reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaklim to Ty taki kibic jesteś???:-)
Antuanet a czemu tak chodzisz do specjalistów?
sunday_ u neurologa mieliśmy kontrolę poszpitalną, mieliśmy się zgłosić za 2 m-ce a okulistką jest mojej teściowej koleżanka i sprawdzała oczki małemu bo ostatnio coś mruga mimowolnie. Ale na szczęście to nic poważnego tylko dała kropelki nawilżające, prawdopodobnie to efekt antybiotykoterapii:sorry2:
mandziula biedny Mikołaj. A próbowałaś mu dawać np. IbufenD- on podobno łagodzi takie bolesne ząbkowanie. Życzę dużo sił dla Was i oby następne nie wychodziły tak boleśnie. Kuba spał d 17, byliśmy na spacerku w aptece i po ciepły chlebek w piekarni:-) Ja wróciliśmy to zjedliśmy sobie z masełkiem, mniam taki cieplutki. Teraz Kuba zasypia ale strasznie rozdrażniony-chyba przez to zmianę rytmu. Ciekawe do której będziemy dzisiaj z nim "tańczyć". Miłego wieczorka.:-)

reklama
buuuuuuuuuuu ja chce na zamkniety... a nie wiem kogo i jak prosic... chcialabym wam cos opowiedziec( juz ktorys raz z kolei) ale na glownym nie chce o tym pisac,,,,:(

Witajcie
Nie dalam radt was przeczytac, ale napewno wszystko nadrobie :)
maltanka dzieki za pamiec :)
karlita super fasolka smaka narobilas, a ja teraz ciagle buly jem i na nic nie mm czasu :(
antuanet dzieki za wytlumaczenie mnie :)

O matko dziewczyny jak ja za Wami tesknie!!! Nie wiem czy dam rade przyjsc w czwartek, bo musialabym nie pojsc na szkolenie, a maja o skladkach na zuc mowic, ale strasznie mnie korci :p
Mialam dzis przykra sytuacje, jedna z dziewczyn na szkoleniu miala atak padaczki, nikt nie wiedzial jak sie zachowac i od razu przeszlo mi przez mysl to, ze nie bylam na szkoleniu z pierwszej pomocy... szkoda. Jedyna rzecz jaka zrobilam to zadzwonilam po pogotowie :(
Zmykam, bo mam jeszcze troche rzeczy do zrobienia
Milej nocki :)

karlita ty sie objadlas dzisiaj fasolka z bulka, a ja kalafiorem z bulka!!!:-)
fogia jak wizyta???

Ja juz spadam, dobrej nocki zycze!!!:-):-):-)

Witajcie kochane:-)
Matko ile wy piszecie:szok: ledwo doczytalam.....a ja dzis od rana w kuchni-gotowalam,dzis u mnie barszczyk z mlodych buraczkow z ziemniaczkami....
Karlita,fasolki tez bym zjadla,u mnie jeszcze w ogrodku nie ma,dopiero kwitnie;-)
O wakacjach piszecie,ja to nie pamietam kiedy juz gdzies odpoczywalam,chyba ostatnio to w szpitalu po operacji przepukliny:baffled:...moj maz to z takich ,co nie umie odpoczywac,on w niedziele nawet strasznie sie nudzi,a co dopiero gdzies pojechac-no po co? pieniadze tylko wydac? nad jezioro tez po co? polezec i w niebo sie popatrzec to moze i u siebie na podworzu...wrrrr....no taki juz jest....a sama nie pojade,bo to dopiero awantura by byla:szok::szok::szok:...najwyzej do mamy na kilka dni sie wyrwe z dzieciakami:sorry2:

Nowe mamusk,zapaszam do pisania...ja cos ostatnio zaniedbuje BB,ale postaram sie chociaz wieczorem zajzec:happy2:

A mi dzis w kolano wszedl jakis bol,ze ledwo chodze,a jeszcze musialam poodkurzac wieczorem i az lzy w oczach mialam.....nie wiem co sie stalo,nie uderzylam sie o nic....mam nadzieje ze przez noc przejdzie....ehhhh....jak nie urok to ....... uczulenie ze slonca zeszlo a teraz kolano:baffled::baffled::baffled:
Ale dobrze ze dzieciaki chociaz zdrowe:happy2:
Cos mialam jeszcze napisac i juz wylecialo mi z glowy,ale tak to jest jak sie cytatow nie zrobi,to potem polowe sie zapomni:-p

ja dziś ledwie żyję, prawie całą noc ne spaliśmy, Mikołaj płakał przez sen, strasznie sie rzucał:dry::dry::dry::dry::dry: no ale jakoś przetrwaliśmy do rana, w dzień też prawie nie spał ale teraz już chrapcia sobie mam nadzieje że pośpi trochę, nie wiem czy mu ten ząbek jeszcze dokucza, myślałam że jak juz wylezie to przestaje boleć a on ciagle sobie to dziąsło smyra czym popadnie:baffled::baffled::baffled:
a jeszcze, rano Mokołaj dostał mleko z butli, bedne dziecko, krzywił się, jęczał i pluł a głodny był bo jak mu dałam cyca to myślałam że mi go wyrwie tak ssał, zrobię mu jeszcze jutro jedno podejście i zobaczę jak bedzie tak samo to bedę musiała inne mleko kupić

Biedny Mikołaj...oby dzisiejsza noc była lepsza:tak:
Słabo z tym mlekiem:dry:a może można spróbować tego sposobu, jak przy zmianie producenta mleka:confused::confused:tzn.syopniowe mieszanie:sorry2::sorry2:

W czwartek mamy rocznicę ślubu może podpowiecie mi co mogę naszykować na kolację:confused::confused::confused::confused:

A co małżonek lubi?

buuuuuuuuuuu ja chce na zamkniety... a nie wiem kogo i jak prosic... chcialabym wam cos opowiedziec( juz ktorys raz z kolei) ale na glownym nie chce o tym pisac,,,,:(

musisz czekać na maila:tak::tak:
gratulacje z okazji 6 miesięcy:tak::tak::tak::-):-)

No jestem już jestem!!!!
Dziękuję Wam kochane za wszyyyyystkie kciukasy. Pomogło!!!! I nareszcie mogę się przyznać, że jestem w ciąży i zagrożenia nie widać! Ufff. Według usg to 7 tydzień i 4 dzień więc przez ostatnie dwa tygodnie różnica między om a usg zmalała. No i co najważniejsze - słyszałam i widziałam serduszko. Aż się popłakałam.....:-)

reklama
No jestem już jestem!!!!
Dziękuję Wam kochane za wszyyyyystkie kciukasy. Pomogło!!!! I nareszcie mogę się przyznać, że jestem w ciąży i zagrożenia nie widać! Ufff. Według usg to 7 tydzień i 4 dzień więc przez ostatnie dwa tygodnie różnica między om a usg zmalała. No i co najważniejsze - słyszałam i widziałam serduszko. Aż się popłakałam.....:-)
Super wieści:tak::tak::tak:bardzo się cieszę, że wszystko dobrze:-):-):-) to na kiedy jest termin?

Do góry