Marta1981
Rodzyneczka
Witam ale ciężko się z postem wbić.
Sylwialublin witaj i pisz często - od początku wątku nie przerabiaj bo jak wszędzie rotacja mam i niektórych ja zatwardziała BB-holiczka nie znam.
Chłopaki śpią, część towaru pojechało do klientów a z reszty znowu cegły wyszły.
Fogia pamiętam o miodowniku;-), ciezę się ze mój doktor przypadł Ci do gustu - jak byłam u niego to 80zł brał - widać jak dawno byłam;-).
A i coś naszej Solange nie widać.
A i żeby nie było niedomówień,że zmiana klimatu i teges to piszę ze przylazła wczoraj @.
Miłego dnia dziewczyny.
Sylwialublin witaj i pisz często - od początku wątku nie przerabiaj bo jak wszędzie rotacja mam i niektórych ja zatwardziała BB-holiczka nie znam.
Chłopaki śpią, część towaru pojechało do klientów a z reszty znowu cegły wyszły.
To byłaś w Wiko, ja mieszkam koło pogotowia i LOTOSu a Juli chodzi z Fifim Fogii na jedną grupę do przedszkola - ale my to z wielu różnych stron się znamy - na początku to obie śmiałyśmy sie do kompa że tyle mamy wspólnych znajomych a się nie znamy.Marta, dzięki ale coś czuję że po prostu musze się wdrożyć Sala zabaw, na której byliśmy w sobotę to ta nowa, przy dworu PKP, nie mam pojęcia jak się nazywa. A ja oryginalnie z Trzydziestolecia a od 9 lat na Dyrekcji mieszkam
Fogia pamiętam o miodowniku;-), ciezę się ze mój doktor przypadł Ci do gustu - jak byłam u niego to 80zł brał - widać jak dawno byłam;-).
Już nie mogę się doczekać;-):-):-).Maltanka - na razie nie planujemy powrotu, ale co piątek gramy w euro milion:-) Jak tylko trzaśniemy 15 baniek to nawet ciuchów nie spakuję, tylko wsiądę w samolot i wrócę!
A i coś naszej Solange nie widać.
A i żeby nie było niedomówień,że zmiana klimatu i teges to piszę ze przylazła wczoraj @.
Miłego dnia dziewczyny.