reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaklim juz myślałam że mnie bojkotujecie ;)

Shanen - oj bo jak czasnę...:-)))

Maltanka - na razie nie planujemy powrotu, ale co piątek gramy w euro milion:-) Jak tylko trzaśniemy 15 baniek to nawet ciuchów nie spakuję, tylko wsiądę w samolot i wrócę!

Aluśka - WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, NAJ!!!! Gdzieś Ty!!!!????

Pranie wstawione, część poprasowana, zupa gotowa, chłopcy śpią, Kaj dochodzi do siebie po zatruciu a ja oglądam meczyk i piszę. Jakieś nudne te mistrzostwa, nie ma na co patrzeć. Dobrze, że wieczorem Brazylia!

Sylwialublin, Shenen - tutaj szczepią na pneumo za darmo... Wszystkie szczepienia są free.

reklama
anaklim dobrze mieć szczepienia za darmo i w ogóle lepszą opiekę państwa nad dziećmi i ich mamami, po co chciałabyś wracać do takiej "dziadowizny" jaka jest w Polsce?
sunday
my chętnie pojechalibyśmy na zachodnie wybrzeże bo je znamy zawsze tam jeździliśy kiedy mieszkaliśmy w Głogowie, ale teraz odpada, bo za daleko. Gabi jest malutka i sama nie wiem jak przetrwa trasę nad morze a wybieramy sie do krynicy Morskiej, tylko ze cos pogoda ma sie popsuć i nie wiem kiedy wyruszymy. Chciałabym teraz bo to jest przed sezonem a mąż mój ma jeszcze urlop w lipcu a wtedy dziki sezon i odpocząć trudniej.
karlita pewnie będziecie odpoczywać w weekendy w ońcu zawsze masz mnóstwo pomysłów ja spedzać wolny czas. A ty jeździsz do Motycza z Gabi na basen?

Ja zaraz śmigam do fryzjera bo zarosłam okrutnie no i kolor mam robić w końcu znowu weselisko przez nami 03.07.

Witajcie!
misia2010 śliczna córeczka, jak aniołek :-)
talia a kiedy wybieracie się nad morze? Może się spotkamy bo my chyba też się zdecydujemy...a do jakiej miejscowości planujecie jechać?
fogia miłego latania na "samolocie" i czekam na relację z wizyty.
sylwialublin witaj :-) Zapraszam do częstego udzielania się.
maltanka sienio na wczasach u teściowej;-) A tam niestety nie ma dostępu do neta.:-( Ale jutro już wracają więc pewnie się odezwie:-)
A my dzisiaj cały dzień po lekarzach. Rano byliśmy u neurologa a po południu u okulisty- Kuba poszedł spać po 14 bo już ledwo chodził:tak: Teraz nadrabiam zaległości forumowe. Obiad ugotowany więc czekam aż Kubulec wstanie to pójdziemy na spacer. Miłego popołudnia.:-)

Talia - warunki lepsze to prawda, zarobki, poziom życia, łatwość załatwiania spraw, ale.... Urodziłam się i wychowałam w Lublinie i coraz częściej czuję, że tam jest moje miejsce. Poza tym polskie lato jest cieplejsze i powietrze piękniej pachnie.

Właśnie zaczął się mecz Portugalia - Wybrzeże Kości Słoniowej. W końcu jest na co popatrzeć! Jak by nie było - grupa śmierci!

Do łazienek nie zaglądam, dzisiaj udaję, że nie mam ich w domu. Jutro będę się musiała pofatygować. Mój mąż jest niezwykle wyrozumiały raz na cztery lata bo wie, czym jest dla mnie piłeczka.

anaklim to Ty taki kibic jesteś???:-)
Antuanet a czemu tak chodzisz do specjalistów?

My kilka godzin nie mielismy wody a teraz jest ale żółta!!!!!!!!!!!!Super!!!!!!!
Wlasnie gotuje kalafiora na resztach wody przegotowanej-jak tak dalej bedzie to bede musiala pojsc po 5l wode.

szkoda, a fotka hehe w czwartek zobaczysz:-p a tak na poważne to nie mam nawet:sorry2: jak mi się uda coś pstryknąć to na pewno wstawie:tak:

taki sprzęt macie i nie masz jak pstryknąć ?? no prooooszę.....

mój aparacik w naprawie do odebrania na początek lipca ale mam nadzieje że wcześniej się uda na Gabi roczek :)

Sylwialublin, Shenen - tutaj szczepią na pneumo za darmo... Wszystkie szczepienia są free.

muszę zmienić przychodnię ;)

karlita pewnie będziecie odpoczywać w weekendy w ońcu zawsze masz mnóstwo pomysłów ja spedzać wolny czas.

w sobotę idę na pazurki :)
a później jedziemy do siostry męża na przedurodzinowego grilla Gabi
bo siostra męża jest chrzestną Gabi ale nie będzie jej na urodzinach małej bo wyjeżdza i powiedziała ze zrobi jej "przedurodziny" ;-) ma upiec tort :-D

A ty jeździsz do Motycza z Gabi na basen?
ja nie :) Madzianka jeżdzi :)
ja nie jeżdżę bo nie mam jak tam dojechać ... nie mam samochodu do własnej dyspozycji :(

Ja zaraz śmigam do fryzjera bo zarosłam okrutnie no i kolor mam robić w końcu znowu weselisko przez nami 03.07.

ja też chcę do fryzjera ... kto zostanie z Gabi ?? :sorry2:

gotuje mi się fasolka szparagowa :) mniam zapraszam bo gotuję cały kilogram :) a mąż nie przepada więc ma gulasz na obiad ;)

Fogia ja dalej trzymam kciuki matko tą twoją wizytą stresuje się jakbym sama miała iść ;)

byłam teraz Gabi na placu zabaw :) poznałyśmy Gabrysia 2 miesiące starszego od mojej Gabi ;) chciał koniecznie wejść do naszego wózka ;) lubię taką pogodę nie za zimno nie za gorąco w sam raz na spacery z dzieckiem :)

Aluśka - WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, NAJ!!!! STO LAT,STO LAT!!!!!!!!

ja też chcę nad morze :) a w tym roku nici z wakacji :( buuuuuu ....

u nas też nici:-:)-:)-(

karlitko moja kochana dzięki za pamięć. Trzymajcie te kciuki, trzymajcie, boję się potwornie. Wizytę mam na 19 więc o "wyroku" napiszę Wam dopiero późnym wieczorem.

Trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wieści:tak::tak::tak:

No my już po szczepieniu :) nie było aż tak tragicznie, trochę łez ale to normalka :) szybko zapomniał o bólu bo w gabinecie stały samochody klocki itp :) więc był w swoim raju :) po wizycie poszliśmy na placyk zabaw :) teraz będziemy czekać na obiadek a popołudniu już razem z tatusiem pójdziemy znowu na dworek :)

;-):-) Miłego popołudnia !! u Smacznych obiadków

Gratulacje dzielnego synka:tak::tak::tak:

ja jutro mam wizytę na 16stą ... ale w domu to będe koło 20stej ... więc też dopiero wieczorkiem dam znać co i jak :) TRZYMAM MOCNO KCIUKASY!!

Kciuki mocno zaciśnięte:tak::tak::tak:czekamy niecierpliwie na pomyślne wieści:tak::tak::tak:

Ja też tak chcę:-p:tak::tak:

też bym zjadła szparagówki....ale chyba poczekam, aż będzie na babcinej działce!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
witam i ja wieczorem

ja dziś ledwie żyję, prawie całą noc ne spaliśmy, Mikołaj płakał przez sen, strasznie sie rzucał:dry::dry::dry::dry::dry: no ale jakoś przetrwaliśmy do rana, w dzień też prawie nie spał ale teraz już chrapcia sobie mam nadzieje że pośpi trochę, nie wiem czy mu ten ząbek jeszcze dokucza, myślałam że jak juz wylezie to przestaje boleć a on ciagle sobie to dziąsło smyra czym popadnie:baffled::baffled::baffled:

a w dodatku ałż znowu wyjeżdża, dzis w nocy i wróci na koniec tygodnia:-:)-:)-:)-:)-(

karlita ale smaka narobiłaś fasolką:tak::tak::tak::tak::tak:

fogia jak po wizycie???? już nas kciuki od ściskania bolą:tak::tak::tak::tak::tak:

sylwialublin
brawa dla synka, dzielny maluch:tak::tak::tak:

Antuanet ale mieliście zabiegany dzień:tak::tak::tak:

misia cudne zdjęcia małej księżniczki:tak::tak::tak::tak:

talia i jak po wizycie u fryzjera??? zadowolona???

i nie wiem co jeszcze miałam napsać:dry::dry::dry::baffled::baffled::baffled: wybaczcie ale strasznie zakręcona jestem przez tą nieprzespaną noc
lece jakąś kolację zrobić:tak::tak::tak:

a jeszcze, rano Mokołaj dostał mleko z butli, bedne dziecko, krzywił się, jęczał i pluł a głodny był bo jak mu dałam cyca to myślałam że mi go wyrwie tak ssał, zrobię mu jeszcze jutro jedno podejście i zobaczę jak bedzie tak samo to bedę musiała inne mleko kupić

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie...i ja w końcu zajrzałam;-) byłam na zakupach wyprawkowych z moją ciężarówką:-p:-p:-pi w Rampersie....wózki oglądałyśmy ale teraz są fajne już mi się inny marzy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam nowa mamę:tak::tak::tak:
I gratulki za dzielne szczepinie...
nas tez czeka w tym tygodniu i chyba koło piatku wybierzemy się....

Mandziula współczuję nocki...

Talia my chodzimy na zajęcia do Motycza... Wy chcecie do nas dołączyc???:-)

Karlita podziel sie fasolką ja uwielbiam....;-)

Madziara czekam na jutrzejsze wieści od okulisty...:blink:

W czwartek mamy rocznicę ślubu może podpowiecie mi co mogę naszykować na kolację:confused::confused::confused::confused:

Aluska kochana wszystkiego najlepszego!!!!

Do góry