie wpychaj w Huberta jedzenia - jak nie chce to niech nie jje... ponoć dzieci tak mogą mieć przy ząbkach! Brzuszek go przestanie boleć to i apetyt mu wróci :-)

misia, madziara a ja też chyba zaraz na apapie będę jechać:confused2:
do tego H podniósł mi ciśnienie:wściekła/y: już nie chodziło o jedzenie, (dzisiaj ma głodówkę przymusową:crazy:) ale syropem mi pluje:wściekła/y: i jęczy i jęczy, aż huknęlam na niego:-(

Hej dziewczyny
U nas w miarę ok, nie licząc mojego porannego kiblowania. Filipka roznosi energia znaczy się zdrowieje. :sorry: Dzisiaj wieczorem wraca M. i ma zostać do niedzieli.
Coś miałam jeszcze napisać ale nie pamiętam. Mózg mi się lasuje na starość czy co? :cool:

fogia dobrze, że z Fifim lepiej, a Ty to coś przeskrobałaś, że kiblujesz:-D a tak poważnie to wiem jakie to potrafi być męczące, ale minie:tak:

fornecia pisała
, wyszli ze szpitala, teraz aklimatyzują się do pogody i za tydzień wracają do Lublina:tak: fornetka przesyła pozdrowienia dla wszystkich:-)

Hej dziewczyny
U nas w miarę ok, nie licząc mojego porannego kiblowania. Filipka roznosi energia znaczy się zdrowieje. :sorry: Dzisiaj wieczorem wraca M. i ma zostać do niedzieli.
Coś miałam jeszcze napisać ale nie pamiętam. Mózg mi się lasuje na starość czy co? :cool:

Super, że u Was lepiej:tak::tak::tak::tak:
hehe, raczej nie lasuje, tylko ciąża swoje robi;-)

A nas chyba dobija pogoda:wściekła/y:mi trochę Apap pomógł, choć rewelacji nie ma, za to moje dziecię śpi prawie bez przerwy...rano spała do 10.20:szok:, pielucha przeciekła a ona ani myślała wstać, zbudziłam ją...jadła przez godzinę i od 20 minut znowu śpi:szok::szok::szok: niepodobne to do mojej córki:no::no:

maltanka dużo zdrówka dla Hubercika odganiam telepatycznie wszystkie pskudztwa!! sio sio sio!!

karlita zaglosowane :-)

dzięki kochana :)

karlita super foteczka. Przypomniałam sobie jak naszego okruszka "podglądaliśmy" w ciąży. A pani dr Żyszkiewicz bardzo dokładna, super podejście do dzieci, dostępna telefonicznie o każdej porze dnia i nocy ale chyba nie jeździ na wizyty domowe. A do ilu Ty ginów chodzisz?Woow trzy wizyty w miesiącu...nieźle :)

chodzę do jednego na razie heheh ale nadopiekuńczego ... chce sprawdzac tego krwiaka

a dodatkowo 30 czerwca idę po raz pierwszy do dr Wawrzyckiej :) bo docelowo chcę by to Ona prowadziła moją ciążę :)

pysznooości :)

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE :)

Karlita ty nie zarażaj tu mslenstwami.. :-):-);-) Śliczną masz Kruszynkę!!!!!

dzięki za głosy :)

nie zarażam ;) chociaż już bratowa mi tu wytyka że jak ja w ciąży to i Ona ;) hehhe

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ KOCHANA :)

właśnie wróciłam ze spaceru rowerkowego z Gabi ale wieje .... oby nie padało bo na 14stą idziemy do okulisty na piechotę tz wózkiem....

powiem Wam ze ten rowerek jest rewelacyjny :D tylko muszę popracować nad techniką prowadzenia bo już Gabi nauczyła się skręcać ;) ale bardzo jej sie podoba jazda rowerkiem :)

tu Gabi na spacerze ;)

Zobacz załącznik 258354
jeśli chodzi o samopoczucie to ja jestem ledwo żywa ... przespałabym cały dzień .... ale na szczęście głooowa mnie jeszcze nie boli ...

Fogia powiem Ci ze u mnie już lepiej z tymi nudnościami wiesz co mi pomaga kupiłam sobie żelki ;) a wcześniej ratowałam się musztardą mi pomagała :)

a co do myślenia to też mam mózg w ciąży :-D

pozdrowienia dla Fornetki i maleństwa :) oby wszystko było już dobrze!!

misia moja Gabi też od rana jęczała co prawda wstała przed 8 ale teraz po spacerze już na śpiąco piła mleko ;)

idę zjeść śniadanie bo nie miałam dzisiaj czasu na to :szok:

reklama
misia to się panna pospała, ja mam nadzieję, że mój teraz trochę pośpi...
karlita ja nie widzę zdjęcia, buuu, i daj znać jak po lekarzu

a ja wybieram się na giełdę po truskawki dzisiaj, nie myślałam, że tak szybko się będą kończyć:eek: oby jeszcze dało się kupić w miarę po okazyjnej cenie, trochę kompotów trzeba by zrobić:tak:

Do góry